Gość: Janka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:48 Chcę skorzystać z ich usług. I mam pytanie jakie dokumenty sa potrzebne by otrzymać pożyczkę w wysokości 1500zł? Czy robią jakieś problemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dddd Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:08 to bardzo wazne dla mnie. Czy ktoś się orientuje? Czy zaświadczernie o zarobkach jest im potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymena Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:04 Jest potrzebne zaświadczenie o zarobkach, faktura za tel stacjonarny lub komórkowy, zaświadczenie o posiadaniu konta bankowego i ksero dowodu osobistego i drugiego dokumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtgt Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:55 A njak telefon stacjonarny nie jest na mnie a komórke mam na karte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymena Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:09 Musisz mieć zameldowanie pod tym samym adresem na kogo jest tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:12 No zameldowanie mam, ale czy to coś zmienia? Telefon jest na mame a nie na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymena Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:19 Dokładnie u mnie jest tak samo, na mamę tel jest i mieszkamy razem pod tym samym adresem.Wysłałam fakturę do banku wraz z innymi dokumentami jakie bank wymaga i w ciągu czterech dni otrzymałam pieniądze na konto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:24 Acha:) A jeszcze takie pytanie: jak to zaświadczenie, że posiadam konto w jakimś banku? Nie wystarczy np. ksero umowy z danym bankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymena Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:46 Ja wysłałam swój wyciąg z konta z ostatniego miesiąca.Konto musi być na Ciebie bo przecież pieniądze muszą przelać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:54 No to to wiem:) Kurcze nie pasi mi tylko z tym zaświadczeniem. Tak wszystko byłoby ładnie. A jest jakiś bank, który udziela pożyczki bez zaświadczeń? Potrzebuje kasy natychmiast a pracodawca mój wraca dopiero za tydzień i nie ma mi kto wystawić takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymena Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:07 Są takie banki.Santander Consumer,Polbank ale bank i tak musi zadzwonić do pracodawcy żeby potwierdzić zatrudnienie.Zanim HALOGOTÓWKA przyśle Ci dokumenty to wróci Twój pracodawca.Radzę Ci Halogotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
22j2 Re: Sygma bank-Halogotówka 07.12.06, 11:43 czy wymagane jest zaświadczenie o zarobkazch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.swistak Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 11:54 22j2 napisała: > czy wymagane jest zaświadczenie o zarobkazch? Wymagane !!! Wymagany rachunek tel. Akceptuja tylko umowe o prace, rente i emeryture Odpowiedz Link Zgłoś
22j2 Re: Sygma bank-Halogotówka 07.12.06, 11:44 Gość portalu: dddd napisał(a): > to bardzo wazne dla mnie. Czy ktoś się orientuje? Czy zaświadczernie o > zarobkach jest im potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.chello.pl 17.11.06, 20:56 Aby uzyskać Halogotówkę trzeba zadzwonić na infolinię i sporządzić wniosek kredytowy. Jeżeli decyzja będzie pozytywna i zadowalajaca trzeba mieć dowód osobisty, zaświadczenie o zarobkach , nr konta bankowego i czasami fakturę za telefon. Jeżeli nie masz konta musi to być faktura za telefon ale jezeli masz konto i pracujesz to mozesz mieć telefon na kartę. Zanim poczta dostarczy ci dokumenty to spokojnie załatwisz zaświadczenie. Są bamki które oferują kredyty na oświadczenie i wtedy nie trzeba o pracodawcy brać zaświadczenia ale zazwyczaj jest to niższa kwota kredytu i wyzej oprocentowana (wiesz ryzyko). Fajne jest też to ze teraz musisz dostarczyć wszystkie dokumenty ale za jakiś czas spłacania można dobrać gotówkę na telefon bez formalności. Odpowiedz Link Zgłoś