Dodaj do ulubionych

W co zainwestować 50.000 zł?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:58
Proszę i propozycje. Może fundusze inwestycyjne, lokaty?
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: W co zainwestować 50.000 zł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 18:30
      Zależy jak szybko chcesz zarobić, proponuję połowę kwoty na zakłady
      bukmacherskie.
    • ppo Re: W co zainwestować 50.000 zł? 27.10.06, 19:33
      A może ziemia? Lokaty zdecydowanie odradzam- przy obecnych stopach ledwo
      wyrównują infację. Zarobek żaden.
      • Gość: slawek Re: W co zainwestować 50.000 zł? IP: *.orange.pl 28.10.06, 05:47
        proponuję kontakt slawekg2@gazeta.pl myślę że są lepsze rozwiązania
        • Gość: z Znowu post od agenta IP: *.chello.pl 28.10.06, 15:03
          Tego typu posty w 80% produkują akwizytorzy drogich i nieprzydatnych programów
          ubezpieczeniowych, którzy następnie sami sobie odpowiadają lub -zrażeni
          powszechnym wyśmiewaniem na forum- umieszczają obecnie swoje adresy mailowe w
          odpowiedzi na własne posty. Oczywiście mgliście zachwalając przy tym swoje
          wynalazki. Te recepty na cudowne rozmnożenie forsy to oczywiście Aegon i
          Skandia, czyli totalne golenie klienta z pieniędzy, z czego autorzy postów mają
          swoją jałmużnę w postaci małej części horrendalnych prowizji.

Osoba, która istotnie ma 50.000 PLN nie sądzę, aby radziła się przypadkowych
          ludzi na publicznym forum. Dałaby tym wyraz swojej bezdennej głupoty. No bo i
          czegóż niby można się tu dowiedzieć? Poza naganianiem do Aegona i Skandii
          KOMPLETNIE NICZEGO.
          • mike68 Re: Właśnie , dobrze piszesz 28.10.06, 19:04
            A jak już nie ma w co zainwestować - niech zainwestuje w kobietę
          • Gość: Art Re: Znowu post od agenta IP: *.77.classcom.pl 28.10.06, 19:51
            >Poza naganianiem do Aegona i Skandii
            >KOMPLETNIE NICZEGO.
            Co masz przeciwko Aegon albo Skandii?
            Art
            • Gość: z Re: Znowu post od agenta IP: *.chello.pl 28.10.06, 23:00
              co ja mam? nic nie mam, kto chce niech kupuje. na tym świecie jest tak, że
              bardzo drogie i nie zawsze przydatne produkty też znajdują nabywców

sęk w tym, że ci co kupują Aegona, Skandię, Amplico itp. rzadko mają świadomość
              rzeczywistych kosztów tych produktów, częściej kierują się słowiczym trelami
              agenta. a potem płaczą...
      • arfer Re: W co zainwestować 50.000 zł? 28.10.06, 21:01
        Nieruchomości są mało płynną formą inwestycji. No i kwota zbyt mała - chyba, że
        masz okazję zakupu i szybkiej sprzedaży z zyskiem.

Wybierz się do firmy doradczej, porozmawiaj o swoich celach, horyzoncie czasowym
        inwestycji, dopuszczalnym ryzyku, płynności środków itd. Ciężko odpowiedzieć
        jednoznacznie na forum.
        • aneta_kol Re: W co zainwestować 50.000 zł? 03.11.06, 22:10
          skandia jest ok, na pewno pewniejsza inwestycja na przyszłośc niż zakłady
          bumacherskie.są opłaty ale masz problem z głowy i nie martwisz sie o jutro

aneta_kol@wp.pl
    • Gość: tomas Re: W co zainwestować 50.000 zł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:29
      Nie napisałeś jaka min.stopa zwrotu cię interesuje, na jaki okres chcesz
      zainwestować te pieniądze (pomyśl czy planujesz w najbliższym czasie jakies
      wydatki wykorzystując te pieniądze?), te informacje sa istotne przy budowaniu
      strategii. Możesz do mnie napisac david561@interia.pl

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka