Gość: Marcin Sz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:08 jak myslicie ktora agencja w naszym miescie jest dobra(chodzi mi o efekt nie tylko wizualny ale o skutecznosc)i w ktorej radzilibyscie zalozyc system alarmowy(najmniej awaryjny) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eri Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 10.05.06, 12:44 żadna:( za mało chłopakom płacą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLEK Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:28 jak za malo placa 1500 na reke to malo za siedzenie i wozenie dupy sampchodem ja musze pracowac na to dwa miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: ochrona 18.05.06, 09:13 Przy każdym zgłoszeniu napadu nie wiesz, czy nie trafisz na psychola, który strzeli Ci prosto między oczy... I dla Ciebie to wożenie tyłka samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:24 a pracujac w sklepie np. za kasa skad wiesz ze nie wejdzie jakis psycholi nie odrabie ci glowy lyzeczka od herbaty(pomijam fakt ze w sklepie musisz dzwigac towar ukladac go na pulki) Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: ochrona 18.05.06, 11:42 To tak jakbyś porównał chodzenie po linie na wysokości I i X piętra. Jedno i drugie nie gwarantuje bezpieczeństwa, ale wolałbym jednak I piętro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja@ Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:11 mam w secrecie i dwa razy już nawalał mi alarm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADEK Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:42 TO ZMIEN FIRME Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eri Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 18.05.06, 20:45 do Adek :post zaczął się właśnie pytaniem o dobrą firmę ...głupku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:13 tylko nie gupku wlasnie oto mi chodziloz tego co wiem pracuja tam oszolomy sam znam dwuch osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eri Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.05.06, 09:39 może i pracują...nie wiem,ale Ty też jesteś niezły ,,GUPEK'' :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erykxxx Re: ochrona 19.05.06, 11:10 HEHE Adek a co Ty robisz? polonistą nie jesteś na bank :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.05.06, 14:54 wydaje mi sie ze Gustaw jest najlepszym... od dlugiego czasu jest na rynku swinoujskim, w Szczecinie od BARDZO dlugiego czasu i nie bylo wiekszych problemow... Sekeet ma duze wplywy i to tylko trzyma ich w przodujacej pozycji - nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN SZ. Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:09 JEST JESZCZE KONWOJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: ochrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:43 korzystam z usług Konwoju.na razie nie narzekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:08 ja tez kozystam z uslug konwoju sa mili lepsi niz sekret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eri Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 25.05.06, 10:53 www.10zl.org/index.php ....wtedy jakość usług byłaby lepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
erykxxx Re: ochrona 29.05.06, 10:46 myślę że masz rację...w ogóle powinni zacząć lepiej płacić w każdym sektorze gospodarki ,nie tylko w ochronie!!! na sezon na promenadę też mają problem ze znalezieniem pracowników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ////////////////// Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:47 moze ty tez pracujesz w ochronie i chcesz wiecej zarabiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: ochrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:55 kiedys nie bylo ochrony i bylo dobze teraz jest i co sie slyszy ten kogos pobil ten cos ukradl po co komu oni mamy policje i ona nas powinna chronic po to jest i po to na nia lozym 90%tych osilko szuka kogos do obicia i czegos do zajumania i to nie dlatego ze malo zarabiaja bo malo zarabiaja ale dlatego ze jest okazja zanim przyjedzie policja to duzo moga "wyniesc"i wina pojdzie na zlodzieja kto im to udowodni.Pozdrawiam cala ochrone Odpowiedz Link Zgłoś
shuja Re: ochrona 05.06.06, 16:16 heheh: obywatelu obroń się sam!!!!! a na poważnie,to za jakość usług i profesjonalizm pracowników ochrony odpowiadają ich pracodawcy,którzy nie przeprowadzają żadnych szkoleń,nie umożliwiają podnoszenia kwalifikacji...to od nich zależy czy facet z szemraną przeszłością,nie potrafiący się zachować,o wyglądzie goryla (takiego z dżungli :)))) będzie pracował w ochronie czy nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodi Re: ochrona IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 18.06.06, 09:40 i tu sie mylisz bo teraz sa licencje i byle lobuziak nie moze pracowac w ochronie np w obiektach obowiazkowej ochrony banki stocznie oraz na grupach interwencyjnych Odpowiedz Link Zgłoś