asiapp 19.09.06, 18:00 co wybrac?pomozcie prosze.czy zarowno jeden jak i drugi daja gwarancje ze jesli zaplace za dany towar np na aukcjach to faktycznie go otrzymam? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: PayPal czy WesternUnion? 19.09.06, 22:01 Nikt ci nie da takiej gwarancji. Może masz na myśli escrow? tinyurl.com/rhsb4 ? Płacąc paypalem masz czasem ubezpieczenie, to zawsze coś. A Wester Union to już zupeła samowolka, prosty sposób, aby kogoś oskubać. Odpowiedz Link Zgłoś
asiapp Re: PayPal czy WesternUnion? 19.09.06, 22:24 eBay. napisz jk prosze co masz na mysli mowiac ze w eBay mam ubezpieczenie ?czego?na czym to polega?czy gwarantuja ze dostane do rak przesylka? Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: PayPal czy WesternUnion? 20.09.06, 21:42 Nie o ebayu pisałem, ale paypalu - płacąc przez ten system może cię objąć program PayPal Buyer Protection. Podstawowy opis: pages.ebay.co.uk/help/ebayexplained/paypal/faqs6.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lobo Re: PayPal czy WesternUnion? IP: *.tukw.qwest.net 30.09.06, 18:14 PayPal jest excellent.Uzywam przez 5 lat i nigdy nie mialem problemu,a przede wszystkim ubezpiecza transakcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: PayPal czy WesternUnion? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 21:32 Szkoda tylko ,ze do weryfikacji konta trzeba wysyłać dokumenty..swego czasu wypełniłem forumularz itp. z inteligo pobrano niewielka kwotę.po czym jakoś nie mogłem sie zalogować więc skorzystał z pytania przywracjącego hasło ..mysląc ze cos pokręciłem..no i zaczeło sie oczywiście odpowiedz była zła..kilka razy próbowałem aż pojawił sie komunikat..skontaktuj sie z service paypal..czy jakoś tam..Dzwonie a tam jakiś Emigrant po łacinie ze mna gada..W koncu poprosiłem zeby dał do telefonu kogos kto mówi po angielsku a nie bełkocze.. Miły głosk oznajmił ze musze przesłac skany dowodu ,rachunki, karte kredt ,wyciąg z banku itp.. Ludzie przeciez ta ja tam posyłam kase a nie oni mnie do cholery..Mało tego poprosiłem zeby wywalili moje dane i usuneli to konto..ale zeby to zrobic musze wysłac im skany.. Pier...le takie chore przepychanki.. Odpowiedz Link Zgłoś