IP: *.uznam.net.pl 04.10.10, 17:45
czy są jakieś zajęcia z baletu dla dziewczynek 5 - 6letnich w Świnoujściu? Jeśli tak, to poproszę namiary, dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aness Re: balet IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 04.10.10, 21:52
      klub activ club na Wojska Polskiego.
    • Gość: mama Re: balet IP: 217.97.193.* 06.10.10, 10:32
      tak, potwierdzam, w "dwunastce" wejscie od podwórka, tel 37 322 2588
      • Gość: ona Re: balet IP: *.uznam.net.pl 06.10.10, 16:58
        dziękuję ślicznie :))
        • Gość: ff Re: balet IP: 217.97.193.* 06.10.10, 22:28
          czy oni mają jakąś stronę internetową?
          • Gość: Joanna Re: balet IP: *.uznam.net.pl 08.10.10, 16:13
            www.aktywneodchudzanie.com.pl/active
            • Gość: HEJKA Re: balet IP: *.bredband.comhem.se 09.10.10, 03:41
              ZGLUPIALAS BABO...?

BALET DLA DZIEWCZYNEK? PO PIERWSZE TO NISZCZY STOPY....
              PO DRUGIE KADRA NAUCZYCIELSKA TO W 90% ,,..PEDOFILE...
              • Gość: ff Re: balet IP: 217.97.193.* 09.10.10, 13:02
                haha pomijam już fakt, że jesteś trollem, ale na prawdę myślisz, że te dziewczynki są tam trenowane niczym przez rosyjskiego surowego trenera na mistrzynie świata? nie bądź śmieszny, ten balet podejrzewam, to z nazwy jest .... to są po prostu zajęcia ruchowe w stroju do baletu
                • Gość: mama Re: balet IP: *.uznam.net.pl 10.10.10, 15:08
                  dokładnie tak tam jest. moja córka jest bardzo zadowolona
                  • Gość: ff Re: balet IP: *.fn.pl 31.01.11, 17:04
                    Coś nowego w naszym mieście
                    www.iswinoujscie.pl/artykuly/16902/
                    • Gość: aness Re: balet IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 02.02.11, 11:27
                      Moja córka byla wczoraj w tym nowym klubie na zajęciach hip hopu , wyszła stamtąd zachwycona:)
                      • Gość: ff Re: balet IP: *.fn.pl 02.02.11, 11:36
                        Ja też miałam iść z moją, bo kiedyś bardzo chciała, ale już się jej odwidziało, więc pójdzie zgodnie z własnym życzeniem na balet
                        • Gość: mama Re: balet IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.11, 10:44
                          Dajcie spokój drogie mamy.Widziałyście pokaz balety na WOSP w hali.Porażka,dziewczynki tańczyły kazda jak chciała.Brak konsekwencji i dyscypliny,nie mówię tu o surowego podejścia pseudo pani trener.Proszę Was to totalna porażka i umrze śmiercią nauralną z braku chetnych.Aktiv jak najbardziej ale do tego balet to jak pięść do twarzy.
                          • Gość: mama Re: balet IP: *.fn.pl 03.02.11, 10:56
                            w activ zajecia z baletu to zwykła gimnastyka w strojach do baletu.
                            Pani nie panuje nad dzieciakami, na sali jest bardzo zimno. Szkoda pieniędzy i czasu.
                            Najlepszy numer odstawila pani prowadząca nie przychodząc na zajęcia bez powiadomienia rodziców. Tłumaczyła się, ze informacje była w internecie ! Haha. przed wyjściem na zajecia trzeba sprawdzać w internecie czy zajęcia nie są przypadkiem odwołane.
                            A przecież miała do wszystkich numery telefonów, wystarczyło wyslac jednego smsa..... tak jak to robią np instruktorzy tenisa czy pływania.
                          • Gość: ff Re: balet IP: *.fn.pl 03.02.11, 11:18
                            No ja mam nadzieję, że to nie jest prawdziwy balet!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka