Gość: mateusz IP: *.compnet.com.pl 14.05.07, 20:27 witam czy wiecie moze czy aig juz sprawdza bik czy moze coś innego spradzaja bo chyba tak bez niczego pozyczek nie daja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: czy aig sprawdza bik IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.07, 09:36 z tego co ja wiem to nie sprawdzaja nic, sama u nich bralam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy aig sprawdza bik IP: *.chello.pl 15.05.07, 20:09 Nie sprawdzają w BIKu..Brałam u nich.Zapłać tylko rachunek za telefon.Sprawdzali przy mnie czy nie zalegam z płatnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: czy aig sprawdza bik IP: *.compnet.com.pl 15.05.07, 20:46 to dziwne wyslałem dane , pani odzwoniła wziela rezte danych , miala dac znac do 2 godz i cisza juz 2 dzien , jako powazna firma powinni przynajmniej odzwonic ze np kredytu nie przyznano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy aig sprawdza bik IP: *.chello.pl 15.05.07, 21:27 Ty zadzwoń.Może pani zapomniała Czy dostarczyłeś zaświadczenie z pracy o zarobkach .To jest wymagane.Przez telefon nic nie załatwwisz.Jedź do najbliższego oddziału. Załatwisz od ręki . Zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: aigo to poządny bank IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.07, 17:00 ja juz byłam zdesperowana. bo jak wyjś z długów skoro nie mozna nigdzie zaciągnąc na te długi kredytu? kolezanka powiedziała idz do aigo tam ci dadzą oni nie sprawdzają. długo nie szłam bo nie wiezyłam . pewnego dnia wysłałam wniosek przez internet bo pomyślałam ze co mi zależy i prosze... oddzwoniła do mnie pani zadała kilka pytan i okazało sie ze decyzja wstepna jest pozytywna.. pani zaprosiła mnie do placówki po kredyt a, ja nadal sie bałam isc bo myślalam ze tam dogłebniej mnie sprawdzą i jednak nie dadzą i tu.... miła niespodzianka w zaledwie 10 mni otrzymałam gotówke 6000zł bez żadnego problemu. i na pewno spłace go regularnie !!! takze wszystkim tym co nie mogą wziąc w bankach polecam AIGO!!! pozdrawiam i powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: aigo to poządny bank IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.08.07, 23:51 Aigo to super bank. Bardzo mila i szybka obsluga. Nie sprawdzaja w BIK Odpowiedz Link Zgłoś