Dodaj do ulubionych

tani kredyt?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 18:51
Wiatam!
Czy możecie mi poradzić w jakim banku można uzyskać tani kredyt na 15000 na
ok. 2-3 lata.
Pozdrawiam
Kuka
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: tani kredyt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 15:27
      eurobank
      • Gość: Kawaler do wzięcia Re: tani kredyt? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.01.04, 20:22
        Zapomniałas dodać, że jesteś doradcą Eurobanku... podaj jeszcze numer telefonu
        i swoje nazwisko, bo ktoś Ci prowizje zwinie sprzed nosa...
        • Gość: m Re: tani kredyt? IP: 217.153.143.* 12.01.04, 20:44
          no tak zapomniałąm. Nie dostaję prowizji od kredytu. Zapraszam do dowolnie
          wybranej placówki. Nie oceniaj ludzi tak szybko
    • Gość: JJJ Re: tani kredyt? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 20:50
      Proponuje wziazc kredyt w banku gdzie masz swoj rachunek - mniej formalnosci,
      mniejsze zabezpieczenia i koszty. "Swoi" klienci prawie zawsze traktowani sa
      bardziej ulgowo. Powodzenia
      • Gość: Ja Re: tani kredyt? IP: *.bphpbk.pl 09.01.04, 16:46
        A może limit w saldzie debetowym bedzie dobrym rozwiązaniem? Oprocentowanie w
        skali roku o wiele niższe niż najtańszy kredyt. Limit przyznawany jest w
        zależności od wpływów na rachunek, tak więc na pewno spróbuj najpierw w Banku w
        którym masz otwarty rachunek przez conajmniej 4 miesiące (a może 6? nie jestem
        pewna). Maksymalnie można dostać sześciokrotność miesięcznego wpływu na
        rachunek.

Pozdrawiam
        • kuka9 Re: tani kredyt? 29.01.04, 21:24
          rachunek mamy z mężem w Pekao SA i niestety nie opłaca się tam. Myslałam o PKO -
          dają kredyt konsumpcyjny na 16% /zmienne oprocentowanie/ plus opłaty przy
          załatwianiu jakieś 250 zł.
          Jeżeli znacie jakieś lepsze to dajcie znać.
          Pozdrawiam
          Kuka
          • Gość: al zahr Re: tani kredyt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 22:05
            nie jestem reprezentantem handlowym bankow (co za obrzydliwiosc czytac te posty)
            wiec moge powiedziec jak moj kredyt w rorze jest oprocentowany: 11 %

wzialem kiedys w citi kredyt
            15000, oddalem po roku 18000, czyli 20%

• Gość: bolek@pecet.com.pl Re: tani kredyt? IP: 80.119.244.* 22.04.04, 22:45
      klaudia to ty?
    • qqryq6 Re: tani kredyt? 23.04.04, 00:30
      jesli jeszcze interesuje cie ten kredyt to napisz mi swoj numer telefonu to
      zadzwonie i pogadamy.mysle ze bede mial dobra propozycje.pozdro
      • Gość: 123 Re: tani kredyt? IP: *.rtk.net.pl 23.04.04, 11:45
        chlopie patrz sie na daty i sie nie osmieszaj bankowcu jeban.....
        • qqryq6 Re: tani kredyt? 24.04.04, 02:09
          wal sie na ryj buraku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka