Gość: kuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 18:51 Wiatam! Czy możecie mi poradzić w jakim banku można uzyskać tani kredyt na 15000 na ok. 2-3 lata. Pozdrawiam Kuka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kawaler do wzięcia Re: tani kredyt? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.01.04, 20:22 Zapomniałas dodać, że jesteś doradcą Eurobanku... podaj jeszcze numer telefonu i swoje nazwisko, bo ktoś Ci prowizje zwinie sprzed nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: tani kredyt? IP: 217.153.143.* 12.01.04, 20:44 no tak zapomniałąm. Nie dostaję prowizji od kredytu. Zapraszam do dowolnie wybranej placówki. Nie oceniaj ludzi tak szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJJ Re: tani kredyt? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 20:50 Proponuje wziazc kredyt w banku gdzie masz swoj rachunek - mniej formalnosci, mniejsze zabezpieczenia i koszty. "Swoi" klienci prawie zawsze traktowani sa bardziej ulgowo. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: tani kredyt? IP: *.bphpbk.pl 09.01.04, 16:46 A może limit w saldzie debetowym bedzie dobrym rozwiązaniem? Oprocentowanie w skali roku o wiele niższe niż najtańszy kredyt. Limit przyznawany jest w zależności od wpływów na rachunek, tak więc na pewno spróbuj najpierw w Banku w którym masz otwarty rachunek przez conajmniej 4 miesiące (a może 6? nie jestem pewna). Maksymalnie można dostać sześciokrotność miesięcznego wpływu na rachunek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuka9 Re: tani kredyt? 29.01.04, 21:24 rachunek mamy z mężem w Pekao SA i niestety nie opłaca się tam. Myslałam o PKO - dają kredyt konsumpcyjny na 16% /zmienne oprocentowanie/ plus opłaty przy załatwianiu jakieś 250 zł. Jeżeli znacie jakieś lepsze to dajcie znać. Pozdrawiam Kuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al zahr Re: tani kredyt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 22:05 nie jestem reprezentantem handlowym bankow (co za obrzydliwiosc czytac te posty) wiec moge powiedziec jak moj kredyt w rorze jest oprocentowany: 11 % wzialem kiedys w citi kredyt 15000, oddalem po roku 18000, czyli 20% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek@pecet.com.pl Re: tani kredyt? IP: 80.119.244.* 22.04.04, 22:45 klaudia to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
qqryq6 Re: tani kredyt? 23.04.04, 00:30 jesli jeszcze interesuje cie ten kredyt to napisz mi swoj numer telefonu to zadzwonie i pogadamy.mysle ze bede mial dobra propozycje.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: tani kredyt? IP: *.rtk.net.pl 23.04.04, 11:45 chlopie patrz sie na daty i sie nie osmieszaj bankowcu jeban..... Odpowiedz Link Zgłoś