Dodaj do ulubionych

Jest leper !

27.02.03, 16:42
to jest chcialem powiedziec - jest lepiej. Dla scislosci: jest lepiej bo jest cieplej :-)))

Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Jest leper ! IP: *.fn.pl / 172.16.78.* 27.02.03, 18:15
      Cześć Izo....coś tam dalej...Rzeczywiście w Świnoujściu jest piękna pogoda!
      Byłam dziś na spacerze nad morzem- cudnie!!!Już roztopniało! Dużo ludzi
      łazikowało,morza szum ,ptaków śpiew itp.SUPER,SUPER,SUPER.Przesyłam wszystkim
      przez łącza wiosenny powiew wiatru znad Bałtyku!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!!
      Magda
      • gosia-s Re: Jest leper ! 28.02.03, 15:08
        Dzięki za szum morza przez łącza, aż sobie wyobraziłam, że tam jestem! Magda, a
        w której części Ś-cia mieszkasz? Bo moje stare śmiecie to Kościuszki 9, no
        wiesz, to wyblakłe straszydło bez balkonów. :))))

A w W-wie już trochę gorzej niż wczoraj, nie ma słońca, ale trudna. Dla mnie
        najważniejsze jest to, że jak wychodzę z biura o 16.30 NIE JEST JUŻ CIEMNO!!!!!
        • isoxazolidine Re: Jest leper ! 01.03.03, 09:05
          a ja jestem juz w RADOMIU !!!!!! chwilowo koniec z krakowskim syfem :-))))))))
          ale fajnie .....

pozdr.
          • gofa Re: Jest leper ! 02.03.03, 23:29
            a wiosna tuż tuż... :))) a jutro poniedziałek :(
            • Gość: synoptyk Re: Jest leper ! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 08:49
              Dziś jest poniedziałek, temperatura -3C, pochmurno (wygląda na śnieg), wiosna
              w duszy, auta mogą już jeździć bez włączonych świateł.
              Pozdrowienia z S dla Ś.
              • gosia-s Re: Jest leper ! 05.03.03, 12:59
                No cóż, zimno, pada śnieg, ixo, chyba za wcześnie powiedziałeś hop. Ale nie
                szkodzi, jeszcze dwa tygodnie i WIOSNA!!!!!
                • Gość: kolec Re: Jest coraz leper ! IP: *.*.*.* 06.03.03, 10:16
                  Nie ma to jak optymista
                  z nim nie stracisz, zawsze zyskasz.
                  Chociaż mroźna jeszcze aura,
                  z zimy kpi on, robi karła.
                  I odważnie nam powiada:
                  Precz ze śniegiem, zimie biada.
                  ZA NIE CAŁE DWA TYGODNIE,
                  BĘDZIE WIOSNA NIEZAWODNIE!

• isoxazolidine Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 06.03.03, 16:32
                    Pierwsze jaskółki wskazuja ze wiosna idzie - tzn. chciałem powiedziec ze na PK pierwsze studentki
                    zaczynają biegac w stringach .... ;-)))
                    • gosia-s Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 07.03.03, 14:31
                      ixo, chyba po akademiku :))))))

No cóż, piękne słońce świeci, jest piątek, a ja właśnie urywam się z roboty! HA!
                      • isoxazolidine Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 07.03.03, 14:37
                        jak bedzie cieplej to pojade do Swinoujscia - tam to dopiero bedzie masa "mercedesów" ...... ;-)))
                        • Gość: kolec Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! IP: *.*.*.* 07.03.03, 17:56
                          isoxazolidine napisał:
                          jak bedzie cieplej to pojade do Swinoujscia - tam to
                          dopiero bedzie masa "mercedesów" ...... ;-)))

Te "marzenia" na forum radomskim zostały doprecyzowane
                          w kontekście wiosny mniej więcej tak:

isoxazolidine napisał:
                          hmmmmm ... w sumie sam jestem alergikiem i koło maja-
                          czerwca naprawde bedzie nie wesolo ..... ale za to potem
                          lato .... morze .... blondynki w bikini .....
                          mniam ..... :-)))

Do tego więc komentarz siedlecko-radomsko-świnoujski:

Cóż, wiosna? Pora radosna -
                          przebiśnieg, zawilec, sosna.
                          Dla alergika jest tak sobie.
                          Lecz pomyśl, jak miło Tobie,
                          patrzeć na piękne kobiety?
                          (Nie raz zawołasz - o rety!)
                          Na wiosnę powraca mini.
                          A potem ... będzie bikini.

• gosia-s Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 10.03.03, 16:18
                            Alergików zapraszam nad morze - po prostu raj! ;)
                            • isoxazolidine Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 12.03.03, 16:28
                              no i fajnie .. ... ale jak z pozostałymi kwestiami ????
                              • Gość: kolec Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! IP: *.*.*.* 13.03.03, 09:15
                                Masz na myśli bikini?
                                • gosia-s Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 13.03.03, 16:38
                                  Gość portalu: kolec napisał(a):

> Masz na myśli bikini?

Dla ścisłości - ja nie noszę. :)))))
                                  • Gość: kolec Re: Jest naprawdę coraz leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 13.03.03, 17:25
                                    gosia-s napisała:

> Gość portalu: kolec napisał(a):
                                    >
                                    > > Masz na myśli bikini?
                                    >
                                    > Dla ścisłości - ja nie noszę. :)))))

Czyli toples? Aż boję się dalej stukać ........
                                    • isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.03, 16:00
                                      mmmm ..... ta dyskusja zaczyna biec w bardzo
                                      interesujacym kierunku ..... czy ktos wie ktora z plaz w
                                      swinnoujsciu gosia-s odwiedza najchetniej ??

;-)
                                      • gosia-s Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.03.03, 16:26
                                        Nienawidzę leżeć bykiem, więc spaceruję po plaży - ruchomy cel trudniej
                                        trafić. :))))) Zdarza się, że spaceruję w nocy - chodzę ubrana na czarno, więc
                                        się wtapiam w otoczenie. Aha, noszę glany, to może być jako znak
                                        rozpoznawczy. :)))))
                                        • Gość: kolec Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 17.03.03, 16:48
                                          Nareszcie jakaś wyraźniejsza informacja.
                                        • isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.03.03, 17:18
                                          Czyzbys była fanką Heavy Metalu ???!!!

jooooooo .... . :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                          • gofa Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.03.03, 18:25
                                            no i proszę... kolejna płaszczyzna porozumienia... ;)
                                            • isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.03, 09:38
                                              oj taaaak ..... hevimetaljuniwers !!!!
                                              • gosia-s Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.03, 15:42
                                                Tak, jestem fanką Heavy Metalu, przez bardzo duże H i M. :))))) Black, death,
                                                goth - to jest to, co lubię!
                                                • isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.03, 16:09
                                                  Ja wole Thrash, Power i Doom, ale i tak Cie lubie :-))))))
                                                  • Gość: Muminek Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 19:08
                                                    A ja Heavy Metalu strasznie nie znoszę,
                                                    Ale za to strasznie lubię naszą Gosię. :)))))))))))
                                                    Chociaż na czarno ubrana i na nogach glany,
                                                    Na piaszczystej plaży kiedyś się spotkamy. :))))))))))))
                                                  • isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.03, 09:14
                                                    wez pod uwage ze bez glancow i skory za wiele nie zdzialasz .... moze chociaz na ta wazna okolicznosc zmienisz
                                                    image ... ???
                                                  • gosia-s Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.03, 16:11
                                                    Eeee tam, dla mnie nie musi zmieniać image'u! :)))))
                                                  • milennik11 Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.03, 00:58
                                                    ...czyli HM nie zginal...cale szczescie...
                                                  • isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.03, 13:06
                                                    oj nie .... moze by tak zahevimetalowac na forum jasło .... moze wtedy udało by sie wygnac kostuche i reszte
                                                    pacanów ktore postawily sobie za cel sianie zametu ....
                                                  • gosia-s Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.03, 15:48
                                                    No to, metale, łączcie się!!!!! :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka