Dodaj do ulubionych

Konto firmowe

25.04.03, 15:06
Stoje przed koniecznością wyboru banku, w którym otworzyłbym konto dla
zakładanej firmy. Czy możecie polecić wiarygodne i aktualne zestawienia
porównawcze kont firmowych znajdujących się w ofertach banków?
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • corzano Re: Konto firmowe 25.04.03, 16:45
      Dodam jeszcze tylko, że chodzi mi o firmę handlowo-produkcyjną o dość niskich
      przychodach (nie-VATowca), w Gdańsku, działającą w branży artystycznej
      (malarstwo, rzeźba, rękodzieło).
    • historyczneauto2000 Re: Konto firmowe 19.07.17, 18:25
      Znam ten "ból" wyboru konta, bo co parę lat je zmieniam przez nowe opłaty, które banki narzucają klientom, ech-takie życie. Znam jedną porównywarkę finanse.dobrekonto.pl/kontafirmowe/porownanie-ofert/ z niej korzystam najczęściej jeśli chodzi o konta firmowe.
    • dobry.doradca Re: Konto firmowe 27.09.17, 18:00
      Już służę pomocą :) Fajny ranking : tuznajdziesz.oferty-kredytowe.pl/kontafirmowe/porownanie-ofert/
    • ryszardana Re: Konto firmowe 23.03.18, 20:41
      Mam nadzieje, ze nie zostanie to potrakotwane jako reklama, ale moja firma (i ja osobiście też) korzystamy z Nest banku i jestem zadowolony :)
      • wiktorianestbank_01 Re: Konto firmowe 12.06.18, 13:17
        Również polecam konto firmowe Nest Bank. Jestem Doradcą w tym banku .
        Gdyby ktoś miał pytania odnośnie produktów tego banku zapraszam do kontaktu ;)
    • opiekunnestbank1 Re: Konto firmowe 30.03.18, 19:14
      Szanowni Państwo, zachęcam do zapoznania się z ofertą konta firmowego w Nest Banku. Nasz bank dla osób prowdzących własną firmę czy działalność ma bezwarunkowe BIZnest Konto, w którym za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, internetowe przelewy krajowe (w tym do ZUS i US), wydanie i używanie karty płatniczej, wypłaty gotówki ze wszystkich bankomatów w Polsce, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatach sieci Euronet, korzystanie z Bankowości Internetowej (w tym również za kody SMS do autoryzacji przelewów) oraz internetowe przelewy europejskie SEPA. Konto można założyć na stronie internetowej banku, w aplikacji mobilnej lub w oddziale banku. Więcej na stronie banku: nestbank.pl/biznes/konta/biznest-konto.html

Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
      Opiekun Klienta Nest Bank
      nestbank.pl
    • seba.orlik Re: Konto firmowe 07.06.18, 14:20
      Najlepiej skorzystać z porównywarki. Dzięki temu wiadomo, gdzie jest najbardziej korzystnie.
      • mariola877 Re: Konto firmowe 22.06.18, 11:52
        W sumie to dobra strategia na znalezienie duzej ilosci ofert w jednym miejscu. A mozna wiedziec na podstawie czego konkretnie powstaja te wszystkie rankingi? Gorzej jak sa z gory oplacone .. jesli wiecie co mam na mysli. Trzeba ogolnie czytac umowe od deski do deski aby pozniej nie byc zdziwionym bo jakis bank wprowadzil nagle oplaty. Bardziej to sie tyczy mniejszych graczy na rynku .. dlatego tez starajcie sie ich omijac szerokim lukiem. Przegladajac oferty dla biznesu moje oko przykula ta www.eliteprivatebanking.pl/#/db-elite/rachunek-db-elite Oferuja bardzie przystepne warunki dla nowych klientow. Moze mial ktos okazje korzystac i wypowie sie troche szerzej na ten temat? Pozdrawiam
    • annablack Re: Konto firmowe 22.08.18, 06:25
      Witam, zaproponowałabym Konto Elastyczne w BOŚ BANKU.. Wypłzaty z bankomatów BOŚ BANKU, przelewy wewnętrzne, oraz przelewy do ZUS i US za 0 zł i przede wszystkim możliwość bezpłatnej zmiany taryfy, dopasowując ją do aktualnych potrzeb firmy.
    • karlod Re: Konto firmowe 24.08.18, 21:30
      Myślę, że podstawą to ustalić co Cię tak naprawdę interesuje w takim koncie-często bywa tak, że z wielu usług i funkcji konta wcale nie korzystamy a niejednokrotnie za nie płacimy. Ja mam konto firmowe w Deutsche Bank: www.deutschebank.pl/klienci-biznesowi.html i jestem w zupełności zadowolona z tego co w nim mam.
    • nestorlewandowski Re: Konto firmowe 15.09.18, 10:01
      Konto firmowe polecam zrobić w najbardziej zaufanym i sprawdzonym banku , nie sądzę aby eksperymentowanie z kontem firmowym na nowych bankach był by to dobry pomysł.

hashtagi instagram"
    • pio87waw Re: Konto firmowe 03.10.18, 19:11
      Polecam dobrze przeanalizować konta firmowe dostępne na rynku. Jeśli masz konto osobiste w banku X i jesteś z niego zadowolony to myślę, że najlepszym wyborem będzie właśnie ten bank. To też spora wygoda gdy masz oba konta w jednym banku.

Porównanie znajdziesz np na stronie: www.kontomaniak.pl/ranking-kont-firmowych

Obecnie trwają też fajne promocje:

www.kontomaniak.pl/promocje/promocja-1500-zl-dla-firm-z-kontem-ikonto-w-alior-banku - 1500 zł premii

www.kontomaniak.pl/promocje/100-zl-za-otwarcie-mbiznes-konta-i-2-lata-bez-oplat-w-promocji-proste-konto-i-100zl-zwrotu-w-mbanku - 100 zł zwrotu

www.kontomaniak.pl/promocje/600-zl-premii-w-promocji-premiowanie-za-bankowanie-w-idea-banku - 600 zł premii

Pozdr.
    • maciektroj Re: Konto firmowe 24.11.18, 23:00
      Jeśli miałbym polecić tobie konto, to takie które ja używam i jestem z niego bardzo zadowolony. To oczywiście BIZnest konto firmowe w Nest Banku.
      - 0zł za założenie
      - 0zł za prowadzenie
      - darmowe bankomaty w całej Polsce
      - 0zł za wydanie karty oraz za krajowe przelewy internetowe

Jeśli jesteś zainteresowany tym kontem wypełnij WNIOSEK TUTAJ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka