isoxazolidine 27.02.03, 16:42 to jest chcialem powiedziec - jest lepiej. Dla scislosci: jest lepiej bo jest cieplej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Jest leper ! IP: *.fn.pl / 172.16.78.* 27.02.03, 18:15 Cześć Izo....coś tam dalej...Rzeczywiście w Świnoujściu jest piękna pogoda! Byłam dziś na spacerze nad morzem- cudnie!!!Już roztopniało! Dużo ludzi łazikowało,morza szum ,ptaków śpiew itp.SUPER,SUPER,SUPER.Przesyłam wszystkim przez łącza wiosenny powiew wiatru znad Bałtyku!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Jest leper ! 28.02.03, 15:08 Dzięki za szum morza przez łącza, aż sobie wyobraziłam, że tam jestem! Magda, a w której części Ś-cia mieszkasz? Bo moje stare śmiecie to Kościuszki 9, no wiesz, to wyblakłe straszydło bez balkonów. :)))) A w W-wie już trochę gorzej niż wczoraj, nie ma słońca, ale trudna. Dla mnie najważniejsze jest to, że jak wychodzę z biura o 16.30 NIE JEST JUŻ CIEMNO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jest leper ! 01.03.03, 09:05 a ja jestem juz w RADOMIU !!!!!! chwilowo koniec z krakowskim syfem :-)))))))) ale fajnie ..... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Jest leper ! 02.03.03, 23:29 a wiosna tuż tuż... :))) a jutro poniedziałek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: Jest leper ! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 08:49 Dziś jest poniedziałek, temperatura -3C, pochmurno (wygląda na śnieg), wiosna w duszy, auta mogą już jeździć bez włączonych świateł. Pozdrowienia z S dla Ś. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Jest leper ! 05.03.03, 12:59 No cóż, zimno, pada śnieg, ixo, chyba za wcześnie powiedziałeś hop. Ale nie szkodzi, jeszcze dwa tygodnie i WIOSNA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Jest coraz leper ! IP: *.*.*.* 06.03.03, 10:16 Nie ma to jak optymista z nim nie stracisz, zawsze zyskasz. Chociaż mroźna jeszcze aura, z zimy kpi on, robi karła. I odważnie nam powiada: Precz ze śniegiem, zimie biada. ZA NIE CAŁE DWA TYGODNIE, BĘDZIE WIOSNA NIEZAWODNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 06.03.03, 16:32 Pierwsze jaskółki wskazuja ze wiosna idzie - tzn. chciałem powiedziec ze na PK pierwsze studentki zaczynają biegac w stringach .... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 07.03.03, 14:31 ixo, chyba po akademiku :)))))) No cóż, piękne słońce świeci, jest piątek, a ja właśnie urywam się z roboty! HA! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 07.03.03, 14:37 jak bedzie cieplej to pojade do Swinoujscia - tam to dopiero bedzie masa "mercedesów" ...... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! IP: *.*.*.* 07.03.03, 17:56 isoxazolidine napisał: jak bedzie cieplej to pojade do Swinoujscia - tam to dopiero bedzie masa "mercedesów" ...... ;-))) Te "marzenia" na forum radomskim zostały doprecyzowane w kontekście wiosny mniej więcej tak: isoxazolidine napisał: hmmmmm ... w sumie sam jestem alergikiem i koło maja- czerwca naprawde bedzie nie wesolo ..... ale za to potem lato .... morze .... blondynki w bikini ..... mniam ..... :-))) Do tego więc komentarz siedlecko-radomsko-świnoujski: Cóż, wiosna? Pora radosna - przebiśnieg, zawilec, sosna. Dla alergika jest tak sobie. Lecz pomyśl, jak miło Tobie, patrzeć na piękne kobiety? (Nie raz zawołasz - o rety!) Na wiosnę powraca mini. A potem ... będzie bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 10.03.03, 16:18 Alergików zapraszam nad morze - po prostu raj! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 12.03.03, 16:28 no i fajnie .. ... ale jak z pozostałymi kwestiami ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! IP: *.*.*.* 13.03.03, 09:15 Masz na myśli bikini? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Jest coraz leper !!!!!!!!! 13.03.03, 16:38 Gość portalu: kolec napisał(a): > Masz na myśli bikini? Dla ścisłości - ja nie noszę. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Jest naprawdę coraz leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 13.03.03, 17:25 gosia-s napisała: > Gość portalu: kolec napisał(a): > > > Masz na myśli bikini? > > Dla ścisłości - ja nie noszę. :))))) Czyli toples? Aż boję się dalej stukać ........ Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.03, 16:00 mmmm ..... ta dyskusja zaczyna biec w bardzo interesujacym kierunku ..... czy ktos wie ktora z plaz w swinnoujsciu gosia-s odwiedza najchetniej ?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.03.03, 16:26 Nienawidzę leżeć bykiem, więc spaceruję po plaży - ruchomy cel trudniej trafić. :))))) Zdarza się, że spaceruję w nocy - chodzę ubrana na czarno, więc się wtapiam w otoczenie. Aha, noszę glany, to może być jako znak rozpoznawczy. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 17.03.03, 16:48 Nareszcie jakaś wyraźniejsza informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.03.03, 17:18 Czyzbys była fanką Heavy Metalu ???!!! jooooooo .... . :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.03.03, 18:25 no i proszę... kolejna płaszczyzna porozumienia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.03, 09:38 oj taaaak ..... hevimetaljuniwers !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.03, 15:42 Tak, jestem fanką Heavy Metalu, przez bardzo duże H i M. :))))) Black, death, goth - to jest to, co lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.03, 16:09 Ja wole Thrash, Power i Doom, ale i tak Cie lubie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 19:08 A ja Heavy Metalu strasznie nie znoszę, Ale za to strasznie lubię naszą Gosię. :))))))))))) Chociaż na czarno ubrana i na nogach glany, Na piaszczystej plaży kiedyś się spotkamy. :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.03, 09:14 wez pod uwage ze bez glancow i skory za wiele nie zdzialasz .... moze chociaz na ta wazna okolicznosc zmienisz image ... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.03, 16:11 Eeee tam, dla mnie nie musi zmieniać image'u! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.03, 00:58 ...czyli HM nie zginal...cale szczescie... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.03, 13:06 oj nie .... moze by tak zahevimetalowac na forum jasło .... moze wtedy udało by sie wygnac kostuche i reszte pacanów ktore postawily sobie za cel sianie zametu .... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Jest very jeszcze leper !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.03, 15:48 No to, metale, łączcie się!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś