IP: *.chello.pl 09.05.09, 08:59
Witam,mam kredyt w euro banku który spłaca już od 2007,do lutego 2009 regularnie.Jest on także ubezpieczony od utraty pracy a tą straciłam w grudniu 2008,,KRYZYS,,.W lutym byłam w banku,zaniosłam decyzje z urzędu o bezrobociu,pani przyjęła,kazała co miesiąc przynosić pokwitowanie o pobraniu zasiłku i tyle.Nosiłam te kwitki przez 3 miesiące.A wczoraj dostałam pismo z firmy Lexus!!!!!!że mam do spłaty 26000,kredytu miałam do spłaty 18000!!!To jest jedyne pismo jakie otrzymałam w sprawie tego kredytu,bank nie przysłał nic!!!błagam doradzcie mi co mam zrobić,do kogo sie udać,bo ja już zwariowałam.Z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • fajny-fakir Re: Euro bank 25.05.09, 18:56
      przede wszystkim idz do banku, wez wyciag z konta, zobacz, czy ubezpieczyciel
      cos splacal, jak nie, to wez umowe kredytowa, warunki ubezpieczenia i idz do
      prawnika. niestety ten bank ubezpieczenia daje tylko po to, by kase od ludzi
      wyciagnac, a nie, aby cos splacac. allianz i euro to zgrani partnerzy w tym...
      wydasz pare zlotych ale prawnik tobie doradzi. zloz tez w banku reklamacje, i
      zazadaj wyjasnienia sytuacji, co sie dzieje z ubezpieczeniem kredytu (tylko na
      pismie!)
      • Gość: doradca finansowy Re: Euro bank IP: *.lukman.pl 28.05.09, 01:23
        popieram przedmówcę z bakami trzeba krótko bo nam na głowę wejdą ze względu na
        korzyści finansowe i dochód
    • fajny-fakir Re: Euro bank 23.07.09, 15:53
      jak nic w kwestii tego kredytu sie nie wyjasnilo, to radze zawiadomic
      prokurature, ze bank zatail przed ubezpieczycielem twoje dokumenty. prokurator
      znajdzie odpowiedni paragraf, bo eweidentnie jestes oszukana przez ten bank.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka