ana_em 13.08.06, 16:35 Interesuje mnie Pks z Międzyzdroi do Międzywodzia,czy ktos z miejscowych wie moze czy czesto kursuje taki PKS po południu? i ile trwa dojazd? Albo gdzie moge zadzwonic aby dostac takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przedziwna1 Re: Komunikacja PKS 13.08.06, 18:29 www.rozklady.com.pl/main.php?page=polacz_3&czas_min=3&czas_maks=90 to internetowy rozklad autobusow mam nadzieje ze aktualny. Rozumiem, ze przyjezdzasz pociagiem? Wiec jak wysiadziesz w Miedzyzdrojach to na pewno beda pod dworcem staly prywatne busy w strone Dz., tylko tam ponoc male zdzierstwo za bilety odchodzi. Przystanek PKsu tez tam jest. Mysle, ze dojedziesz bez problemu. Bedziesz jechac okolo 20-30 min przez cudowny Wolinski Park Narodowy ( buczyna pomorska i droga pelna zakretow), potem przez Wiselke, potem po lewej bedziesz mijac pole golfowe w Kołczewie, dalej las, las, las i juz Miedzywodzie. Powodzenia i dobrego wypoczynku Ci zycze :) Moze odwiedzisz Dz.? Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Komunikacja PKS 13.08.06, 18:32 nie chce sie otworzyc, sprobuj tak www.rozklady.com.pl/main.php?lang=eng&page=start Odpowiedz Link Zgłoś
ana_em Re: Komunikacja PKS 13.08.06, 19:11 Dziękuje za link:) I jeszcze mam pytanko:widze ze sa trzy przystanki w Miedzywodziu: M.Camping,M.Skrzyzowanie,i Miedzywodzie, jesli chce dotrzec do centrum na ktorym mam wysiaść? Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Komunikacja PKS 13.08.06, 19:50 W Miedzywodziu. Nie pomylisz przystankow,bo centrum rozpoznac latwo: budki, kramiki, sklepy, poczta...Dwa poprzednie przystanki - jesli sa - to w lesie. Tu na forum jest troche info o atrakcjach Miedzywodzia i Dz., jesli masz czas poczytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ana_em Re: Komunikacja PKS 13.08.06, 18:54 Oczywiscie mam w planie odwiedzic i Dziwnów:))Jak tylko nie bedzie padac,myslie ze piechotką to niedaleko. Bede jechac pociagiem, czeka mnie dłuuuuga podróż,dlatego zalezy mi na tym aby miec połaczenie PKS zaraz po opuszczeniu dworca PKP,hehe,tak byloby najlepiej gdyz musze dotrzec do Międzywodzia zanim sie ściemni,jade rano i jak zajade musze miec jeszcze chwile zeby cos znalezc. dzieki za odpowiedz, widze ze mozna tu na Ciebie liczyc:)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś