Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 16:02 Czy komuś udało się dostać pozyczkę, w której pośredniczyła Pani EWA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: Pani Ewa Skopiuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 09:34 chyba boją się przyznać tylu ich jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pani Ewa Skopiuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:16 Pani Ewo !!! Jest 10 godz. wstajemy i do pracy . Ludzie na forum zadają pytania ,trzeba odpowiedzieć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Pani Ewa Skopiuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 11:28 coś mi się wydaje że pani Ewa tu już się nie pokaże,tak samo jak bankier22 czy pfk :) lubie widzieć jak co jakis czas się pojawiają takie osoby z "super" produktem bez bik jestem ciekaw kto teraz wyskoczy z jakimś rewelacyjnym produktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pani Ewa Skopiuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 11:54 zgadza się !!! ale przez kilka dni była na forum nr.1 jest ze siebie dumna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Pani Ewa Skopiuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:07 jedynym bankiem w Polsce kóry wogóle nie weryfikuje BIKu to mikołowski bank spółdzielczy, ale tam trzeba spełniać pewne warunki, mieć poręczyciela albo dwóch lub trzech wię ctam nie jest tak łatwo. A do tego bank ten pobiera 20% prowizji od udzielonej pożyczki. Warunki udzielenia tam pożyczki wyglądają następująco: a) kredyt przeznaczony dla małżeństw z jednym dochodem, do 4000 zł na 24 miesiące b) kredyt przeznaczony dla małżeństw z dwoma dochodami, z których wyższy dochód wynosi nie mniej niż 1000,00 zł netto, zaś niższy nie mniej niż 500,00 zł netto, do 5500 zł do 36 miesięcy c) kredyt przeznaczony dla małżeństw z dwoma dochodami, lub osoby samotnej z poręczycielem, do 10000 zł na 48 miesięcy d) wymagane są trzy dochody ( np.: małżeństwo z dwoma dochodami plus poręczyciel, lub osoba samotna plus dwóch poręczycieli) nie mniejsze niż 950,00 zł netto, do 20000 zł na 60 miesięcy e) wymagane są cztery dochody ( np.: małżeństwo z dwoma dochodami plus dwóch poręczycieli, lub osoba samotna plus trzech poręczycieli) nie mniejsze niż 950,00 zł netto,do 25000 zł na 60 miesięcy f)kredyt bez zgody współmałżonka z poręczycielem – brak zgody współmałżonka Kredytobiorcy lub Poręczyciela, do czterokrotności najniższego dochodu wykazanego przez Wnioskodawcę/ów lub Poręczyciela/li na do 36 miesięcy w przypadku kredytów do 5500,00 zł do 48 miesięcy w przypadku kredytów powyżej 5500,00 zł Poza tym bankiem pozostają jeszcze pożyczki pozabankowe: provident, mandarynka, rapida, profireal, wierzyciel SA (tu podobne warunki co do mikołowskiego banku spółdzielczego) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pani Ewa Skopiuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:23 wszyscy to wiedzą ale i tak robią sobie nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka i do tego........ IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.07, 21:42 poprosiłam tą Panią najpierw żeby mi poprzez maila wysłała wzór umowy który się z nią podpisuje no i tak już jakiś tydzień czekam, natomiast wcześniej odpisywała mi nawet co dwie godziny :) NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: i do tego........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 10:09 bo pani Ewa ma fantazje i chce pomagać ludziom w potrzebie Odpowiedz Link Zgłoś