Dodaj do ulubionych

Badanie nasienia w Świnoujściu...

IP: *.uznam.net.pl 09.01.10, 13:58
Czy w Świnoujściu można gdzieś przeprowadzić badanie jakości
nasienia ? A jeśli nie, to gdzie najbliżej można i ile to mniej
więcej kosztuje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Badanie nasienia w Świnoujściu... IP: *.uznam.net.pl 09.01.10, 16:02
      SPYTAJ W LABOLATORIUM KOLO SZPITALA.
    • Gość: Artur Re: Badanie nasienia w Świnoujściu... IP: *.slowianin.pl 09.01.10, 18:28
      W laboratorium Centralnym przy ulicy Mieszka I przeprowadzają takie badania,
      cena 45 zł. Dodaję link do ich strony:
      www.laboratorium.swinoujscie.pl/cennik_badan.html
      • Gość: Andrzej Re: Badanie nasienia w Świnoujściu... IP: *.uznam.net.pl 09.01.10, 18:42
        Dzięki bardzo. Szczerze mówiąc nie sądziłem, że przeprowadzają je w
        Świnoujściu. Jeszcze raz dzięki.
        • Gość: m. Re: Badanie nasienia w Świnoujściu... IP: *.fn.pl 09.01.10, 21:52
          jeżeli planujecie leczyć się w szczecinie nawet nie zawracajcie sobie głowy
          badaniem w ś-ciu, w szczecinie tylko badania tam wykonane honorują - koszt to
          ponad 100 zł niestety
          • Gość: Andrzej Re: Badanie nasienia w Świnoujściu... IP: *.uznam.net.pl 10.01.10, 11:56
            Na razie nie planuję się leczyć bo nie mam pewności. Mam pewne
            zastrzeżenia, które albo chcę potwierdzić albo zaprzeczyć. A tak
            poza tym to dlaczego nie honorują tutejszych badań ? Czy są one
            robione w jakiś gorszy, mniej dokładny sposób ?
            • Gość: sry Re: Badanie nasienia w Świnoujściu... IP: *.slowianin.pl 10.01.10, 15:34
              Wszystkie dzieci nasze są...
              • Gość: Gosc Re: Badanie nasienia w Świnoujściu... IP: 77.255.170.* 10.01.10, 17:46
                Zasuwaj do Szczecina do dr.Zgolika na Reduty Ordona 85B,koszt to 100zl,u niego
                zrobisz prawidlowe badanie nasienia
                • Gość: Luna Do Andrzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 22:55
                  Witaj,
                  w Polsce bada się nasienie standardową metodą w której określa sie: ogólna
                  liczbę plemników w pobranej próbce, odczyn (Ph) nasienia, koncentracja plemników
                  w 1 mililitrze nasienia, budowe plemników-tzn. czy nie maja za krótkich
                  witek(czyli ogonków), .Oznacza się także ruchliwość plemników, czy wykonują
                  właściwy ruch postępowy , co sprzyja ich szybkiemu dotarciu do komórki
                  jajowej.To badanie wykonuje sie pod mikroskopem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka