IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 12:40
do d....py z takim bankiem!!!!!nie mogę chodzić do banku bo mam małe
dziecko,dlatego zdecydowałam się na pekao 24.Co z tego kiedy przelanie
pieniędzy zajmuje niekiedy 3 godz.!bo cały czas jestem wylogowywana z
systemu.Słów mi brakuję a te które cisną się na usta...szkoda
gadać!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • amar-ain Re: pekao24 12.03.09, 20:16
      Jesteś pewna, że to wina banku, a nie po prostu połączenia internetowego? Mój
      bank z reguły ostrzega gdy mają pojawić się problemy z platformą.
    • Gość: pogromca wampirów Re: pekao24 IP: *.xdsl.centertel.pl 13.03.09, 07:52
      W ogóle nie zdarzają mi się takie sytuacje, a korzystam z banku prawie codziennie.
    • Gość: Michał Re: pekao24 IP: 77.236.1.* 13.03.09, 09:49
      Powiedz może kiedy to wylogowanie się zdarza czy zaraz po podłączeniu, czy np. w
      momencie robienia przelewów?
    • Gość: Gosc Re: pekao24 IP: *.ip.netia.com.pl 07.03.14, 19:11
      Ten niby bank to totalna porazka, tego nie mozna nawet nazwac bankiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie polecam nikomu pekao24 !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mc pekao24 IP: *.multimo.pl 10.03.14, 14:39
        ja tam z pekao24 nie mam problemów. ostatnio tylko miałem kłopot, bo nie moglem znaleźć zakładki przelewu do US. ale udało się. zamiast przelewu standardowego na srodku ekranu, wybieramy z rozwijanej listy us, zus, sepa czy co chcemy. tak nie mam większych problemów. sa banki z lepszym, intuicyjnym interfejsem, ale pekao24 nie jest zły. i jest to jeden z niewielu banków, który bezpłatnie smsem umożliwia nam sprawdzenie salda, czy wykonanie przelewu zdefiniowanego. także nie marudźcie!
        • Gość: zbyszk Re: pekao24 IP: 212.14.54.* 30.04.14, 13:11
          nie marudźcie...... zafajdany bankowidz
    • qbexus Re: pekao24 08.04.14, 15:58
      Sprawdź połączenie internetowe i swój komputer. Bank może nie należy do idealnych ale nie robi takich numerów.

---
      Blog Kubagotuje.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka