Dodaj do ulubionych

hotel blisko plaży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 08:02
Witam 18 lipca wybieram sie do świnoujścia prosze doradzcie gdzie się zatrzymac .Może byc 4 *
Obserwuj wątek
    • Gość: qwert Re: hotel blisko plaży IP: *.250.136.smslowianin.pl 08.07.11, 09:02
      Uprzedzam kolejne pytanie: do 35 za nocleg/os, to tak w okolicach ul.Rycerska.
      • Gość: beeeeee Re: hotel blisko plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 09:38
        ahahahhahaha, Hotel 4* to koszt z 250 zl od osoby, ale tam Polacy nie mieszkaja tylko zakontraktowani Niemy, Dla Polaka 60 zl za pokoj z lazienka przy plazy to Fortuna on i tak pojdzie kilometr dalej bo tam jest za 55 zl ze wspolnym sraczem , 5 zl to mega fortuna wiec bedzie stal w kolejce zeby sie wysrac i ganial z tobolami kilometry do plazy.
        Gównozjady
      • Gość: olaola Re: hotel blisko plaży IP: *.uznam.net.pl 08.07.11, 14:51
        Gdzie ul.Rycerska, gdzie plaża?! Czytaj tytuły.
        • Gość: qwert Re: hotel blisko plaży IP: *.250.136.smslowianin.pl 08.07.11, 15:00
          Oj olaola! Zajrzyj tutaj olaola
          • Gość: olaola Re: hotel blisko plaży IP: *.uznam.net.pl 08.07.11, 15:09
            Z tobą i z twoim bełkotem jest jak z zawartością sedesu, które nie chce spłynąć, mimo kilkukrotnego naciskania wody. Człowiek cały czas z obrzydzeniem naciska na przycisk i czeka, aż zawartość zniknie. Niestety, przez pewien czas zmuszony jest to tolerować.
            • Gość: inka Re: hotel blisko plaży IP: *.uznam.net.pl 08.07.11, 15:41
              jasne bo Polacy nie moga mieszkac w dobrych eleganckich Hotelach no to widac ze duzo widziałes poza Świnoujsciem,gratuluje berecie głupoty.
              a odpowiadajac na pytanie to przy promenadzie jest pare Hoteli na dobrym poziomie ale 4-gwiazdki to nie słyszałam,pozdrawiam i zycze miłego pobytu w Świnoujsciu
            • Gość: qwert Re: hotel blisko plaży IP: *.250.136.smslowianin.pl 09.07.11, 10:01
              Trzeba się wybrać do lekarza jak się ma problem z gastryką jeżeli tak ci się toaleta zapycha. Co do tematu, to nie oszukujmy się, nikt, kogo stać na hotel 4* w PL nie będzie na świnoujskim forum pytał o taki hotel. BA! Nie wydaje mi się, żeby osoba z kasą i odrobiną oleju w głowie wybrała wypoczynek w Ściu, a nie w spokojniejszym miejscu czy w tzw. ciepłych krajach. Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie!
              • Gość: inka Re: hotel blisko plaży IP: *.uznam.net.pl 09.07.11, 18:31
                gastryka jest w Twojej głowie,wstyd mi ze mamy w miescie takich ograniczonych ludzi ,mam nadzieje ze ze to nikły procent.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka