forevergirl 23.10.05, 21:02 a moze zrobimy biala liste salonow kosmetycznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: salony kosmetyczne IP: *.stacje.agora.pl 25.04.06, 15:23 popieram, typujcie który najlepszy, a który trzeba omijac z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: salony kosmetyczne 25.04.06, 16:20 Ja typuje ten w budynku przychodni z p Małgosią i chyba Magdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: salony kosmetyczne 27.04.06, 12:54 A dlaczego uwazasz ze jest najlepszy? Nie zaszkodziloby napisac cos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: salony kosmetyczne 04.05.06, 23:25 Ja pytam dyskretnie nową kosmetyczkę co lubi robić najchętniej, najczęściej okazuje się, że to coś wychodzi jej perfekcyjnie ;) U p Małgosi robię wyrównanie i hennę brwi, a u p Magdy pedicure ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: salony kosmetyczne IP: *.fn.pl 23.05.06, 22:57 dziewczyny tam sa fajne,dobrze robia i ceny sa przestepne.mam jednak zastrzezenia co do wygladu zakladu.malo estetyczny i przydaloby sie generalne sprzatanie.taka mala uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: salony kosmetyczne IP: *.fn.pl 27.04.06, 13:08 ja polecam zaklad IZADORA na woj. polskiego.kozystalam pare razy z ich uslug i bylam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: salony kosmetyczne 27.04.06, 14:21 Dalej czekam na UZASADNIENIE! Jakie zabiegi robilas w tym salonie, ile zaplacilas, czy np panie robiace zabiegi nie smierdzialy papierosami, bo kiedys mi sie to zdarzylo i zepsulo cala przyjemnosc pachnacego zabiegu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: salony kosmetyczne IP: *.fn.pl 28.04.06, 14:19 panie mile.robilam tam makijaz pernamentny za brwi zaplacilam 400 zl kreski na oczach 200 zl.wiecej cen nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: salony kosmetyczne 28.04.06, 21:27 No to nareszczie kasiu napisalas co zrobilas... Faktycznie nie wiedzialam ze robia tam takie rzeczy, a kreski by mi sie przydaly. Brwi nie odwazam sie zrobic, bo a nuz bede niezadowolona i co wtedy??? Zmyc sie nie da ... Myslalam raczej o oczyszczaniu twarzy, maseczkach, chemicznym liftingu. W Ciechocinku za zabieg oczyszczania plus mase innych zwiazanych z tym oczyszczaniem "luksusow" zaplacilam 180 zl, co wydalo mi sie duzo, ale gabinet umieszczony byl w bardzo drogim hotelu wiec na jakies ulgowe stawki nie liczylam ... Czy ktos moglby polecic gabinet do ktorego naprawde przyjemnie wejsc? Taki byl ten w Ciechocinku: fotele w pastelowych kolorach i biale koce do nakrycia sie, wszystko tip-top, lacznie z pania kosmetyczka - piekna i szalenie zadbana 50-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: salony kosmetyczne IP: 217.97.193.* 01.05.06, 14:24 Polecam nowy zakład nad morzem.Pięknie urzadzony , fachowa obsługa /P. Kasia rewelacyjnie robi masaz twarzy? ceny przystępne, sądzę że ceny usług zalerzą od kosmetyków na których kosmetyczka pracuje! Oczyszczanie + masaż i maska 80,- Posiadają również koce w pastelowych kolorach i przepiękne storczyki w których tonie cały salon.Zkład miesci się prawie na rogu Mateji i śłowackiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: salony kosmetyczne IP: *.fn.pl 01.05.06, 14:55 ja jestem z brwi bardzo zadowolona.pani bardzo dokladnie maluje ci ksztalt mazakiem zanim zacznie robic zabieg.za pierwszym razem brwi sa nieco mniejsze niz bys chciala ale to tylko po to by przy korekcie mozna bylo dorysowac tam gdzie ci cos nie pasuje.cena mi odpowiadala tym bardziej ze jak sobie przeliczylam to zabieg ten wysosi mniej niz chodzenie co miesiac na henne nie wspomne tu juz o wygodzie.24h jestes wymalowana i bez obawy ze sie rozmazesz Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: salony kosmetyczne 02.05.06, 01:12 Moze zdecyduje sie na brwi, bo codzinnie musze sobie rysowac olowkiem ... Z henny nigdy nie bylam zadowolona, bo najpierw bylo za mocno, a potem sie zmywalo! Ten zaklad kosmetyczny nad morzem wyglada ok. W Cichocinku nie wiem po co, kosmetyczka wklepala mi co najmniej 10 roznych kremow czy co to tam bylo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co tu porobic Re: salony kosmetyczne IP: *.fn.pl 14.05.06, 21:56 ja polecam gabinet kosmetyczny nad morzem w santorium BALTYK ,co drugi miesiac chodze na oczyszczenie twarzy cena 70 zl i jestem zadowolona z uslugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: salony kosmetyczne IP: *.agora.pl 26.05.06, 11:32 a czy w Bałtyku jest ... estetycznie, tzn.. schludnie?, bo raz tam zajrzałam i miałam trochę watpliwości. Poza tym przy mnie zapisywało sie kilka Niemek na drobne zabiegi i miałam wrażenie, ze kosmetyczka (pani w srednim wieku, puszysta, miła) biega między osobami które przychodzą sie zapisac a klientką siedzącą w tym czasie na fotelu. Przyznacie, ze to dość niekomfortowe. Może się mylę, napisz prosze, czy jak tam byłaś, pani kosmetyczka zajmowała się wylącznie Tobą i co z tą czystością. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: salony kosmetyczne IP: *.agora.pl 29.05.06, 13:33 ponawiam wątek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co tu porobic Re: salony kosmetyczne IP: *.fn.pl 30.05.06, 10:36 oczywiscie ze jest czysto i schludnie a nie liczy sie wiek pani kosmetyczki tylko doswiadczenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: salony kosmetyczne 30.05.06, 13:20 wiek też ma znaczenie, młode jak wiadomo są bardziej otwarte na zmiany i chętniej wprowadzają różne nowości ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: salony kosmetyczne IP: *.adsl.xs4all.nl 29.05.06, 20:21 ja tez na biala liste proponuje zaklad przy przychodni na dabrowskiego solidne dwie dziewczyny a jak jestem w sw-ciu a przyjezdzam z holandii czesto to ich odwiedzam bo mam dobre porownanie. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś