ongoing 14.07.08, 15:45 czy ktoś mógłby wyliczyć, jakie będą raty kredytu na 270 tys., na 30 lat w CHF? sprawdzam na kalkulatorze na stronie PKO BP, ale nie wiem, na ile jest wiarygodny, więc będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania84d Re: jakie raty kredytu 270 tys. w CHF? 14.07.08, 16:01 To zależy bo jesli jest to kredyt na 100% wartości to rata wychodzi okło 1560 zł z wszystkimi opłatami. Chyba że ubezpieczeia i prowizje zapłacisz gotówką to około 1320 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ongoing Re: jakie raty kredytu 270 tys. w CHF? 14.07.08, 16:09 tak, chodzi o kredyt na 100% wartości. A jaka jest wysokość tych wszystkich opłat na wstępie, skoro ich doliczenie do rat podnosi wysokość raty aż o 240 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
oracki Oferta MultiBanku 14.07.08, 16:13 Witam serdecznie, W MultiBanku mogę Pani zaproponować kredyt z marżą 1,05%, prowizja uruchomieniowa 0 zł, brak opłat za wcześniejszą spłatę bądź nadpłatę kredytu, dowolna liczba bezpłatnych przewalutowań, spread na poziomie 9,2 gr, nieobowiązkowe ubezpieczenie na życie, obowiązkowe ubezpieczenie PBS. Pani miesięczna rata wyniesie 1322 zł. Jeżeli chciałaby Pani otrzymać całą ofertę oraz poznać wszelkie szczegóły kredytu w Multibanku, to bardzo proszę o kontakt. Serdecznie pozdrtawiam, Daniel Oracki daniel.oracki@multibank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
melon32 Re: jakie raty kredytu 270 tys. w CHF? 14.07.08, 23:45 cześć, odpowiadam na twoje pytanie na forum, proponuje rozejrzeć sie na stronce jest fajna bo sa niższe prowizje a sam tez składałam stamtąd wniosek i brałem kredyt kredyty-pozyczki.eu jeżeli chcesz znać bliższe informacje to możesz pod każdym produktem wysłać wniosek, a przedstawiciel sie z tobą skontaktuje, za to nie płacisz ,ślij tyle az sie na któryś zdecydujesz, tam masz praktycznie każdy bank wiec wszystko w jednym miejscu. Pozdrawiam i powodzenia ;] Odpowiedz Link Zgłoś