kredi 05.03.08, 20:51 na jaki wysoki kredyt mieszkaniowy moge liczyć przy zarobkach netto 2850/m-c, umowa o prace na czas nie okreslony, jedna osoba,bez innych zobowiązań?kredyt na 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fortis_hipoteka Re: zdolność kredytowa moja 05.03.08, 23:32 Około 150.000 - 200.000zł na rozsądnych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
oracki Re: zdolność kredytowa moja 07.03.08, 21:36 Witam serdecznie, Może Pan liczyć na 210 tyś w CHF, marża maksymalna to 0,9%, brak opłat za przewalutowania i za wcześniejszą spłatę. Kredyt na 30 lat. Aby dowiedzieć się więcej, proszę o kontakt. Daniel Oracki daniel.oracki@multibank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_doradca_open Re: zdolność kredytowa moja 08.03.08, 01:36 kazdy bank inaczej liczy zdolnosc kredytowa.Jesli zalezaloby Panu na jak najwyzszej kwocie to moze ona dojśc nawet do ok.280 000.Marża w tym banku (Polbank) na poziomie 1,35%.Oczywiscie są lepsze banki pod względem np.marży..chociażby Multibank i mbank ale gorzej liczą zdolnosc kredytową.Dodatkowo maja one obowiązkowe ubezp.(chyba ze chce się miec gorsze warunki to mozna zrezygnowac z ubezp) a Polbank nie posiada takich ubezp.wiec mimo wyzszej marzy róznica się niweluje.Ponadto w Polbanku nie ma ubezp.niskiego wkładu wlasnego co przy takiej kwocie to juz spora oszczednosc.Jesli zyczy Pan sobie bardziej szczegółowego porównania proszę napisac na maila.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś