Dodaj do ulubionych

Nieuczciwe BPH pod specjalnym nadzorem?

15.12.07, 11:18
Dziesięć lat temu straciłem w BPH dużo pieniędzy, jego nieuczciwe działania,
spowodowały, że wraz z rodziną z ludzi majętnych staliśmy się bezdomnymi. Od
tamtej pory , mimo dowodów winy bank nie chce dobrowolnie oddać to co mi się
należy, a wręcz utrudnia postępowanie przed Sądem. W związku z tym stworzyłem
stronę www.stracilemzbph.pl , na której dokładnie będę opisywał całą historię
, łamanie prawa, nadużyć a nawet popełnianie przestępstw przez BPH,
przedstawiał dowody i zadawał pytania. Może i Ty też byłeś oszukiwany przez
BPH. A wszystko to się działo i dzieje za przyzwoleniem takich instytucji jak
Komisja Nadzoru Bankowego czy Prokuratury, podkreślam, mimo DOWODÓW.
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Pawel B. ???? 15.12.07, 12:30
      Cos smierdzi mi ta strona - wszystko "w trakcie tworzenia" a sam poszkodowany nie podpisal sie imieniem i nazwiskiem - w obawie przed pomowieniem?

Pozdrowienia dla pracownikow PKO SA.
      • lepar Re:krzysztofsf??? 100% pracownik 15.12.07, 12:57

> A dlaczego krzysztofsf?? Rzeczywiście śmierdzi bo tak działał BPH , ciekawe
        tylko czy PKO S.A. będzie kontynuować dzieło ??? BPH.

Pozdrawiam Paweł Bańka
        >
        >
        • krzysztofsf Re:krzysztofsf??? 100% pracownik 15.12.07, 18:54
          lepar napisał:

>
          > > A dlaczego krzysztofsf?? Rzeczywiście śmierdzi bo tak działał BPH , cieka
          > we
          > tylko czy PKO S.A. będzie kontynuować dzieło ??? BPH.
          >
          > Pozdrawiam Paweł Bańka
          > >

Zanim na stronie nie bedzie szczegolowych informacji, zawierajacych daty, sygnatury dokumentow i spraw, dokladny opis sytuacji, bede ja uwazal za nieistotna.

Z tego co w necie znajduje przy roznych skargach na oszustwa i niesprawiedliwosci bankow, sadow i innych instytucji, opisujace je ofiary niesprawidliwosci podpisuja sie (liczac, ze ktos zainteresowany je rozpozna i zainterweniuje) oraz daja pelno szczegolow dajacych 100% mozliwosc zidentyfikowania sprawy.
          A tu same ogolniki.

Dla mnie wyglada to na dzialania starajace sie zrazic do BPH, prowadzone przez pracownikow innego banku, ktoremu uciekaja klienci.

Opisz sprawe dokladnie, daj wtedy link, a nie pisz o wszystkim i o niczym.
    • Gość: niezadowolony Re: Nieuczciwe BPH pod specjalnym nadzorem? IP: *.pzl-wola.pl 15.12.07, 15:36
      człowieku dorośnij wreszcie i przestań wierzyć w ideały o
      sprawiedliwości i bajki. przeciesz oni maja kase i mogą wszystko. na
      banki nie ma mocnych. jak ktoś im wisi 1 grosz to wklepuja go do
      BIKu i juz na kilka lat ma przechlapane ale jesli bank wisi kase to
      co mu zrobisz? wklepiesz go do ........ (no własnie gdzie?). mozesz
      sobie pogadac do Pana Boga nic wiecej. a prokuratorzy to co
      idealiści? kase biorą pod stołem bo przeciesz za "pensyjki
      państwowe" nie wyżyli by. a że cześć sędziów razem z nimi na
      studiach było to sie znaja i ...........
      • lepar Re: Nieuczciwe BPH pod specjalnym nadzorem? 15.12.07, 16:13
        Można banki nauczyć postępować z klientami tak , jak np. w USA ,byłem tam kilka lat. Otóż gdyby taka sytuacja zaistniałaby tam , dziś byłbym milionerem. Dlaczego ? Ponieważ tam klienci zareagowaliby tak, że zmieniliby bank i to od razu. U nas trzeba pokazywać takie sytuacje aby klienci reagowali tak samo, wtedy banki i Nas będą traktować inaczej. I temu będzie służyła moja strona , która powstaje.
        Pozdrawiam
        • krzysztofsf Re: Nieuczciwe BPH pod specjalnym nadzorem? 15.12.07, 18:56

> I temu będzie służyła moja strona , która pows
          > taje.
          > Pozdrawiam

Niech powstanie - i wtedy daj znac.

Acha - nie jestem pracownikiem ani wspolpracownikiem zadnego z bankow.
          • Gość: Paweł B. Re: Nieuczciwe BPH pod specjalnym nadzorem? IP: 81.219.208.* 15.12.07, 19:51
            Oczywiście , że powstanie strona i będzie tworzona na bieżąco wraz z nowymi tematami i sprawami. A jeśli chodzi o wiarygodność podaję nr. sprawy w Sądzie w Warszawie Spr. III C 2718/00
    • medyceusz_1 Re: Nieuczciwe BPH pod specjalnym nadzorem? 17.12.07, 09:04

lepar napisał:

> Dziesięć lat temu straciłem w BPH dużo pieniędzy, jego nieuczciwe działania,
      > spowodowały, że wraz z rodziną z ludzi majętnych staliśmy się bezdomnymi. Od
      > tamtej pory , mimo dowodów winy bank nie chce dobrowolnie oddać to co mi się
      > należy, a wręcz utrudnia postępowanie przed Sądem. W związku z tym stworzyłem
      > stronę www.stracilemzbph.pl , na której dokładnie będę opisywał całą historię
      > , łamanie prawa, nadużyć a nawet popełnianie przestępstw przez BPH,
      > przedstawiał dowody i zadawał pytania. Może i Ty też byłeś oszukiwany przez
      > BPH. A wszystko to się działo i dzieje za przyzwoleniem takich instytucji jak
      > Komisja Nadzoru Bankowego czy Prokuratury, podkreślam, mimo DOWODÓW.

Ja z mężem też mieliśmy mieliśmy podobną przygodę z BPH. Staraliśmy się o kredyt w BPH na zakup kamienicy. Wszystko miało być szybko i sprawnie , lecz ciągle pracownica BPH wymacała , a to nowych zabezpieczeń , a to zaświadczenie dodatkowe. A kiedy wreszcie otrzymaliśmy kredyt okazało się , że kamienica sprzedana. Kiedy maż zaczął dociekać kto kupił , okazało się , że bliski znajomy pani , która udzielała kredytu. Nigdy więcej nie korzystaliśmy już z usług BPH.
    • Gość: nika Re: Nieuczciwe BPH pod specjalnym nadzorem? IP: *.gprs.plus.pl 08.01.08, 23:19
      jakoś nie za bardzo w to wierzę, czytałam już kilka artykułów jak to
      klient w sądzie udowodnił, może nie zupełnie przekręty ale tak
      naprawdę błędy proceduralne, które umożliwiły oszustą wyłudzic kasę
      i co typowy Kowalski wygrał sprawę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka