Gość: Kris IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 09.05.03, 17:50 Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdanskaa Można mieć lepszy niż ten program za darmo ! 09.05.03, 19:52 Albo wpłacając 5 czy 20 zł na cel harytatywny. www.pity.pl, naprawdę świetny (używam od 4 czy 5 lat), i znacznie lepszy niż to co, zupełnie nie wiem czemu, z uporem maniaka, reklamuje Wyborcza. PS. Z Krisem oczywiście się zgadzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzech Re: Można mieć lepszy niż ten program za darmo ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:22 Jupiter też jest za darmo. Korzystam już 3 lata i nikt mnie nie przekona do innego. Program, o którym piszesz stworzył chyba osobiście Kołodko. Taki łatwy i prosty w obsłudze jak sam pit. Specjalnie dla podatkowych masochistów..... orzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Można mieć lepszy niż ten program za darmo ! IP: *.mgt.pl / 192.168.1.* 09.05.03, 20:37 Popieram kolegę. Od dwóch lat używam programu Elfina i jestem zadowolony. Na próbę użyłem innego programu (chyba pity 2002 czy coś takiego). Nie, dziękuję, postoję (na siedząco). To tak jak pytać która windoza jest stabilniejsza - XP czy 98. W takim wypadku odpowiedź nasuwa się jedna Może kolega gdanskaa lubi tamten progs, ale to już kwestia wyboru lub przyzwyczajenia. Elfin, życzę owocnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskaa Re: Można mieć lepszy niż ten program za darmo ! 09.05.03, 22:03 A więc kwestia gustu i pewnie przyzwyczajenia... Ja mam takie samo zdanie nt. Elfina... Ale nad gustami się nie dyskutuje, więc nie uznaję już że Pity2000 jest lepszy obiektywnie lecz tylko subiektywnie (dla mnie). W każdym razie jak koledzy chcieli wypełnić drugi formularz na tym samym kompie (np dla swoich rodziców) to już nie mogli - bo wersja darmowa na to nie pozwalała. Powyższe nie zmienia jednak faktu że coś Gazeta Wyborcza nadspodziewanie aktywnie opowiada jak pięknie sprzedaje się ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Z. Rok temu przy instalacji Elfina moj komputer zwatpil IP: *.proxyplus.cz / 10.0.0.* 10.05.03, 18:04 Rok temu przy instalacji Elfina moj komputer zwatpil. No doslownie i ja tez. Kilka formularzy programu i chyba 60MB zajetego miejsca na dysku. Zreszta PITy maja byc niedlugo duzo prostsze. Polecam darmowe PITy na Rozliczeniu Rocznym CD Rzeczpospolitej. Buzka:-) Odpowiedz Link Zgłoś