ciekawska3 12.02.09, 18:25 Jestem z Krakowa... zastanawiam się nad pracą doradcy kredytowego... może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem w tej branży?? jak ta praca wygląda i czy warto pracować na tym stanowisku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apud21 Re: dordca kredytowy 22.03.09, 17:48 praca jest fajna, ale wydaje mi się, że po jakimś czasie może być nurząca... niemniej znam ludzi, którzy sobie cenią a i są też bardzo cenieni... ale teraz inna sprawa: kryzys?? DK?? u siebie widzę, że jest trochę mniej wniosków itepe Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanapraca Re: dordca kredytowy 10.12.09, 12:54 Może mi ktoś podpowiedzieć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko doradcy klienta ds. operacji płatniczych i r w KB. Jakich pytań, zadań mogę się spodziewać, ile jest etapów, oraz jakie są aktualnie zarobki? Miasto Kielce. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowanapraca Re: dordca kredytowy 10.12.09, 12:57 stanowisko doradca klienta ds. rachunków i operacji płatniczych...przepraszam za pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
apud21 Re: dordca kredytowy 11.12.09, 22:30 dawno nie byłem, ale to zależy gdzie trafiasz i jak: a) cv składane w oddziale: pewnie najpier dyrektor/kierownik, potem haerowiec... jeżeli się spodobasz dyrektorowi/kierownikowa --> duża szansa, że zostaniesz, b) jeżeli najpierw hearowiec --> to już nie wiem, trochę gorzej może być, bo oni stawiają na inne rzeczy, a dyrektor/kierownik ma konkretne pytanie związane z konkretnymi potrzebami ile się zarabia?? hm... w Kielcach to nie wiem, ale ten bank nie płaci najwięcej, niemniej daje szansę się dużo nuczyć oraz awansować (tak było do tej pory, teraz się wielezmienia i nie wiem gdzie będziemy z 3 miesiące) Odpowiedz Link Zgłoś