Gość: ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:24 jak myślicie zawita u nas? jak się bronić ? jakie są jej objawy aby nie pomylić ze zwykłym przeziębieniem itd nie tyle co boję się o siebie ale o dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decitos Re: ptasia grypa 15.02.06, 20:25 wiadomosci.onet.pl/1261733,135,item.html warto przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: ptasia grypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:51 bardzo dziękuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: ptasia grypa 15.02.06, 21:44 Zaszczep je przeciwko zwykłej grypie, podobno w dużym stopniu chroni to również przed tą ptasią ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniatko Re: ptasia grypa 15.02.06, 21:48 a ja słyszałam, że zwykła wcale nie pomaga..bo to inna mutacja... Na pewno nie pozwól im "karmić łabądków na plazy"...Sama się zastanawiam czy w ogóle w najbliższym czasie będę tam chodzić. Ech...:( odpadnie moje ukochane miejsce na spacery.. Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: ptasia grypa 15.02.06, 21:53 Spokojnie... Coś się wymyśli ;) Nie będziemy się zbliżać do głodomorów i już... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: ptasia grypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:46 na szepienie już ponoć za pózno i fakt to inna odmiana i ja uwilbiałam chodzić na plażę na spacerki a teraz chyba dam spokój przynajmniej przestanę chodzić w miejsce gdzie jest najwięcej łabędzi. Odpowiedz Link Zgłoś