03.01.07, 12:35
Witam!
Jestem w takiej sytuacji: Mam 26 lat, stanu wolnego,prowadze wlasna dzialalnosc gospodarcza, zatrudniam 3 osoby. Mam dochody na poziomie 3-6tys dochodu po oplaceniu podatkow miesiecznie. Okolo polowa moich dochodow netto jest niefakturowana. Problemem jest rowniez nieuregulowany stosunek do sluzby wojskowej.Chialbym uzyskac kredyt w wyskosci od okolo 200tys w gore wyplacony w calosci ktory bede mogl wydawac dowolna jego czesc w dowolnym czasie (oczywiscie w rozsadnych granicach). Dlugosc splaty maksymalna nawet do 40 lat. Czesc kredytu zanim zostanie skonsumowany planuje "przepuscic" przez koszyk funduszy inwestycyjnych. Dziekuje
Obserwuj wątek
    • anna.g2 Re: Kredyt 03.01.07, 12:52
      Witam!
      wiecej info na mailu gazety.
      zapraszam.
      pozdrawiam.Ania
    • pawel.usielski Re: Kredyt 03.01.07, 13:32
      Dzień dobry,
      W „DomBanku” przy badaniu zdolności finansowej będziemy opierać się na
      dochodzie wykazywanym w PIT-5, PIT rocznym. Brak uregulowanego stosunku do
      służby wojskowej nie wyklucza udzielenia kredytu – z tego tytułu podwyższamy
      oprocentowanie o ok. 1-1,5 pkt. procentowego. Pożyczka hipoteczna – kredyt na
      dowolny cel – przy zabezpieczeniu na mieszkaniu/dom jednorodzinny, może być
      rozłożona (spłata) do 30 lat.
      Warunki, wstępnie pozwala wyliczyć Kalkulator Kredytowy:
      www.dombank.pl/dombank/index.jsp?place=Menu06&news_cat_id=31&layout=calc
      Dokładniejsze oszacowanie umożliwi rozmowa z naszymi Konsultantami, nr tel. 0
      801 30 50 90/ 42 680 36 66, PN-PT 9-17.

Z poważaniem,
      Paweł Usielski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka