Gość: krystyna Loteria "Pusty SMS" IP: *.raciborz.vectranet.pl 05.12.09, 22:29 Nieświadomie dałam się wciągnąć w tę grę, to niezgodne z prawem takie wciąganie ludzi w taką grę. Ktoś powinien za to odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Loteria "Pusty SMS" IP: 188.33.85.* 07.12.09, 01:02 Przykłady smsów nagabujących - nie dajcie się nabrać: 1) Prosimy wlasciciela numeru N o wyslanie swego IMIENIA na 74500! Imie to moze znalezc sie na liscie zwyciezcow 10.000zl lub 500.000zl! (4,88zl) 2) OFICJALNA DECYZJA o przekazie 10.000zl czeka na moj podpis. PROSZE WYSLAC 1 PUSTY SMS NA 74500 PO UPRAWNIENIA. Pozdrawiam, Prezes Loterii (4,88ZL) 3) ... ... ... ... Aby otrzymac poczatek wiadomosci, odpowiedz na tego smsa. Tam jest informacja o nagrodzie. 4) TRAFILO NA CIEBIE! WYSLIJ JAK NAJSZYBCIEJ 1 PUSTY SMS NA 74500. ZOSTALO PARE CHWIL. GRATULUJEMY! WYGRYWASZ 10.000 ZLOTYCH LOSOW (4,88ZL) 5) DO PANA/PANI Z NUMEREM N: ZASWIADCZENIE O PRZEKAZIE 10.000ZL CZEKA NA PODPIS PREZESA. PROSIMY O WYSLANIE 1 PUSTEGO SMSA NA 74500! (4,88ZL) 6) OSTATNI RAZ APELUJEMY DO POSIADACZA NUMERU N O WYSLANIE 1 PUSTEGO SMSA NA 74500. DOTYCZY NAGRODY 10.000ZL. (4,88ZL) 7) DO NUMERU N: ZASWIADCZENIE O PRZEKAZIE 50.000ZL CZEKA NA PODPIS PREZESA. PROSIMY O WYSLANIE 1 PUSTEGO SMSA NA 74500! MASZ 18 MINUT!(4,88ZL) 8) TELEGRAM KOMISJI NAGROD LOTERII: POSIADACZ NUMERU N PROSZONY O WYSLANIE TYLKO 1 PUSTEGO SMSA NA 74500! CZEKA BARDZO MILA WIADOMOSC. (4,88ZL) 9) Serdeczne gratulacje dla osoby z numerem N: osoba ta WYGRALA 50.000 ZLOTYCH losow. Aby odebrac, trzeba wyslac sms o tresci TAK na 74500 (4,88zl) 10) PILNE: po wyslaniu SMSA na 74500 otrzymasz wiadomosc od dzialu wydawania nagrod pienieznych! (4,88zl) 11) BRAK POTWIERDZENIA OD POTENCJALNEGO ZWYCIEZCY 10.000ZL, CZYLI OSOBY Z NUMEREM N. NALEZY WYSLAC 1 PUSTY SMS NA 74500. CZEKAMY 26 MIN (4,88ZL) 12) ODPISZ NA TEGO SMSA. CHYBA SIE UCIESZYSZ, BO CHODZI O 10.000ZL (4,88ZL) 13) NIE UWIERZYSZ W TO, CO CI NAPISZEMY W ODPOWIEDZI NA TWOJ 1 PUSTY SMS WYSLANY NA 74500! ALE WYSLIJ! TO NAPRAWDE CIE UCIESZY! (4,88ZL) 14) GRATULACJE dla osoby z numerem N: osoba ta WYGRALA 100.000 ZLOTYCH losow. Po odbior trzeba wyslac TAK na 74500 (4,88zl) 15) Blankiet przekazu 10.000zl czeka na podpis. PROSZE WYSLAC 1 PUSTY SMS NA 74500 PO UPRAWNIENIA. To jest naprawde wazne, a Twoj SMS jest DECYDUJACY (4,88ZL) 16) WZYWAMY ABONENTA PLAY: PO RAZ OSTATNI APELUJEMY DO POSIADACZA NUMERU N O WYSLANIE 1 PUSTEGO SMSA NA 74500.DOTYCZY NAGRODY 10.000ZL. 4,88ZL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alome Re: Loteria "Pusty SMS" IP: 81.168.172.* 16.12.09, 12:15 to prawda potrafia zameczyc tymi smasami, co irytuje i niestety mnozy poniesione koszty Nagabuja nawet po dniu ciszy na poprzednie wezwanie, które rzekomo było ostatecznym W koncu mnie to tak wnerwilo, ze zamiast pustego smsa wyslam tresc wyrazajaca moja opinie na ten temat Jak narazie cisza. Poswiecilam z 25 zl na te idiotyzmy. Powtierdza sie, ze NIC ZA DARMO. Nie narzekam, bo to naiwne z mojej strony, ze dalam sie w to wciagnąc ale moge choc innych przestrzec NIE DAJCIE SIE NACIAGAC NA TE BZDURY. Precz z podlymi naciagaczami! Gdyby rekalama wyjasniala jak dalej wyglada sprawa po tym pustym darmowym rzekomo smsie to ok, ale tak to podle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamisia Loteria "Pusty SMS" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 14:35 Nie wierzcie ludzie w tą loterię mnie tak przekręcili po pierwszym darmowym sms nie mogłam już się odpędzić od następnych oczywiście już płatnych najgorsze wtym że tak bezczelnie piszą ci tutaj kierownik lub prezes loterii wystarczy jeden pusty sms a juz będziesz się bardzo cieszyć ha ha dałam się nabrać i szkoda bo rachunek telefoniczny to ja zapłace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 13:08 To loteria Pusty sms to niezły pic.Otrzymałam sms że mam ostatnią szanse by wygrać i że muszę w ciągu 20 min wysłać pustego sms na 74500 bo koperta z 10.000 zł czeka.Ok wysłałam i już żadna odpowiedź do mnie nie dotarła.Robią niezły biznes na nas prostych ludziach.Czasami wystarczy człowiekowi 1000 zł -szkoda tylko że taka krzywdę robią ludziom,po prostu nas oszukują !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Loteria "Pusty SMS" IP: *.146.25.8.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.12.09, 21:37 a ja dzisiaj dalem sie wciagnac po reklamie tv i otrzymalem miedzy innymi takiego oto smsa:pieniadze w kwocie 10.000zl przygotowane do przelewu.osoba z 600xxxxxx prosze sie zglosic na 74500!!. wedlug mnie jesli to jest oszustwo to na podstawie tresci tego smsa mozna isc do sadu.co o tym sadzicie? czy ktos dostal smsa o takiej samej tresci? czy ktos z was wygral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Loteria "Pusty SMS" IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.09, 22:51 to nie jest loteria tylko wyludzanie pieniedzy poprzez oszukane wiadomosci dostarczane sms-ami od prowadzacych ten szwindel, dostajesz wiadomosc ze to wlasnie twoj numer wygral i zaczyna sie kolowanie goscia,wyslij,potwierdz,odpowiedz,znowu wygrales,wyslij,potwierdz i tak az do .... Sam dalem sie wciagnac i poplynalem na dwiescie zl. To oszusci i naciagacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAIWNA Loteria "Pusty SMS" IP: *.izacom.pl 27.12.09, 09:56 WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ,KTÓRZY DALI SIĘ WCIĄGNĄĆ W NIESAMOWICIE PRZECZYSZCZAJĄCĄ KIESZEŃ ZABAWĘ "PUSTY SMS".nIESTETY SAMA DAŁAM SIĘ PONIEŚC EMOCJOM I NIC Z TEGO NIE WYSZŁO.TAK JAK U KAŻDEGO TE SAME SMSY,WIDAĆ JAK CZŁOWIEK CHCE WYGRAĆ I KUSZĄ CHOĆBY TAKĄ SUMKĄ 10 000 TO ROZUM ODBIERA.MÓWIĄ -JAK NIE ZAGRASZ TO NIE WYGRASZ....ALE NIE MA NIC ZA DARMO!!!!!!ZA SWOJĄ GŁUPOTĘ MUSZĘ PŁACIĆ A JESTEM BEZROBOTNĄ OSOBĄ!!!!PRAWDA JEST TAKA ,ŻE KAŻDY CHCE WYGRAĆ JAKIEŚ PIENIĄDZE ,BO NIESTETY ŻYCIE JEST BARDZO DROGIE.ALE DZIĘKUJEMY ORGANIZATOROM TEGO PRZEDSIĘWZIĘCIA ZA OPRÓŻNIENIE NAM KIESZENI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soffii Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 15:04 mam zamiar zabrać się za ten proceder darmowych smsów ze strony prawa jest to rozbój w biały dzień oszustwo i karygodne poczynania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soffi Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 15:07 poruszę tą sprawę gdzie tylko będzie można bo bezczelność tych co to wysyłają i reklamują nie zna granic a najgosze jest to gdy pani popek (napisałam małą literą nawisko tej osoby) gdyż cwanie zaznacza w tej reklamie, iż loteria uzgodniona jest z prawnikami ha ha ha moi prawnicy co innego na ten temat mówią zobaczymy kto tu teraz wygra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTEK Loteria "Pusty SMS" IP: *.mtvk.pl 28.12.09, 14:08 Ja piszę o lotera Pusty SMS na numer74500 przyznaję się ze to są złodzieje którzy chcą się zbogacic ludzkim kosztym nie wieszcie im złodziejom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Loteria "Pusty SMS" IP: *.mtvk.pl 28.12.09, 14:20 WITAM/ JESTEM KIEROWNICZKA LOTERII POTWIERDZAM,ZE 10.000ZL JEST DO ODEBRANIA.NADAJ SMS NA NUMER 74500 CZEKAM 15MIN.W to wam radzę nie wierzyc to są oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 14:44 Ta cała loteria to jeden wielki przekręt.Ci złodzieje posługują się sławnymi ludźmi do naciągania.Sztotinger jest jednym z tych ludzi.Płacą mu ci złodzieje a on pieprzy bzdety.Nie dajcie się naciągac tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Loteria "Pusty SMS" IP: *.ip.netia.com.pl 29.12.09, 16:36 to jest naciaganie ludzi, ja wysłałam pusty sms /po prostu dałam sie złapać???/, na poczatku listopada i do dnia dzisiejszego nie dość, że nic nie wygrałam ,to straciłam juz ponad 1000 zł, i cały czas otrzymuje sms , że już koperta zalakowana, departament , prezes i tak dalej , że gratulacje i , że cuda sie zdarzają ...itp , nie będę wszystkich wyliczać ,proszę innych przed wysłaniem 1 pustego smsa niech się dobrze zastanowią czy to warto tracić nerwy , a przede wszystkim pieniądze i to nie małe.Nabita w butelkę osoba, która myślała , że wygra dużeeeeeeeeeeeeeeeee pieniądze pozdrawiam Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Loteria "Pusty SMS" IP: 217.98.72.* 13.12.10, 16:10 Ludzie! czy wy nie wiecie,że nie ma nic za DARMO,nawet żeby dostać w mordę,też trzeba zarobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Loteria "Pusty SMS" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.09, 10:31 Jeśli ktoś z oszukanych poszukuje kontaktu z cwaniakami od "Pustego sms", to podaję link do strony, gdzie każdy znajdzie adres mailowy i nr. tel. www.internetq.com/contact/locations/poland Odpowiedz Link Zgłoś
konoly Re: Loteria "Pusty SMS" 30.06.10, 12:40 Nie rozumiem czemu ktoś jest nazywany cwaniakiem? Przecież loteria ma regulamin który został zaakceptowany przez odpowiednie organy więc wszystko jest zgodne z prawem. Nie wiem czemu robi się wokół tego taki szum? Bo co nie wygrałem to mam od razu szukać dziury w całym. To tak jak z lotto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CELA681 Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:34 KTO TU JEST KONOWAŁEM ...NIECH MI PAN POWIE JAK TEN REGULAMIN DZIAŁA SKORO DZIECKO WYSŁAŁO JEDNEGO SMS I OD PONAD MIESIĄCA DZWONIE DO FIRMY PLAY I AVANTIS UŻYTKOWNIK SMS I KTO MA ZA TO ZAPŁACIĆ POWIE MI PAN GDZIE JE PRAWO JAK SMS PRZYCHODZĄ NAWET W NOCY A FIRMIE NIKT NIE ODBIERA TELEFONU A SIEĆ PLAY NIE POTRAFI MI POMÓC .BO TWIERDZI ŻE NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI ...JA ROZUMIE ŻE JAK WYSLE 1SMS I BĘDĘ NA NIE ODPISYWAC TO MAM ZA TO ZAPŁACIĆ ALE JA NIE WYSYŁAM A DOLICZAJĄ MI PO 2.44 ZA KAŻDY SMS KTÓRY WYSLĄ DO MNIE A JA NIE ODPISJE ..TO KTO TU JEST ........KONOWAŁEM ...DLA MNIE JEST TO OKRADANIE DZIEKA I GDZIE JEST SĄD RODZINNY SKORO FIRMA NIE SPRAWDZA CZY TO BYŁA OSOBA PEŁNOLETNIA ...JAK PAN MYŚLI MOŻE POWINIEN ZAJĄĆ SIĘ TYM RZECZNIK PRAW DZIECKA .NIECH P. SIE DOTLENI ŻEBY TRZEŻWO MYSLEC A P. NALEŻY DO TEJ FIRMY I MA UDZIAŁ Z TEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nckname Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.army.mil.pl 11.02.11, 10:35 Najprościej zebrać grono ludzi i wysłać na adres pana Grzegorza Witerskiego Prezesa Internetq Poland sp. z. o.o. informację, że właśnie wygrał, że ...zapakowane i niech wyśle SMS na numer... poskutkuje gdy takich informacji będzi duża ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
ladypiglet Re: Loteria "Pusty SMS" 16.02.11, 09:52 Nie no to kompletnie bez sensu... Skąd ludzie biorą takie pomysły? Bo nie wygrali to się wyżywają na wszystkich dookoła. Są ludzie którzy wygrywają w loterii pusty sms i na pewno by nie podzielili tak negatywnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 15:41 dokładnie tak. Wszelkie loterie są dobrowolne, czy to mowa o Orange czy o "pustym smsie". Wydaje mi się , że sporo osób nie czyta regulaminu. Jednak sa to LOTERIE, które dają możliwości, ale tez nie gwarantują nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRCZY Loteria "Pusty SMS" IP: *.202.116.195.easy-com.pl 30.12.09, 18:14 MOIM ZDANIEM TO OSZUSTWO WYSŁAŁAM KILKA SMSÓW I CO GRATULACJE WYGRAŁAŚ ALE WYSLIJ JESZCZE JEDNEGO PUSTEGO SMSA PO PROSTU NABIJANIE LUDZI W BUTELKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.12.09, 08:56 Jeśli chcesz przeprowadzić rozmowę z wyłudzaczami cudzych pieniędzy, to podaje Ci link do strony na której znajdziesz adres mailowy i numer telefonu, a także mapkę dojazdu do ich siedziby. www.internetq.com/contact/locations/poland Przestrzegam wszystkich żądnych wielkiej wygranej przed kontaktami i wysyłaniem pustych sms. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszst@onet.eu Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 20:51 jedna wielka sciema sprawa nadaje sie do zainteresowania prokuratury jest wiele takich loterii ktore beczelnie zeruja na naszej glupocie i naiwnosci z tym ze nie powinno to byc legitymacja do oszukiwania i okradania ludzi zachowalem tresci wysylanych tresci smsow ktore potwierdzaja powyzsze.ktos tym firmom dal zezwolenie na dzialanie,ktos je zarejestrowal,operatorzy telefonii tez sadze zarabiaja na tym procederze ale czy ktos to kontroluje.mysle ze w nieuczciwy sposob firmy tego typu robia wcale nie gorsze pieniadze niz jednorecy bandyci.Mysle ze filozofia tych przekretaczy jest ze nie spodziewaja sie ze ktos od kogo wyludzili smsy na paredziesiat zlotych zechce sobie zawracac glowe pozwami do sadu lub powiadamiania org.scigania.Otoz z mojej strony niespodzianka.Ja taka ochote mam a co bedzie jezeli reszta oszukanych pomoze mi w tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.icpnet.pl 10.01.10, 18:05 ja też zostałam oszukana,takich naiwnjaków jak my to są setki.Jeszcze nigdy nic nie wygrałam ,więc na widomośc że mam 10.000 tys wygrane to naprawde się ucieszyłam . Najciekawsze jest to że nie wysyłałam żadnego sms .Dopiero po wiadomości że mam wygraną zaczełam sms .Jestem ciekawa jaka firma udostępnja numery telefonów .Większośc sms mam zachowane na komórce .Jeśli większosc ludzi oszukanych by razem się zgłosiła do prokuratury to można wtedy coś zdziałac żeby więcej biednych ludzi nie naciągać .Wdodatku reklama była w telewizji.Ja się pytam co jest w naszym kraju nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też naiwniak Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.chello.pl 03.05.10, 20:38 wszystko jest nie tak od zawsze! Złodziej działający w "białych rękawiczkach" jest bezkarny! Wiedzą przecież, że nikt nie będzie takich oszustów sądził, a nawet jeżeli, to i tak sprawy nie wygra! Tak dużo mówi się o ochronie danych osobowych, ale czy nr telefonu prywatny (napewno nie podawany jakiejś loterii) jest chroniony? A może to udostępnia firma ORANGE? Oj byłoby to brzydkie posunięcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skąpiec Pieniądze za darmo? IP: 80.48.32.* 27.05.10, 20:18 Ja też dzisiaj dostałem sms-a i zachodzę w głowę skąd wzięli mój numer telefonu ? Faktycznie naszymi danymi ktoś handluje . Jedno jest pewne - pieniądze nie biorą się z niczego i nie dajcie się nabierać . Ja zawsze w takich przypadkach najpierw szukam informacji, czytam fora internetowe . Ale naiwnych jak widać nie brakuje skoro tacy oszuści istnieją . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euphoria Re: Pieniądze za darmo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 09:30 No wlasnie, ale zamiast czutac fora internetowe polecam po prostu zapoznac sie z regulaminem loterii ktory jest ogolnie dostepny na stronie organizatora. Odpowiedz Link Zgłoś
konoly Re: Loteria "Pusty SMS" 01.07.10, 15:26 To już chyba jakieś teorie spiskowe. Najpierw należy sprawdzić wszystkie zasady konkursu, tam jest napisane z reguły czy nasze dane będą udostępniane. A jeśli decydujemy się wziąć udział w konkursie to decydujemy się i na to. Odpowiedz Link Zgłoś
red.matylda Re: Loteria "Pusty SMS" 13.07.10, 12:06 Jestem, przerażona tym co tu czytam. Nie wystarczy zapoznac sie z regulaminem przed przystapieniem do konkursu? przeciez na stronie loterii pusty sms wszystko jest dokladnie opisane, jasno wyjasnione wszystkie zasady. Nie rozumiem tego oburzenia co poniektorych i oskarzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konoly Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 15:13 Ale przecież nikt Ci nie każe wysyłać smsa...Nikt nie zmusza do wzięcia do udziału w loterii pusty sms a dopóki sam się nie zgłosisz do udziału w loterii to przecież nikt nie będzie miał Twojego numeru. To oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 00:34 Powiadomiłem policje prokuratury urząd anty korupcyjny dostałem odpowiedz że powinno to być ścigane z urzędu jest to czyn Art. 286. § 1 więc dlaczego nie jest naciągnęli mnie na kilka setek ja nie daruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowaklientka haha powiadom organy scigania hahaha będą chłopaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 10:52 mieli z kogo się śmiać :))))))))) Nic tak nie poprawia humoru jak zawiadomienie organów o niewygraniu w loterii :P żądaj dla wszystkich wysokich kar więzienia !! ach i jeszcze grzywny oraz odszkodowania za twoją głupotę :)) pusty sms dla pustych ludzi .. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 13:20 własnie chyba trafiłeś na taką osobę :) Dostałam wiadomość z GWARANCJĄ,że czeka na mnie odbór 45,000 tysięcy, miałam tylko wysłać potweirdzenie odbioru wygranej , gdy to zrobiłam otrzymałam znowu s- msa że szanse moje wzrosną gdy wyślę jeszcze jednego smsa....Wkurzyłam się bo faktycznie wcześniej wysłałam s-msa( więc miałam powody by sądzić iż jestem TYM SZCZĘŚLIWCEM ) nie piszę i nie wysyłam smsów -Ciągle jestem nękana s-msami!!,to co robimy coś w tym kierunku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYŚ Loteria "Pusty SMS" IP: *.centertel.pl 03.01.10, 19:40 WŁAŚNIE CZYTAM I DOSTAJE ZAWIADOMIENIE ZE JUSZ PODPISANY PROTOKÓŁ ALE MUSZE POTWIERDZIĆ ,TO NAPRAWDĘ JEST SKURWYSYŃSTWO I TO JEST ZGODNE Z PRAWEM JA TESZ DUŻO STRACIŁEM BO TEMU SK-----DOKTORKOWI UWIERZYŁEM ALE CUSZ TEN WYSYŁA CO JEST BIEDNY .JEST TAKIE CZEMU JESTEŚ BIEDNY BO JESTEM GŁUPI A CZEMU JESTEŚ GŁUPI BO JESTEM BIEDNY ---TRAGICZNE---ZE TO JEST ZGODNE I TO JEST ZATWIERDZONE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzona Loteria "Pusty SMS" IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.10, 16:09 uwaga oszusci mialem 10000 i nic niedostalem moj nr do wiadomosci redakcji ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loteria Loteria "Pusty SMS" IP: 83.238.44.* 06.01.10, 14:19 to kiedy morzna je dostać te piniądze bo czekam nanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:42 poczytaj regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Loteria "Pusty SMS" IP: 94.141.149.* 12.01.10, 20:11 dałam sie wciągnąć ,straciłam sporo kasy dostawałam od nich często te same sms.Sprawdziłam liste wygranych ,szukałam tych ludzi na Nk kilku znalazłam i napisałam do nich niestety nikt nie potwierdził ze wygrał naprawde .Zauważcie ze na liście wygranych jest kilka osób z końskowoli nawet nazwiska się powtarzały te same ,jak to możliwe?to była pierwsza i ostatnia moja taka gra ,nigdy więcej!!!!!!!!!!przez moją naiwność miałam skromne święta.nie dajcie się oszukiwać,to zwykłe wyłudzanie kasy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregory3x Re: Loteria "Pusty SMS" 12.01.10, 20:15 można brać udział w innych loteriach konkursach również darmowych www.sklepyinternetowe24h.pl/wielka-promocja-knorr-graj-o-nagrody.html www.sklepyinternetowe24h.pl/wygraj-1000zl-loteria-kingolotto.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioletta.25@o2.pl Loteria "Pusty SMS" IP: *.strefa.com 14.01.10, 13:18 ja mam pytanie moze mi ktos pomoze odzyskac wygrana bo jest o co walczyc wygralam sporo wzieli moje dane ale nie dzwonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropiciel zła Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.10, 16:26 Wioletta, przesyłam Ci adres strony internetowej cwaniaków organizujących loterię "Pusty Sms" Na tej stronie znajdziesz adres firmy, mapkę dojazdu,numer tel. oraz adres mailowy do pana "kierownika". Przestrzegam Ciebie i innych przed wysyłaniem sms i udziałem w jakiejkolwiek grach organizowanych przez tą firmę.www.internetq.com/contact/locations/poland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:45 wg. regulamiu muszą do do ktoregoś sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropiciel zła Loteria "Pusty SMS" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.10, 14:02 Get in touch Grzegorz Witerski Country Manager, Poland T: +48 22 596 69 00 F: +48 22 596 69 39 e-mail: g.witerski@internetq.com Podaje numer telefonu i adres mailowy do cwaniaków z "Internatq" organizatorów loterii "Pusty sms". Zorganizujmy się i zażądajmy wypłaty wygranych przez nas pieniędzy w tej loterii. Mamy dowody w postaci zwrotnych sms-ów informujących o wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:39 w regulaminie nie ma mowy o sms z gratulacjami, a tak wogóle to co robi operator nie ma w regulaminie. Należałoby się zebrać i zaskarżyć, mam dwie nagrody do odebrania wg. zwrotnych sms od organizatora. czekam na dalsze instrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz krk Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.blast.pl 05.07.10, 22:12 A tutaj znajdziecie facjatę pana G.W. orangemobilemarketingforum.pl/prelegenci/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Loteria "Pusty SMS" IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.10, 18:53 to nie lipa znam osobe która wygrała kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:43 ile dostałeś za potwierdzenie wygranej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eALZBIETA Re: Loteria "Pusty SMS" IP: 83.1.62.* 14.07.10, 22:04 to nie lipa z tmi smsami ? ludzie co wy piszecie ja wysłałam chyba ze 40 na nr 47500 nagród wygrałam ze hoho i co ? i goła dupa nagród nie ma a smseny dochodzą kolejne kazdego znia z 10 o jakaś paranoja ZŁODZIENJE I NIC WIECEJ !!! A TEGO CAŁEGO DOKTORKA TO POWINNI ZAMKNĄĆ ŻE REKLAMUJE TAKIE OSZUSTWÓ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek438 Loteria "Pusty SMS" IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.10, 11:08 To jest nic innego jak jawne oszustwo i wyciaganie pieniędzy, po niżej załaczam odpowiedz od firmy która oranizowała konkurs a jednak.........!!!!! "Dziękujemy za Pana mail ,który wpłynął do naszej firmy 15stycznia 2010 roku. Pragniemy poinformować, iż firma Avantis S.A. nie jest organizatorem loterii Pusty SMS Avantis S.A. obsluguje tylko techniczne dzialanie numeru sms 74500 .Za merytoryczna poprawnosć tresci smsow Loterii odpowiada jej Organizator loterii firma Internetq Poland Sp. z o.o. z siedziba 00-094 Warszawa ul. Wierzbowa 9/11 Zgodnie z regulaminem loterii zamieszczonym na stronie www.pusty-sms.pl tylko Organizator Loterii rozpatruje wyslane do dnia 28-01-2010 pisemne reklamacje związane z ich serwisem skierowane na ich adres : Internetq Poland Sp. z o.o. 00-094 Warszawa ul. Wierzbowa 9/11 z dopiskiem na kopercie Loteria Pusty SMS. z powazaniem Zespół Obsługi Klienta Avantis S.A." Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard34-dwa Loteria "Pusty SMS" 20.02.10, 11:52 Stałem się ofiarą oszustwa SMSowego.Padłem za pośrednictwem firmy "ORANGE" telefonia komórkowa PTK CENTERTEL sp. z o.o.w Warszawie ul Skierniewicka 10a.Złożyłem pisemną reklamację do ORANGE na ewidentne oszustwo bo nie wyra- ziłem żadnej zgody na grę o samochody BMW a maniono mnie wielkimi wygranymi.Zabrała mi firma Orange z mego rachunku prawie 100PLN a odpowiedzi na moją skargę odpisali,że ana- liza techniczna wykazała poprawność ściągnięcia tych sum. Pozostaje mi skarga na Orange która według Regulaminu, który teraz uzyskałem i internetu/Google/ dopuściła do bezprawnego zawłaszczenia moich pieniędzy z mego rachunku bankowego drogą bezprzykładnego oszustwa.Spółka Internetq Poland z ul. Wierzbowej w Warszawie jest spółką wpółzależną z Orange i jest wymieniana w ogłoszonym Regulaminie loterii audioteks- towej"BMW and Orange Druga Edycja"To jest wielkie świstwo i sprawa nadaje się do prokuratury.Służę w tej sprawie całą dokumntacją i proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Loteria "Pusty SMS" 12.03.10, 09:38 yszard34-dwa napisał: > Stałem się ofiarą oszustwa SMSowego.Padłem za pośrednictwem > firmy "ORANGE" telefonia komórkowa PTK CENTERTEL sp. > z o.o.w Warszawie ul Skierniewicka 10a.Złożyłem pisemną > reklamację do ORANGE na ewidentne oszustwo bo nie wyra- > ziłem żadnej zgody na grę o samochody BMW a maniono mnie > wielkimi wygranymi.Zabrała mi firma Orange z mego rachunku > prawie 100PLN Jeżeli jesteś pewien że nie wysyłałeś tych SMS-ów z pewnością wygrasz. Nie będą ci w stanie tego udowodnić. Jeżeli jednak wysyłałeś ponieważ dałeś się skusić reklamie, to musisz się pogodzić z faktem że dorosły człowiek ponosi konsekwencje swojej lekkomyślności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb Re: Loteria "Pusty SMS" IP: *.satkol.pl 04.03.10, 06:36 jeden poseł chce się za to zabrać ha! mamnewsa.pl/newsy,873-sucha-beskidzka-nawet-dziecie-wysle-sms Odpowiedz Link Zgłoś