22.03.07, 17:15
Niezle nas powitala, sztormem, ulewa i chlodem. Morze poszalalo, miejscami
znowu podeszlo pod wydmy. Woda w rzece znow wysoka, kolejna porcja smieci
przyplynela w trzciny gnana wiatrem, dziki przeprowadzily sie w suchsze
rejony...Ale ponoc ma byc lepiej nawwet juz od jutra :)
Obserwuj wątek
    • przedziwna1 Re: Wiosna :) 23.03.07, 15:26
      No dobra, chyba jednak nie od dzis - po slonecznym poczatku dnia znowu wieje i
      leje :) Gdzie nasz specjalista od pogody? Starbos, bedzie to slonce? :)
      • starbos Re: Wiosna :) 23.03.07, 19:23
        Będzie, jutro już będzie słońce, niestety trochę powieje ze wschodu a to
        przeważnie zimny wiatr. Na spacer najlepiej do lasu gdzie wiatr będzie mniej
        dokuczał i ptasie radio grało ;-)
        • przedziwna1 Re: Wiosna :) 24.03.07, 15:37
          Skorzystalam z rady i znalazlam wiosne w lesie w Dziwnowku, a wlasciwie w
          Kalkbergu. Slonce swiecilo, wiatr byl calkiem mily, ptasie radio gralo na maxa :))
          Tu dowody
          fotoforum.gazeta.pl/72,2,707,56369139,59636949.html
          • starbos Re: Wiosna :) 24.03.07, 22:50
            Widziałem efekt na FF, byłem tam dziś i ja. Jutro pojadę szukać wiosny... pod
            wiatr.
    • przedziwna1 Re: Wiosna :) 27.03.07, 16:50
      Jak bociany juz sa to na pewno jest wiosna :) Co prawda nie ma gniazd w samym
      Dz., ale najblizej polozone gniazdo we Wrzosowie jest juz z powrotem zamieszkałe.
      • przedziwna1 Bociany po sasiedzku 28.03.07, 19:40
        A tu fotki
        fotoforum.gazeta.pl/72,2,707,44266619,59874948.html
    • muschel_ka Re: Wiosna :) 28.03.07, 22:18
      dlaczego z nastaniem wiosny uciekliście z forum morze?Bywajcie tam
      częściej,brakuje tam Was.Pozdrawiam muszelka.
      • egraa Re: Wiosna :) 28.03.07, 22:55
        Bywamy, Muszelko, podglądamy :) Pisać się nie chce, bo panoszą sie tam trolle i
        każdy rozsądny wątek zginie w mgnieniu oka. Poczekamy do jesieni chyba...
      • przedziwna1 Re: Wiosna :) 29.03.07, 13:59
        Muszelko, widzisz ze probuje zakladac watki o nieco innej tematyce niz "tania
        luksusowa kwatera", ale rece mi opadaja...nie nadazam :) I daje za wygrana i
        czekam tez do jesieni jak Egraa. A poki co zapraszamy tutaj - tu temat kwater
        zacznie sie kolo maja, mysle, ale z nim sobie radzilam dobrze w zeszlym roku to
        i teraz dobrze pojdzie :) Teraz wiec jeszcze spokojnie mozemy pogadac o morzu, a
        Twoj glos Muszelko bedzie bardzo mile widziany chocby dla porownania jak jest w
        Sarbinowie. Rozmawiaj z nami :))
        • egraa Re: Wiosna :) 29.03.07, 19:46
          Ha, ha! Przedziwna - wywołałaś wilka z lasu, dobrze, że na Os. Rybackie masz
          niedaleko :)
          A co to będzie do maja!!!
          • przedziwna1 Re: Wiosna :) 29.03.07, 20:42
            Wiosna optymistycznie mnie nastraja, co tam, polece i opstrykam, mam nadzieje ze
            mnie psami nie poszczuja ;)
    • muschel_ka Re: Wiosna :) 29.03.07, 20:41
      przedziwna masz rację , że ręce opadają, ale ja wychodzę z założenia ,że kropla
      drąży skałę i myślę żeby nie odpuszczać.I ty i egraa wykonałyście tytaniczną
      pracę ,foto forum morze istnieje dzięki Wam i teraz poddawać się to nie
      uchodzi.Mam nadzieję ,że wspólnie wymyślimy coś żeby choć troche ucywilizować
      tych co szukają "łóżka" po15zł,że poza tym nieszczęsnym łóżkiem istnieje Bałtyk
      i ciekawa historia naszych miejscowości.Podziwiam ipozdrawiam m.
      • przedziwna1 Re: Wiosna :) 29.03.07, 20:52
        Muszelko my sie nie poddajemy, my schodzimy fali z drogi :) A tak powaznie - oni
        nie czytaja postow, ktore nie dotycza kwater, za to bardzo wyczuleni sa na
        jakiekolwiek slowa krytyki - chocby najlzejszej - skierowanej do nich. A wojny
        slownej nie wygramy...tak mysle...
        • egraa Re: Wiosna :) 30.03.07, 08:04
          Dobrze powiedziane: ,,schodzimy fali z drogi". Ale tylko na chwilę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka