Gość: worgul IP: *.wne.uw.edu.pl 02.04.03, 17:53 jak oceniacie bank millennium. chodzi zarowno o wady i zalety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: bank millennium IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.03, 20:59 Mam tam konto,ponieważ służym mi tylko do przelewów i mam u nich American Express, ma więcej wad niż zalet.W porównaniu z PEKAO,wypada stanowczo gorzej. Jeżeli chcesz wybrać pieniadze z kasy kosztuje to 2zł!!!!Czysta ździerstwo,ale jak napisałem jest mi potrzebny,bo jest 100m od mojego domu i potrzebuje blisko bank teraz jest jeszcze dostępne konto przez internet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: bank millennium IP: 213.195.181.* 03.04.03, 21:28 Ja mam konto MillePensja. Jeśli przez 3 ostatnie miesiące na koniec miesiąca średnio jest 500 zł, to prowadzenie konta nic nie kosztuje (jeśli tak nie jest to chyba 2,50 zł). Ponadto 10 pierwszych wypłat w miesiącu z bankomatu jest za darmo. A niedawno właśnie odpalili dostęp przez internet (2 zł za miesiąc, przelewy 50gr, do któregoś tam czerwca nie pobierają opłat). Ja nie narzekam. Jakiś czas temu przymierzałem się do przenosin do PKO S.A., ale jednak zaniechałem tego. PKO S.A. ostanio podniosło ceny za prowadzenie konta, a Millenium wprowadził nowe usługi (m,in MillePensja) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worgul Re: bank millennium IP: *.wne.uw.edu.pl 04.04.03, 18:40 ku woli wyjasnienia. wyplaty z bankomatow kartami kredytowymi millenium sa rzeczywisci obarczone prowizja. nie bardzo rozumiem tylko w jaki sposob mogla ona cie kosztowac 2,5zł. najprawdopodobniej nie wiesz iz kosztuje to 3,5% kwoty wyplacanej, min 7PLN pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżonybigut Re: bank millennium IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 19:40 użytkownik: Piotr napisał: > Ja mam konto MillePensja. Jeśli przez 3 ostatnie miesiące na koniec miesiąca > średnio jest 500 zł, to prowadzenie konta nic nie kosztuje (jeśli tak nie > jest to chyba 2,50 zł). Ponadto 10 pierwszych wypłat w miesiącu z bankomatu > jest za darmo. a użytkownik: worgul mu na to: > ku woli wyjasnienia. wyplaty z bankomatow kartami kredytowymi millenium sa > rzeczywisci obarczone prowizja. nie bardzo rozumiem tylko w jaki sposob mogla > ona cie kosztowac 2,5zł. najprawdopodobniej nie wiesz iz kosztuje to 3,5% kwoty > > wyplacanej, min 7PLN > > pozdrawiam czy użytkownik: Piotr coś wspominał o kartach kredytowych?? zanim odpowiesz przeczytaj co jest napisane. poza tym prowizja za wypł z karty kredytowej to 3% a nie 3,5:) ponadto Piotr ma rację że 10 pierwszych wypłat w m-cu z tego rachunku jest free. nie poprawiaj jak nie wiesz:) pozdrawiam dżonybigut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżonybigut Re: bank millennium IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 19:48 użytkownik: dżonybigut nabazgrał: > czy użytkownik: Piotr coś wspominał o kartach kredytowych?? zanim odpowiesz > przeczytaj co jest napisane. poza tym prowizja za wypł z karty kredytowej to 3% > > a nie 3,5:) ponadto Piotr ma rację że 10 pierwszych wypłat w m-cu z tego > rachunku jest free. nie poprawiaj jak nie wiesz:) > pozdrawiam > dżonybigut zwracam honor...faktycznie chodziło o kk...nie zauważyłem komu odpowiadasz... ale swoją drogą prowizja za gotówkę z kk millennium to 3%:) Odpowiedz Link Zgłoś