Gość: gosia IP: *.agora.pl 26.05.06, 11:35 nie jestem pewna czy właściwa nazwa tego zakładu, podobno warty polecenia, czy znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paloma Re: Fryzjerzy w A5 ? IP: *.fn.pl 26.05.06, 12:59 Chodzi ci raczej Studio5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Fryzjerzy w A5 ? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.05.06, 15:46 zabulisz,ale są świetni ja od dawna korzystam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Fryzjerzy w Studio 5 29.05.06, 10:37 Co takiego fantastycznego robia ci fryzjerzy? Za ile? Gdzie znajduje sie Studio 5? Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne33 Re: Fryzjerzy w A5 ? 29.05.06, 10:49 Bez przesady, ceny są takie jak w innych zakładach fryzjerskich w Świnoujściu. Studio 5 znajduje się przy ul. Niedziałkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Fryzjerzy w A5 ? 29.05.06, 16:53 Skoro tam, to jest jednak drozej niz w innych zakładach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Fryzjerzy w A5 ? IP: *.adsl.xs4all.nl 29.05.06, 16:36 ja tam chodze jak przyjezdzam z Holandi do Krzyska do studia 5 na niedzialkowskiego on jest super uczyl sie u znanego fryzjera w amberze w Miedzyzdrojach, wysoki blondynek/juz zonaty i dzieciaty/ ale super fryzjer polecam ma zlota raczke i fantazje w tym zawodzie,super warto mi poczekac 3 m- ce dopoki nie przyjade do s-cia i lece do niego!!!!!!!!!!!! ceny w miare normalne jak ktos bedzie na tym forum i pojdzie do Krzysia prosze go pozdrowic od Iwony z Holandi Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Fryzjerzy w A5 ? 29.05.06, 16:59 Tam część pracowników pochodzi z salonu "Piękne włosy", kiedyś mieścili się w "galeriowcu", a teraz w pasażu na pl Wolności. Jedna z tych pracownic fatalnie mi kiedyś koka zrobiła na ważną uroczystość, szybko sie rozleciał :( Faceci są naogół dobrymi fryzjerami, ja chodzę czasem do p Łukasza z "Pięknych włosów" też go polecam, fajnie strzyże. Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne33 Re: Fryzjerzy w A5 ? 29.05.06, 19:33 A ja chodzę do Studia 5 do Renaty, jest moją fryzjerką już od kilkunastu lat i dla mnie SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Fryzjerzy w A5 ? 29.05.06, 22:20 erykxxx napisał: > dobry fryzjer to gej!!!!! A skąd to wiesz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś