Dodaj do ulubionych

czy aig sprawdza bik

IP: *.compnet.com.pl 14.05.07, 20:27
witam czy wiecie moze czy aig juz sprawdza bik czy moze coś innego spradzaja
bo chyba tak bez niczego pozyczek nie daja
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: czy aig sprawdza bik IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.07, 09:36
      z tego co ja wiem to nie sprawdzaja nic, sama u nich bralam
      • Gość: anka Re: czy aig sprawdza bik IP: *.chello.pl 15.05.07, 20:09
        Nie sprawdzają w BIKu..Brałam u nich.Zapłać tylko rachunek za telefon.Sprawdzali
        przy mnie czy nie zalegam z płatnością.
        • Gość: mateusz Re: czy aig sprawdza bik IP: *.compnet.com.pl 15.05.07, 20:46
          to dziwne wyslałem dane , pani odzwoniła wziela rezte danych , miala dac znac do
          2 godz i cisza juz 2 dzien , jako powazna firma powinni przynajmniej odzwonic ze
          np kredytu nie przyznano
          • Gość: anka Re: czy aig sprawdza bik IP: *.chello.pl 15.05.07, 21:27
            Ty zadzwoń.Może pani zapomniała Czy dostarczyłeś zaświadczenie z pracy o
            zarobkach .To jest wymagane.Przez telefon nic nie załatwwisz.Jedź do
            najbliższego oddziału. Załatwisz od ręki . Zobaczysz.
    • Gość: krysia Re: aigo to poządny bank IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.07, 17:00
      ja juz byłam zdesperowana. bo jak wyjś z długów skoro nie mozna nigdzie
      zaciągnąc na te długi kredytu? kolezanka powiedziała idz do aigo tam ci dadzą
      oni nie sprawdzają. długo nie szłam bo nie wiezyłam . pewnego dnia wysłałam
      wniosek przez internet bo pomyślałam ze co mi zależy i prosze... oddzwoniła do
      mnie pani zadała kilka pytan i okazało sie ze decyzja wstepna jest pozytywna..
      pani zaprosiła mnie do placówki po kredyt a, ja nadal sie bałam isc bo myślalam
      ze tam dogłebniej mnie sprawdzą i jednak nie dadzą i tu.... miła niespodzianka
      w zaledwie 10 mni otrzymałam gotówke 6000zł bez żadnego problemu. i na pewno
      spłace go regularnie !!! takze wszystkim tym co nie mogą wziąc w bankach
      polecam AIGO!!! pozdrawiam i powodzonka
      • Gość: bozena Re: aigo to poządny bank IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.08.07, 23:51
        Aigo to super bank. Bardzo mila i szybka obsluga. Nie sprawdzaja w BIK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka