Dodaj do ulubionych

i.swinoujscie

IP: *.uznam.net.pl 20.06.11, 15:14
Regularnie latem, jestem w Świnoujściu. W moim pensjonacie jest nawet Internet. Wszystko macie wspaniałe, oprócz lokalnej strony i.swinoujscie. To terroryści – rządzą się swoimi prawami. Podobnie jak PiS.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: i.swinoujscie IP: *.fn.pl 20.06.11, 17:31
      na szczęście mamy wolny wybór i swój rozum ... można nie czytać lub mieć odmienne zdanie ;)
      Polecam jeszcze : www.wyspiarzniebieski.pl/
      www.eswinoujscie.pl/
    • Gość: rex Re: i.swinoujscie IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 21.06.11, 11:42
      Piszą bzdury na tym forum , to fakt. Ale ludziska znudzeni tu dobrobytem, nie tak jak w kieleckiem, no i ta zachodnia wolność uderzyła im do d..y. Pozdrawiam Kielce....no i Skarżysko.
      • kornik251 Re: i.swinoujscie 21.06.11, 23:12
        Daleki jestem od durnowatych i chamskich komentarzy oraz cienkich merytorycznie tekstów na portalu fotografa Ryfczyńskiego. Facetowi od jakiegoś czasu woda sodowa do głowy uderzyła! Od ponad dwóch lat oglądam przez internet TVŚ i jestem zadowolony ich stronka: www.tvswinoujscie.pl Pozdrawiam kulturalnie z wyspy skarbów:)
        • Gość: Zosia Re: i.swinoujscie IP: *.uznam.net.pl 21.06.11, 23:46
          Od dawna widać jednostronność tego portalu. Poza tym-komentarze są cenurowane w dziwny sposób, chyba tylko z jednym celu-aby wzrosła ilość komentarzy:) Kiedyś dodałam komentarz do artykułu ,który nie był pochlebny ( dotyczący jakiegoś gabinetu) i nie został pokazany... z tego wynika,ze to była tylko reklama ,a nie obiektywna ocena gabinetu.Od tej pory dosć sceptycznie podchodzę do iswinoujscie.pl
          • Gość: de Re: i.swinoujscie IP: *.uznam.net.pl 22.06.11, 09:20
            Fakt, ze sodowa mu walnela w leb. Ceny za reklame ma jak w wawie a przeciez to wiocha bez klientow.
    • Gość: Świnoujścianin Re: i.swinoujscie IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 18:45
      Tylko na Wasze FORUM można liczyć. Właściciel iświnoujścia to zwykły tępuś, który o zgrozo nazywa siebie "redaktorem" cenzuruje komentarze dlatego ,że ich nie rozumię. Wielka pusta głowa to jedyny atrybut, którym można dzieci straszyć.
      • Gość: kociak Re: i.swinoujscie IP: *.play-internet.pl 25.06.11, 06:02
        Dzisiaj napisałam do iświnoujścia mały tekścik " Pseudo -redaktor zapomniał , że Janusz Żmurkiewicz jest PREZYDENTEM MIASTA a Joanna Agatowska - ZASTĘPCĄ PREZYDENTA MIASTA ". Wielkogłowy Pustuś nie zrozumiał, że popełnił gafę i OCENZUROWAŁ.
    • Gość: zabity Re: i.swinoujscie IP: *.uznam.net.pl 26.06.11, 21:08
      Rozmawiając na forum i.swinujscie, w moim kierunku skierowana została, taka wypowiedź: ” 17:40 - Własną pięścią, to mogę zabić, ale Ciebie. O mnie się nie martw Fistaszku, ja radę sobie dam. Po co Tobie moje wymiociny? Czyżbyś był moim fanem? Pozbieraj, to wszystko w jednego rzyga, może postawią Ci pomnik z popiersiem Stefana Krawężnika. Aha, mój fanklub jest ograniczony do jednej osoby - mnie.”
      Odebrałem to, jako bezpośrednie zagrożenie mego życia. Odpowiedziałem w taki sposób:” Admin-dlaczego dopuszczasz wypowiedzi, które są groźbą pozbawienia życia człowieka. Właśnie tak wypowiedział się osobnik, który określa się mianem-„Bździągwa” z godziny 17.40. Groźba pozbawienia życia-to prokurator.
      Niestety-mój wpis nie został wyświetlony.
      • Gość: g Re: i.swinoujscie IP: *.fn.pl 27.06.11, 08:29
        hmm, nie wiem dlaczego nie złożyłeś doniesienia o przestępstwie i Bździągwę do sądu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka