IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:08
jak myslicie ktora agencja w naszym miescie jest dobra(chodzi mi o efekt nie
tylko wizualny ale o skutecznosc)i w ktorej radzilibyscie zalozyc system
alarmowy(najmniej awaryjny)
Obserwuj wątek
    • Gość: eri Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 10.05.06, 12:44
      żadna:( za mało chłopakom płacą....
      • Gość: BOLEK Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:28
        jak za malo placa 1500 na reke to malo za siedzenie i wozenie dupy sampchodem
        ja musze pracowac na to dwa miesiace
        • decitos Re: ochrona 18.05.06, 09:13
          Przy każdym zgłoszeniu napadu nie wiesz, czy nie trafisz na psychola, który
          strzeli Ci prosto między oczy... I dla Ciebie to wożenie tyłka samochodem?
          • Gość: bolek Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:24
            a pracujac w sklepie np. za kasa skad wiesz ze nie wejdzie jakis psycholi nie
            odrabie ci glowy lyzeczka od herbaty(pomijam fakt ze w sklepie musisz dzwigac
            towar ukladac go na pulki)
            • decitos Re: ochrona 18.05.06, 11:42
              To tak jakbyś porównał chodzenie po linie na wysokości I i X piętra. Jedno i
              drugie nie gwarantuje bezpieczeństwa, ale wolałbym jednak I piętro...
              • Gość: ja@ Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:11
                mam w secrecie i dwa razy już nawalał mi alarm.
                • Gość: ADEK Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:42
                  TO ZMIEN FIRME
                  • Gość: eri Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 18.05.06, 20:45
                    do Adek :post zaczął się właśnie pytaniem o dobrą firmę ...głupku :)))))
                    • Gość: adek Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:13
                      tylko nie gupku wlasnie oto mi chodziloz tego co wiem pracuja tam oszolomy sam
                      znam dwuch osobiscie
                      • Gość: eri Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.05.06, 09:39
                        może i pracują...nie wiem,ale Ty też jesteś niezły ,,GUPEK'' :)))))))))))
    • erykxxx Re: ochrona 19.05.06, 11:10
      HEHE Adek a co Ty robisz? polonistą nie jesteś na bank :)))))
    • Gość: ;) Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.05.06, 14:54
      wydaje mi sie ze Gustaw jest najlepszym... od dlugiego czasu jest na rynku
      swinoujskim, w Szczecinie od BARDZO dlugiego czasu i nie bylo wiekszych
      problemow... Sekeet ma duze wplywy i to tylko trzyma ich w przodujacej pozycji -
      nie polecam.
      • Gość: MARCIN SZ. Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:09
        JEST JESZCZE KONWOJ
    • Gość: edek Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:43
      korzystam z usług Konwoju.na razie nie narzekam!
      • Gość: ala Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:08
        ja tez kozystam z uslug konwoju sa mili lepsi niz sekret
    • Gość: eri Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.05.06, 10:53
      www.10zl.org/index.php ....wtedy jakość usług byłaby lepsza...
    • erykxxx Re: ochrona 29.05.06, 10:46
      myślę że masz rację...w ogóle powinni zacząć lepiej płacić w każdym sektorze
      gospodarki ,nie tylko w ochronie!!! na sezon na promenadę też mają problem ze
      znalezieniem pracowników...
      • Gość: ////////////////// Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:47
        moze ty tez pracujesz w ochronie i chcesz wiecej zarabiac
      • Gość: marian Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:55
        kiedys nie bylo ochrony i bylo dobze teraz jest i co sie slyszy ten kogos pobil
        ten cos ukradl po co komu oni mamy policje i ona nas powinna chronic po to jest
        i po to na nia lozym 90%tych osilko szuka kogos do obicia i czegos do zajumania
        i to nie dlatego ze malo zarabiaja bo malo zarabiaja ale dlatego ze jest okazja
        zanim przyjedzie policja to duzo moga "wyniesc"i wina pojdzie na zlodzieja kto
        im to udowodni.Pozdrawiam cala ochrone
    • shuja Re: ochrona 05.06.06, 16:16
      heheh: obywatelu obroń się sam!!!!! a na poważnie,to za jakość usług i
      profesjonalizm pracowników ochrony odpowiadają ich pracodawcy,którzy nie
      przeprowadzają żadnych szkoleń,nie umożliwiają podnoszenia kwalifikacji...to od
      nich zależy czy facet z szemraną przeszłością,nie potrafiący się zachować,o
      wyglądzie goryla (takiego z dżungli :)))) będzie pracował w ochronie czy
      nie....

• Gość: wlodi Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 18.06.06, 09:40
        i tu sie mylisz bo teraz sa licencje i byle lobuziak nie moze pracowac w
        ochronie np w obiektach obowiazkowej ochrony banki stocznie oraz na grupach
        interwencyjnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka