Gość: dzekson2 Bank HSBC zgubił dane osobowe 370 tys. klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 17:14 a może sprzedał dane a nie zgubił podobno ok 2 funty można dostać za sztuke s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Bank HSBC zgubił dane osobowe 370 tys. klient 07.04.08, 17:22 Przeciez to ponad pol roku temu sie stalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majormajor Bank HSBC zgubił dane osobowe 370 tys. klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 18:54 ile zapłaciło HSBC, żeby zmienić nagłówek na głównej stronie z "bank HSBC zgubił dane...etc" na "bank zgubił dane...etc" :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fupa Tak jak w Polsce giną jubilerom klejnoty z bagażni IP: *.chello.pl 08.04.08, 03:30 ka. Przyjeżdżają niby na aukcje, nie chowają w sejfach, tyllko lamentują i ... do zakładu ubezpieczeń!Po prostu przekręty na dużą skalę. "I co nam zrobicie?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus "golarka" zaciera slady IP: *.adsl.alicedsl.de 07.04.08, 22:16 a to prawdziwy komentarz.a gdzie trafily te transfery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus wiedziec,chciec,dac kredyt hipoteczny IP: *.adsl.alicedsl.de 08.04.08, 06:21 i wiedziec o jego warunkach i klientach.no prosze,teraz wszyscy zaczna gubic,ale beda tez chcieli wiedziec.pisalem juz przeciez ,ze"brytyjska wolowinka" szkodzi globalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus jedyna nadzieja,ze zmiejszy sie bezrobocie IP: *.adsl.alicedsl.de 08.04.08, 06:51 bo roznego sortu cwierc-agenciny,pol-agenciny,agenciny beda musieli zaczac bronic wlasnego panstwa przed wlasnymi bankami.ja mam propozycje o stworzeniu globalnej firmy do rozprawienia sie z tymi bandytami.ja moge kierowac ta firma,bo u mnie wszyscy rowni wobec prawa przymierza. Odpowiedz Link Zgłoś