Dodaj do ulubionych

Sygma bank-Halogotówka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:48
Chcę skorzystać z ich usług. I mam pytanie jakie dokumenty sa potrzebne by
otrzymać pożyczkę w wysokości 1500zł? Czy robią jakieś problemy?
Obserwuj wątek
    • Gość: dddd Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:08
      to bardzo wazne dla mnie. Czy ktoś się orientuje? Czy zaświadczernie o
      zarobkach jest im potrzebne?
      • Gość: xymena Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:04
        Jest potrzebne zaświadczenie o zarobkach, faktura za tel stacjonarny lub
        komórkowy, zaświadczenie o posiadaniu konta bankowego i ksero dowodu osobistego
        i drugiego dokumentu.
        • Gość: gtgt Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:55
          A njak telefon stacjonarny nie jest na mnie a komórke mam na karte?
          • Gość: xymena Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:09
            Musisz mieć zameldowanie pod tym samym adresem na kogo jest tel.
            • Gość: Janka Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:12
              No zameldowanie mam, ale czy to coś zmienia? Telefon jest na mame a nie na mnie.
              • Gość: xymena Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:19
                Dokładnie u mnie jest tak samo, na mamę tel jest i mieszkamy razem pod tym
                samym adresem.Wysłałam fakturę do banku wraz z innymi dokumentami jakie bank
                wymaga i w ciągu czterech dni otrzymałam pieniądze na konto.
                • Gość: J. Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:24
                  Acha:)
                  A jeszcze takie pytanie: jak to zaświadczenie, że posiadam konto w jakimś banku?
                  Nie wystarczy np. ksero umowy z danym bankiem?
                  • Gość: xymena Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:46
                    Ja wysłałam swój wyciąg z konta z ostatniego miesiąca.Konto musi być na Ciebie
                    bo przecież pieniądze muszą przelać.
                    • Gość: J. Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:54
                      No to to wiem:)
                      Kurcze nie pasi mi tylko z tym zaświadczeniem. Tak wszystko byłoby ładnie.
                      A jest jakiś bank, który udziela pożyczki bez zaświadczeń?
                      Potrzebuje kasy natychmiast a pracodawca mój wraca dopiero za tydzień i nie ma
                      mi kto wystawić takiego.
                      • Gość: xymena Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:07
                        Są takie banki.Santander Consumer,Polbank ale bank i tak musi zadzwonić do
                        pracodawcy żeby potwierdzić zatrudnienie.Zanim HALOGOTÓWKA przyśle Ci dokumenty
                        to wróci Twój pracodawca.Radzę Ci Halogotówkę.
      • 22j2 Re: Sygma bank-Halogotówka 07.12.06, 11:43
        czy wymagane jest zaświadczenie o zarobkazch?
        • Gość: a.swistak Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 11:54
          22j2 napisała:

> czy wymagane jest zaświadczenie o zarobkazch?

Wymagane !!!

Wymagany rachunek tel.

Akceptuja tylko umowe o prace, rente i emeryture
      • 22j2 Re: Sygma bank-Halogotówka 07.12.06, 11:44
        Gość portalu: dddd napisał(a):

> to bardzo wazne dla mnie. Czy ktoś się orientuje? Czy zaświadczernie o
        > zarobkach jest im potrzebne?
    • Gość: Gość Re: Sygma bank-Halogotówka IP: *.chello.pl 17.11.06, 20:56
      Aby uzyskać Halogotówkę trzeba zadzwonić na infolinię i sporządzić wniosek
      kredytowy. Jeżeli decyzja będzie pozytywna i zadowalajaca trzeba mieć dowód
      osobisty, zaświadczenie o zarobkach , nr konta bankowego i czasami fakturę za
      telefon. Jeżeli nie masz konta musi to być faktura za telefon ale jezeli masz
      konto i pracujesz to mozesz mieć telefon na kartę.
      Zanim poczta dostarczy ci dokumenty to spokojnie załatwisz zaświadczenie.
      Są bamki które oferują kredyty na oświadczenie i wtedy nie trzeba o pracodawcy
      brać zaświadczenia ale zazwyczaj jest to niższa kwota kredytu i wyzej
      oprocentowana (wiesz ryzyko).
      Fajne jest też to ze teraz musisz dostarczyć wszystkie dokumenty ale za jakiś
      czas spłacania można dobrać gotówkę na telefon bez formalności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka