IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:58
czy ktoś wie w którym banku daostanie sie pożyczke jeśli ktoś jest na liście
w BIKU????? PROSZE O POMOC!!!
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: pożyczka 28.01.07, 13:00
      czytaj posty na tym forum nt. BIK-u . Jest ich dziesiątki.
      Tam sie dowiesz.
      • Gość: kasia Re: pożyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:55
        wypowiedzi jest dużo proszę o konkrety może ktoś zna?kasia
    • Gość: a.swistak Re: pożyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 14:22
      Ba, jak masz dobrą historię spłat w BIKu to dostaniesz nawet pożyzyczke na
      dowód bez zaswiadczen :P
    • Gość: doda Re: pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:49
      Znalazłaś już coś? W żadnym "normalnym" banku nie dadzą Ci raczej pożyczki,
      jeśli jesteś w BIK-u, jedynie zostaje Ci PROVIDENT i PROFIREAL. Przyznają
      niewielkie kwoty, do 5 tys. ale zawsze coś.-, no i zdziercy to okropni, ale co
      zrobić...
    • bohdan.kowal Re: pożyczka 04.07.13, 12:33
      Jeżeli jesteś w BIK to żaden bank Ci nie udzieli pożyczki. Spróbuj VIA SMS, oni dają pożyczkę za pierwszym razem do 500zł i to bez BIK. Ja szukałem na szybko pieniędzy na dopłacenie do wyjazdu wakacyjnego i mimo wpisu w BIK udzielili mi pożyczki.
    • e_rzecznik_bik Re: pożyczka 15.07.13, 12:12
      lacosta58 napisał:

> Gość portalu: katerina napisał(a):
      >
      > > czy ktoś wie w którym banku daostanie sie pożyczke jeśli ktoś jest na liś
      > cie
      > > w BIKU????? PROSZE O POMOC!!!
      >
      > Jeśli chodzi o banki i instytucje podobne to chyba getin i skoki.
      > Jeśli chodzi o instytucje pozabankowe polecam Fundusz Koronę www.funduszkorona.
      > pl

Przede wszystkim zapraszamy do pobrania raportu na bik.pl, aby przekonać się, jak dokładnie wygląda historia kredytowa.
      Sam fakt posiadania historii w BIK nie oznacza, że nie otrzyma Pan/Pani kredytu. BIK przechowuje zarówno negatywne, jak i pozytywne informacje o kredytobiorcach, a więc jeśli jest tam historia terminowo spłacanych zobowiązań, powinno to wręcz ułatwić otrzymanie kredytu. Poza tym, nawet jeśli istnieją negatywne wpisy, nie przekreśla to szans na kredyt - każdy bank indywidualnie ocenia ryzyko udzielenia kredytu danej osobie na podstawie danych z BIK.

Pozdrawiam,

eRzecznik BIK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka