Gość: Neshi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 13:17 Niedawno znalazłam w domu kilka banknotów niemieckich marek, pozostałych zapewne po wyjazdach do znajomych. Czy w Polsce moge jeszcze wymienić je na złotówki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c&c Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.03, 23:59 duzo tego jest ? moge od Ciebie wziasc, bo chcialbym sobie czesc zatrzymac a reszte jesli tego jest duzo mozna wymienic w banku (nie kazdym) w erefenie. Poniewaz czesto tam przebywam moge wymienic na euro. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1 Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? 26.11.03, 17:07 Gość portalu: c&c napisał(a): > reszte jesli tego jest duzo mozna wymienic w banku (nie kazdym) w erefenie. Rowniez wieksza ilosc i tylko w filiach LZB = Landeszentralbank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.proxy.aol.com 29.11.03, 17:45 Przejdz sie po warszawskich bnkach. Pod niektorymi mozesz spotkac szemrane towarzystwo jak za starych dobrych czasow: "kupie marki... dolary.... " Sprobuj z nimi pogaac. Powinienes miec jesnak warszawski akcent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 19:40 Juz od razu po twoim IP widac ze sie w temacie warszawskich bankow swietnie orientujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.proxy.aol.com 01.12.03, 15:38 Wystarczajaco, zby wam doradzic. Globalizacja idzie wielkimi krokami. Zaglada nawet do takiej dziury jaka jest W-wa. Nie zauwazyles(as) jeszcze tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.proxy.aol.com 01.12.03, 15:38 Wystarczajaco, zby wam doradzic. Globalizacja idzie wielkimi krokami. Zaglada nawet do takiej dziury jaka jest W-wa. Nie zauwazyles(as) jeszcze tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 00:33 Chłopie nie pierdol głupot. Żadnych cinkciarzy pod bankami nie ma i nie będzie. Ty sie chyba jeszcze nie wybudziles z realiów komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.proxy.aol.com 02.12.03, 04:21 Przejdz sie pod Bankiem PKO pry Placu Powstancow Warszawy. Jak nie wiesz gdzie to jest, to podaj ten adres taksowkarzowi. Uwazaj tylko, zeby tam jadac nie zwiedzil z toba przy okazji pol miasta. W kioskach przy dworcach bywaja tez mapy Warszawy. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 18:51 Chłopie znam te okolice dobrze. Jest bardzo możliwe że jak byłeś w Warszawie 15 lat temu i zwiedzałeś Plac Powstańców Warszawy to pod bankiem stali cinkciarze, ale od tamtej pory nieco się w Polsce i Warszawie pozmieniało. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.proxy.aol.com 03.12.03, 03:51 Zalezy, co rozumiesz pod pojeciem "ostatnio". Ostatni bowiem raz nacialem sie tam na szemranego cinkciarza jakis miesiac temu w czasie ostatniej wizyty w Stolicy. I slowo honoru, jak pamiecia siegne, ile razy tamtedy przechodzilem, tyle razy ktos mnie zaczepial: "Dolary kupuje, marki........". W tym roku na palcach obu rak nie zlicze. Moze wygladam jakos podejrzanie, ze mnie cinkciarze zaczepiaja, a moze to przypadek. Przysiegam ci, ze ta rasa nie wymarla razem z komuma jak myslisz. Jak mi nie wierzysz, to ubierz sie w jakas kurtalke z Zachodnia metka i przespaceruj na luzie po tej okolicy. Napewno tez uslyszysz: "Dolary kupuje, marki, franki....." Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 13:54 Moja rada: trochę mniej picia - nie będą Ci się zwidywać tabuny cinkciarzy;))) A zachodnie kurtki to tera panie żadny cymes;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.proxy.aol.com 03.12.03, 16:21 Gość portalu: barnaba napisał(a): > Moja rada: trochę mniej picia - Stary, jak sam pewnie wiesz, w naszej Ojczyznie obowiazuja kierowcow drakonskie prawa. Nawet jednej lampki czerwonego wina do objadu, nawet szklaneczki piwenka po objedzie. Nie po to sciagam bryke z Frankfurtu, zeby na nia patrzec. A misie tylko czekaja na takiego. Z reszta, co ci bede tlumaczyl. Sam wiec rozumiesz, ze nie byly to "biale myszki". >nie będą Ci się zwidywać tabuny cinkciarzy;))) No moze nie tabuny, jak kiedys na Czackiego, ze az do banku wejsc nie mozna bylo, ale jeden, podobnie ubrany z takim samym akcentem. Wierz mi, nie moglem sie pomylic. I bylo to przedstawienie powtarzane wielokrotnie > A zachodnie kurtki to tera panie żadny cymes;))) Ja mam na mysli normalna porzadna kurtke, a nie szpaniarska z jakimis napisami, a to juz inna sprawa. Proponowalem ci przejsc sie "na luzie", bo mysle, ze to mogl byc czynnik zwabiajacy cinkciarza. Potrenuj troche, zanim sprobujesz. Pozdrawiam i zycze sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: GDZIE SPRZEDAĆ MARKI NIEMIECKIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 20:52 Ok przekonales mnie. Moze i faktycznie trafiaja sie jeszcze gdzieniegdzie w Warszawie pojedyńcze "konie". Polowac jednak na taki egzemplarz nie mam po co, marek zadnych nie mam a dolarow nigdy bym u takiego nie wymieniał. Jednak jak ktoś ma schowane troche marek to lepiej sprzedać takiemu niz zapylać gdzieś do Niemiec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia marki niemieckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.14, 15:31 mam stare marki niemieckie w bilonie -gdzie je moge sprzedac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: marki niemieckie IP: *.ccig.pl 02.01.15, 15:27 Napisz do mnie, chetnie odkupie marki w bilonie aleksanderekmarta@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś