Gość: bum IP: *.otwarte.com.pl 13.12.01, 13:07 A jakie macie doswiadczenie z Inteligo? Dobre czy zle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wro20 Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.ii.uni.wroc.pl 13.12.01, 16:05 zdecydowanie złe. liczyłem na integio jako bank szybki, niezawodny i mobilny do uzywania w PL i DE, ale sie mocno zawiodłem czytaj w watku "najgorsze banki" zdecydowanie odradzam. mase opłat poniesiesz zeby ci to działało jak dobry bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.chello.pl 13.12.01, 21:46 Mam konto Inteligo, i jestem z niego zadowolony. Szybka obsługa, wysokie oprocentowanie, prawie żadnych opłat. Oczywiście jak każdy bank internetowy nie oferuje pełnej gamy usług oferowanych przez tradycyjne banki. W porównaniu do mBanku, nie trzeba wysyłać umowy pocztą do banku, odwiedza nas kurier, szybko i sprawnie. Naprawdę polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.man.polbox.pl 18.12.01, 11:24 Na razie moje uczucia są mieszane. Z początku byłam oczarowana szybkością i precyzją działania Inteligo, wysokim oprocentowaniem, kurierem przynoszącym mi subtelnie opakowane dokumenty, itp. Po ok. 2 miesiącach moja fascynacja nieco przygasa. Oprocentowanie, zaproponowanej lokaty, na stały % jest znacznie niższe niż np. w Lukasbank, czy mBank (tylko 8,19% na 1 rok), zmienney % również. Poza tym, rzeczywiście pobierają więcej prowizji od działalności niż np. Lukasbank. Przede wszystkim nie mają bezprowizyjnych bankomatów i wszelkie wypłaty bankomatowe to wydatek 1,69 zł. Płaci się rónież za przelewy, nawet te internetowe, czego nie ma w mbanku,. czy Lukasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagietka Re: OPINIA O INTELIGO IP: 195.94.216.* 15.01.02, 11:16 Ten bank jest beznadziejny!!! Pani z firmy kurierskiej chciała ustalić czwarty termin dostarczenia pakietu - podziękowałam jej za takie usługi. Mój kolega też miał taki problem. Kurier przyjeżdża przed albo po terminie i rżnie głupa, że podobno tak było ustalone. Niech żyje mBank!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: OPINIA O INTELIGO IP: 217.97.163.* 15.01.02, 13:01 Gość portalu: bagietka napisał(a): > Ten bank jest beznadziejny!!! Pani z firmy kurierskiej chciała ustalić czwarty > termin dostarczenia pakietu - podziękowałam jej za takie usługi. Mój kolega też > > miał taki problem. Kurier przyjeżdża przed albo po terminie i rżnie głupa, że > podobno tak było ustalone. Niech żyje mBank!!!! Kurier rznie glupa, znaczy masturbuje sie? Jesli robi to przy przekazywaniu przesylki to rzeczywiscie nieciekawy bank :-).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagietka Re: OPINIA O INTELIGO IP: 195.94.216.* 19.01.02, 11:30 problemów ciąg dalszy - nie mogę się zalogować, bo wyświetla mi się komunikat, że hasło jest błędne. W serwisie telefonicznym zmieniam je na to samo - przy kolejnym logowaniu jest identycznie. Co za gówniany serwis!!! Jebać taki bank!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: OPINIA O INTELIGO IP: 10.1.5.* / *.zaspa.gda.pl 19.01.02, 13:21 bagietka: > Jebać taki bank!!!!!!!! W dodatku ma idiotyczna nazwe. Jej pochodzenie sugeruje lacine, tylko ze po lacinie ,,rozumiem'' jest ,,intellego''; a ,,inteligo'' to chyba oznacza ,,rozumim''. A moze maja oprogramowanie w DOSie i nie mogli sobie pozwolic na 9 liter w nazwie? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.chello.pl 19.01.02, 14:16 O, to jest w końcu konkretny argument! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.chello.pl 19.01.02, 14:15 Nie jest winą banku, że nie umiesz wpisać swojego hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagietka Re: OPINIA O INTELIGO IP: 195.94.216.* 21.01.02, 12:15 moje hasło jest w porządku - jestem tego na 100 % pewna - jeszcze nie mam sklerozy!!! Zmieniam je w swrwisie telefonicznym na identyczne!!!! i nadal wyswietla mi, ze jest bledne!!!!!! to jest paranoja!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagietka Re: OPINIA O INTELIGO IP: 195.94.216.* 21.01.02, 12:25 Pracuj, cholerny japiszonie, a nie instruujesz mnie o moim haśle, które doskonale znam!!!!!!!!! Za co Ci płacą, palancie?!? Za siedzenie w internecie?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.chello.pl 21.01.02, 16:51 Nie ma powodów, żeby się denerwować. Prowadzimy dyskusję. Zmiana hasła na takie samo nie jest żadną zmianą, i pewnie dlatego Ci go nie akceputuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.02.02, 00:27 Spróbuj wprowadzić 8 pierwszych znaków Twojego hasła. ---------- www.50zlotych4u.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: OPINIA O INTELIGO IP: 217.97.163.* 21.01.02, 09:25 Gość portalu: bagietka napisał(a): >Jebać taki bank!!!!!!!! Najpierw masturbacje, teraz to, moze czas na seksuologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagietka Re: OPINIA O INTELIGO IP: 195.94.216.* 21.01.02, 12:22 Jeb się w cyce, człowieku!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.ipipan.gda.pl 21.01.02, 12:58 bagietka: > Jeb się w cyce, człowieku!!!!!!!!!!!!!!!! W Inteligo wymagali od Ciebie takiej akrobacji? To ten bank jest az tak niehumanitarny? Biedna bagietka... - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
meelenka Re: OPINIA O INTELIGO 21.01.02, 21:10 moze tylko gzrecznych obsluguja? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: OPINIA O INTELIGO IP: 212.191.129.* 22.01.02, 12:48 meelenka napisał(a): > moze tylko gzrecznych obsluguja? ;-))) Rozumiem bagietke. Skoro mowi, ze zna haslo to znaczy, ze je zna. Ja po 2 latach z Pekao SA czuje sie jakbym wyszedl z paki. Bluznie czesto i jestem agresywny. Co za beton. ;-) PS. Wybralem mBank. Uff, nareszcie cos dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.wcss.wroc.pl 22.01.02, 14:05 Sven napisał(a): > Rozumiem bagietke. Skoro mowi, ze zna haslo to znaczy, > ze je zna. A jak pisze, ze kurier sie masturbuje, to znaczy ze rzeczywiscie zamiast przyniesc przesylke sie onanizowal? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: OPINIA O INTELIGO IP: 212.191.129.* 22.01.02, 15:02 Gość portalu: mjs napisał(a): > A jak pisze, ze kurier sie masturbuje, to znaczy ze > rzeczywiscie zamiast przyniesc przesylke sie onanizowal? > ;-) Tego nie wiemy, ale ilez to fabul oparto na kurierach i listonoszach. W tym zawodzie czesto puszczaja zawory. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagietka Re: OPINIA O INTELIGO IP: 195.94.216.* 23.01.02, 09:00 bez przesady - z kurierem chodzilo mi o to, ze ustala czwarty termin dostarczenia przesylki i to mnie zirytowalo. A termin dostarczenia byl ustalony na jakis tam dzien po 17.00. Przyjechal o 15.30 i zrobil wielce zdziwiona mine, ze mnie nie ma w domu. Swoja droga, do wielu innych uslug Inteligo mam spore zastrzezenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: OPINIA O INTELIGO IP: 217.97.163.* 23.01.02, 12:20 Gość portalu: bagietka napisał(a): > bez przesady - z kurierem chodzilo mi o to, ze ustala czwarty termin > dostarczenia przesylki i to mnie zirytowalo. Wiec po co bylo pisac o "rznieciu glupa"? Jak sie chce byc wulgarnym, to tez, wbrew pozorom, trzeba umiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagietka Re: OPINIA O INTELIGO IP: 195.94.216.* 23.01.02, 08:57 dziekuje za poparcie - tez wybralam mBank. Zadnych problemow, przelewy przez neta, lista hasel. W infolinii tez sa mili - a to wazne, bo sama pracuje w infolinii. Niech zyje mBank!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: OPINIA O INTELIGO IP: 217.97.163.* 23.01.02, 12:18 Gość portalu: bagietka napisał(a): >W infolinii tez sa mili - a to wazne, bo sama pracuje w > infolinii. I zapewne na te infolinie ludzie dzwonia tylko raz (jesli w ogole dzwonia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagietka Re: OPINIA O INTELIGO IP: 195.94.216.* 23.01.02, 12:39 Wiesz co mjs? Nie lubie Cie - nie odzywaj sie do mnie. Zreszta Twoje wypowiedzi juz nie sa na temat, bo nie dotycza glownego watku. Trzymaj sie tematu!!! Trzymaj sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.chello.pl 23.01.02, 16:49 A mnie lubisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagietka Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.chello.pl 25.01.02, 15:22 Nie lubię Cię, bo jesteś nadęty przez ten swój krawat, który Ci blokuje dopływ krwi do mózgu. Wyglądasz przez to jak Muminek(bez obrazy dla niego - bardzo sympatyczna postać). Siedź w tym swoim Inteligo - ja tam nie zostawię ani złotówki!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.chello.pl 29.01.02, 21:39 Bagietka co ty sobie wyobrazasz.Inteligo to przecież wspaniały bank.Mozna w nim ustalac wlasny pin.Z reszta co to za rozmowy.Oj łobuziaro jedna wielka.Myśl pozytywnie i nie przejmuj sie zadnymi bankami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagietka dla zakata IP: 195.94.216.* 31.01.02, 09:55 Zakatku, ja się już nie przejmuje!!! A poza tym, to BARDZO CIĘ KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Re: dla zakata IP: *.chello.pl 31.01.02, 17:26 Człowiek nie przejmuj się.Jak jesteś sztywniak to musisz poczekać na podobną dusze.Twój los jeszcze Ciebie zdziwi. Ps. tak wogóle to wszystkie banki są dobani i rządzą się wsłasnymi prawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moira Re: dla zakata IP: *.chello.pl 07.02.02, 15:55 Zakat jestes glupi i tyle,Lepiej sie nie odzywaj tu do nikogo.łatwo bedzie Ciebie namierzyć i dalej to domyśl sie co może być.Jak Ci coś nie teges, spójrz na Siebie jesteś nikim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Kasa za darmo... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.02.02, 00:31 W inteligo zarabiasz na wprowadzaniu innych i za założenie konta 50 złotych. To więcej niż oprocentowanie w embanku ------- www.50zlotych4u.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bagietka Re: Kasa za darmo... IP: *.chello.pl 25.02.02, 10:41 Ty frajerze!!! Akwizycje to se załóż w domu i nie naciagaj w necie ludzi. Inteligo jest chujowe do potęgi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja27 Opinia o opiniach 04.03.02, 18:08 weszlam w ten watek bo mialam nadzieje ze uzyskam kilka ciekawy informacji na temat Inteligo .A tu co ? Ktos kogos kocha .. a kogos nie :))) kilka przeklenstw zdesperowanych co nie moga sie zalogowac ... i klika innych pierdół. Jeżeli kogoś stać na rzeczową opinię.. bardzo prosze o informacje .... no i juz znikam i nie przeszkadzam w dalszych wywodach .. pozdrawiam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Re: Opinia o opiniach IP: *.chello.pl 05.03.02, 16:25 Hm... Tu trzeba pokontemplować nad sprawą, a nie łąsić się Inteligo strawą - wrrr. SZukaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_czas Inteligo najlepsze do obstawiania w sieci IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.03.02, 15:45 Nie wiem czy moja opinia wniesie cos do dyskusji na temat Inteligo ?? :-) Chcę założyc sobie konto w Internecie aby wpłacac pieniądze na konta firm bukmacherskich i z tego co wiem ( forum serwisu mecz.pl ) konto Inteligo a w szczególności ... karta VE Inteligo jak na razie jest bezkonkurencyjna pod tym względem i akceptowana przez markowych bukmacherów typy William Hill lub działającej w w Polsce firmy bukmacherskiej Expekt.com . Nie ma zadnych kłopotów z akceptacja karty czym raczej nie moze pochwalić się konkurencja. I patrząc pod tym własnie kątem bliski jestem podjęcia decyzji o założeniu konta w Inteligo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Re: Inteligo najlepsze do obstawiania w sieci IP: *.chello.pl 06.03.02, 21:03 Ty hazardzisto. Musisz się wyleczyć z tej choroby. To nienormalne, przecież mozesz mieć przez to kłopoty. Pomyśl najpierw, a potem działaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_czas Re: Inteligo najlepsze do obstawiania w sieci IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.03.02, 14:02 Gość portalu: Zakat napisał(a): > Ty hazardzisto. Musisz się wyleczyć z tej choroby. To nienormalne, przecież > mozesz mieć przez to kłopoty. Pomyśl najpierw, a potem działaj. Zawsze mnie denerwują posty nie na temat . Teraz gdybym wdał sie z Toba w utarczkę słowna odeszlibysmy od tematu jakim jest ??....... Inteligo . Odpowiem krótko : Nie kazdy biskup to homoseksualista ( czytaj pedał) Nie kazdy kto obstawia mecze u bukmacherów to HAZARDZISTA Pomyśl najpierw póżniej pisz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakat Re: Inteligo najlepsze do obstawiania w sieci IP: 62.179.32.* 09.03.02, 12:52 Jak to bukmacher to hazardzista!!! Nie mów nic o zmienianiu tematu - w końcu Forum to dyskusja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.as.univ.szczecin.pl 14.07.02, 21:51 co z tego, że odwiedza cie kurier skoro później musisz za to zabulić! "prawie żadnych opłat" a to dobre - rzeczywiście "prawie" i do tego wkurzające końcówki jak w hipermarkecie - przelew - 0,99zł. To żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_czas Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.03.02, 09:03 To czy mam juz konto u bukmachera czy go nie mam a takze czy tracę wpłacane tam pieniądze czy je pomnażam to temat na oddzielne Forum. Mój post miał na celu zwrócenie uwagi na fakt iż karta VE Inteligo najlepiej zdaje egzamin podczas wpłacania pieniędzy na konta internetowe ( na konta firm bukmacherskich ale i nie tylko , dlatego właśnie Inteligo nie musi wychodzic do klienta z ofertą typu Wirtualna Karta tak jak to ma w swojej ofercie mBank ) Przez niektóre serwisy jest traktowana tak samo jak Visa Classic. I tylko tyle chciałem napisac . Sam jestem "rozdarty wewnętrznie " :-) bo najchętniej założyłbym sobie konto w mBanku a najprawdopodobniej skończy się tym iz założe sobie konto i w jednym i drugim . I Inteligo i mBank moze pochawlić się czymś czego nie ma konkurencja W przypadku Inteligo atutem na pewno jest karta Visa Electron . Polecam odwiedzić serwis www.mecz.pl / Forum Dyskusyjne / Świat bukmacherstwa / a następnie wejsć w tematy "Banki internetowe" oraz " Karta Inteligo działa " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.chello.pl 11.03.02, 22:18 Ty hazardzisto!!! Może tak może nie, ale zawsze jest ciekawie. Tymczasem nie proponuj żadnych stron związanych z hazardem-wrrr. To jest choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_czas Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.03.02, 08:25 Gość portalu: Zakat napisał(a): > Ty hazardzisto!!! Może tak może nie, ale zawsze jest ciekawie. Tymczasem nie > proponuj żadnych stron związanych z hazardem-wrrr. To jest choroba. Podałem dwa tytuły tematów ścisle dotyczących płacenia kartą w sieci , banków internetowych i karty VE Inteligo które znajdują się na???.......... www.mecz.pl , bo tam się własnie znajdują i nic na to nie poradzę że tam są umiejscowione . Jeżeli bym chciał reklamować ten serwis stworzyłbym oddzielny temat. Gdyby tematy te znajdowały się na Forum Wirtualnej Polski oskarżyłbyś mnie o reklamowanie konkureancyjnego portalu ???? I jeszcze raz zwracam Ci uwagę abyś uważał na to co mówisz ( piszesz ) Zakładając że nie nie jesteś całkowitym abstynentem i od czasu do czasu pozwolisz sobie na wypicie lampki wina lub piwa w towarzystwie przyjaciół :-) pozwól że nazwę cię .........ALKOHOLIKIEM !!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Hazardzisto popatrz... IP: *.mila.edu.pl 12.03.02, 08:39 Ty masz nie źle napieprdolone w tej głowie. Co Ty możesz mi zrobić cwleliksonie. Zazdnych aluzji do alkoholu, bo tu nie jest o tym mowa. Sam piszesz i się przyznajesz. Pamiętaj "Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji swoim wrogom, nowy dzień...". Znasz jakieś fakty, że pije? Odpowiedż jest prosa jak najnormalniejsza frosta. Tymczasem Hazardzisto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_czas Re: Hazardzisto popatrz... IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.03.02, 15:45 No i nerwy puściły ? :-)) . Proszę jak gwałtownie zareagowałeś na mój post :-)) Myslisz że tym Hazardzistą mniej mnie obraziłeś ??. Po prostu uważasz że TOBIE WOLNO ..... To jeszcze raz "jak dla czterolatka" Zakładając że nie nie jesteś całkowitym abstynentem i NIE JESTEŚ ALKOHOLIKIEM ale od czasu do czasu POZWOLISZ SOBIE NA.... wypicie lampki wina lub piwa w towarzystwie przyjaciół .... nazwanie TWOJEJ OSOBY Alkoholikiem było bezsensowne z mojej strony Zakładając że nie jestem HAZARDZISTĄ ale od czasu do czasu POZWOLĘ SOBIE NA....... obstawienie meczu.......nazwanie mojej skromnej osoby Hazardzistą było z Twojej strony .......... ???? "Sam piszę i się przyznaje " ??? .....do czego ??? ....że jestem Hazardzistą czy że obstawiam ? :-)) Jasne że obstawiam co nie musi od razu oznaczać że jestem HAZARDZISTĄ !!!!! Ale dla Ciebie jest to JEDNOZNACZNE !!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego więc odmawiasz mi zastosowania Twojego sposobu myślenia i nazwania Cię ..... no chyba że w całym swoim zyciu nie wypiłeś ani grama alkoholu to w takim razie PRZEPRASZAM CIĘ SERDECZNIE . I tym samym kończę dialog z Tobą "Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji swoim wrogom, nowy dzień...". To jakaś mantra ??? Zaraz przećwiczę .. "Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji swoim wrogom, nowy dzień...". "Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji swoim wrogom, nowy dzień...". "Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji swoim wrogom, nowy dzień...". "Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji swoim wrogom, nowy dzień...". "Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji swoim wrogom, nowy dzień...". dobra już mam dośc ... teraz dopiero mi się popierdoliło .. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Re: Hazardzisto popatrz... IP: *.mila.edu.pl 13.03.02, 09:08 He he he. A jednak ni rozumiesz. Ale miejsza z tym. Spoko człowieku nie nerwij się, bo tej pieśni nie znasz. Moze jesteś hazardzistą, a ja może i alkoholikiem. Miejsza z tym, ale Inteligo to badziew. Jak większość banków to tylko przykrywka. Pieniądz to ulotna rzecz bez której nie da się żyć. Jeśli masz lepszą możliwość ich ulokowania, to zrób to. Jak to bywa na tym świecie raz na wozie raz pod wozem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_czas KONKRETY O INTELIGO IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.03.02, 10:38 Pozwoliłem sobie na przegląd Twoich wpisów w tym temacie i na prwdę ciężko wyczuć o co Tobie chodzi Na początku do Bagietki ... rzucasz "Bagietka co ty sobie wyobrazasz.Inteligo to przecież wspaniały bank.Mozna w nim ustalac wlasny pin.Z reszta co to za rozmowy.Oj łobuziaro jedna wielka.Myśl pozytywnie i nie przejmuj sie zadnymi bankami" - nie wiem może to był ironiczny post ??? Następnie przywalasz do innego uzytkownika Forum "Człowiek nie przejmuj się.Jak jesteś sztywniak to musisz poczekać na podobną dusze.Twój los jeszcze Ciebie zdziwi. Ps. tak wogóle to wszystkie banki są dobani i rządzą się wsłasnymi prawami" Następny Twój post do kolejnejosoby "Hm... Tu trzeba pokontemplować nad sprawą, a nie łąsić się Inteligo strawą - wrrr. SZukaj dalej" Az w koncu dowalasz dla mojej skromnej osoby "Ty hazardzisto. Musisz się wyleczyć z tej choroby. To nienormalne, przecież mozesz mieć przez to kłopoty. Pomyśl najpierw, a potem działaj" i właściwie osoba która chce sie dowiedzieć czegoś KONKRETNEGO o Inteligo czyta jakie przypowieści , rymowanki i piosenki Ja jednak poprosze osoby które chcą się czegoś dowiedzieć konkretnego o np.karcie VE Inteligo o odwiedzenie serwisu www.mecz.pl udanie się na Forum tam umiesczone , wejście w temat świat bukmacherstwa a następnie w tematy " Banki Internetowe " oraz " Karta Inteligo działa " . I proszę , wręcz błagam te osoby o nieprzeglądanie innych tematów ściśle związanych z obstawianiem ( typy analizy itp ) grozi to popadnięciem w HAZARD !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Re: KONKRETY O INTELIGO IP: *.mila.edu.pl 14.03.02, 11:39 He he he. Wkońcu padło to słowo z Twoich ust. Co do banków to ja nie mam co się wypowiadać, bo przeciez jestem frajer z Gocławka. Inteligo poza tym ostatnio wprowadziło opłaty za prowadzenie konta. Także to co oferowali to jedna wielka lapsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: KONKRETY O INTELIGO IP: *.chello.pl 14.03.02, 19:13 Prowadzenie konta jest bezpłatne, kolego. Chyba że masz saldo poniżej 100 PLN, ale wtedy chyba nie potrzebujesz mieć konta w banku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_czas Tak właśnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.03.02, 10:42 Do Zakata : potrzebujesz mieć konto ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Re: Tak właśnie IP: *.chello.pl 15.03.02, 15:28 Ja moge nie potrzebować, ale i tak bedzie wymagała tego sytuacja. Zawsze się kusi los, a Fatum czuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Re: KONKRETY O INTELIGO IP: *.chello.pl 15.03.02, 15:26 U odezwał się znawca. Słowa uszanowania. Masz Pan racje. Ja się pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ski Re: OPINIA O INTELIGO zdecydowanie dobra 05.04.02, 14:53 Pewnie, że dobrą. Nawet bardzo dobrą. Nie mam zamiaru pisac poematów reklamowych, ale jesli masz konkretną wątpliwość, napisz o co chodzi. Co do tabunów krytykantów - cóż, są ludzie, którzy dzwonią do serwisu komputerowego, że im się podstawka pod kawę ułamała, są ludzie, którzy nie potrafią wymienić bateryjki w pilocie TV, są też ludzie, którzy nie potrafia skorzystać z było nie było zaawansowanej technologii, jaką jest dostęp do końcówki systemu bankowego. Ich problem, w końcu statystycznie rzecz biorąc połowa ludzi ma inteligencję poniżej średniej (IQ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakat Pomyśl 3 razy ... IP: 195.136.47.* 16.04.02, 14:45 Gbur!!! CZłowieku pomyśl co piszesz. A dlaczego nie podkreśliłeś, że i Ty nie należysz do tej grupy osób? Po co szykanować innych? Może tak na początek zacznij od siebie. Ja wiem jedno Inteligo to klapa. Mamy XXI wiek, a nie epoke kamienia łupanego. Wiadomo kapitalizm rządzi swoimi prawami i każdemu zależy na pieniądzach. Przez net nie ma dodatkowych kosztów. Oczywiście Inteligo musiało je wprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 22:27 Znudził mnie wątek w połowie czytania, bo nie interesują mnie pyskówki. Ale dadam swoja opinie o Inteligo. Jestem jego klientka od kilkunastu miesięcy, wpływają tam moje dodatkowe zarobki. No i dostaję szału, kiedy nie mogę się zalogowac w ciągu dnia.. albo kiedy - mimo iż są pieniądze na koncie - bank ten odmawia autoryzacji transakcji kartą Visa w sklepie.. stąd boję sie jej uzywac, bo nigdy nie wiem jak humor ma bank :( Generalnie uważam Inteligo raczej za cos w rodzaju "skarpety", gdzie trzyma sie zaskórniaki niz za konto z prawdziwego zdarzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Nie logowanie w INTELIGO IP: *.wprost.pl / *.zabrze.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 22:17 Żeby sie zalogowac do INTELIGO biore tydzien urlopu. Infolinia tlumaczy mi to zlym stanem laczy, a ja im tlumacze, ze jak zlecam firmie przewozowej/kurierskiej dostarczenie przesylki to co mnie obchodzi stan drog lub czy w ogole tam sa. Bardzo duzo moich znajomych rezygnuje z INTELIGO. Jest to bank bez przyszlosci. Powiedzcie jak dlugo logujecie sie w innych bankach. Dzisiaj siedze od godz. 19.30 chcac wyslac przelew i chyba sobie odpuszcze. Czy tez macie takie klopoty z logowaniem. Jestem z poludnia Polski, mam lacze stale. Napiszcie o logowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wq.... Szmbo IP: *.wprost.pl / *.zabrze.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 17:45 Inteligo to szambo spytaj sie Bankiera on w tym gó...... siedzi po uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankier Re: Szmbo IP: *.chello.pl 01.08.02, 09:32 hehehe, jak komuś śię nie podoba to nie musi mieć tam konta, to już nie jest PRL, nikt nikogo do niczego nie zmusza. Ale widzę, że masz problemy z logowaniem. Mam konta w kilku bankach w tym w paru internetowych i jak do tej pory Inteligo działa sprawnie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seli Tylko spokojnie. IP: *.wprost.pl / *.zabrze.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 19:56 Nie przejmuj sie. Do 5 dni skontaktuje sie z Toba konsultant od awarii. Chyba tyle maja reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: OPINIA O INTELIGO IP: *.wprost.pl / *.zabrze.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 21:40 Zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś