nie.my Re: Prowizja od wpłat gotówkowych dla firm 30.12.03, 12:07 Witam Sorry za pusty post ale cus mi sie pokrecilo ;-) Przechodząc do meritum, interesuje mnie jaki bank (najlepiej internetowy) ma najniższą (najlepiej zerową) prowizję od wpłat gotówkowych. Wszyscy patrzą na ceny przelewów i opłaty miesięczne za prowadzenie a nie zauważają, że wpłacając gotówkę do banku tracą duże sumy na prowizji od wpłat. Przy prowadzeniu sprzedaży detalicznej nie da sie inaczej zasilić konta jak wpłatą w kasie. pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Prowizja od wpłat gotówkowych dla firm 01.01.04, 21:18 hmmm skoro bank jest internetowy, to raczej nie ma oddziałów... Ale mój znajomy robi tak - wpłaca kaskę na rachunek osobisty w tym samym banku (bez prowizji) i przelewa na rachunek firmowy. proste, tanie i efektywne.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.my Re: Prowizja od wpłat gotówkowych dla firm 02.01.04, 08:59 grail napisał: > hmmm skoro bank jest internetowy, to raczej nie ma oddziałów... ale bank wlasciciel ma (vide PKO BP - Inteligo) Ale mój > znajomy robi tak - wpłaca kaskę na rachunek osobisty w tym samym banku (bez > prowizji) i przelewa na rachunek firmowy. proste, tanie i efektywne.... Ciekawe czy jak bedzie mial kontrole skarbowa to tez bedzie to takie proste, tanie i efektywne...? Pozdrawiam (z Nowym Rokiem ;-) NieMy Odpowiedz Link Zgłoś