Dodaj do ulubionych

wakacje 2007 w Świnoujściu

29.04.07, 20:09
Szukam sprawdzonego noclego dla trzech osób (osoba dorosła + dwoje dzieci w
wieku 14 i 7 lat). Może też być mieszkanie. Chciałabym, że była łazienka i
dostęp do kuchni, a jak by było niedaleko do palaży to super! Interesuje mnie
pobyt od 07.07 - 15.08.2007. e-mail: maja106@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: rodzic dziecko 14 lat....ahahhahahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 13:44
      to mlodziez!
      • Gość: wojtek Re: dziecko 14 lat....ahahhahahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 11:30
        ahahaha, ale komentarz!!!! A kto to jest, jak nie dziecko dla tej kobiety?
        Mlodzież???? DUREŃ!
        • Gość: koles!!!!!!!! ales ty glupi sam jestes duren , nie wiesz o co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 11:35
          chodzi? pisza dziecko bo chca znizke cwaniaki za pokoj..
          tylko znizki sa do 6 lat!!!!!!!!!
          • Gość: Wiolka Re: ales ty glupi sam jestes duren , nie wiesz o IP: *.uznam.net.pl 03.05.07, 21:20
            Nie odstraszajcie ludzi takimi tekstami, bo wstyd.
            • maja106 Re: ales ty glupi sam jestes duren , nie wiesz o 04.05.07, 09:42
              Ludzie, o czym wy piszecie? Ja szukam fajnego miejsca na wakacje! Skąd tyle
              złości?!
              • Gość: akuku Re: ales ty glupi sam jestes duren , nie wiesz o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:45
                ... i dlatego omijaj Swinoujście ,choć piękna plaża
                to mentalność mieszkańców- taka jak na tym forum -
                pozdrowienia dla Majii 106
                • Gość: Benek Re: ales ty glupi sam jestes duren , nie wiesz o IP: *.swn.vectranet.pl 07.05.07, 00:05
                  Nikt tu za nikim nie bedzie płakać! Spie..ć gdzie pieprz rośnie!
                  • Gość: kaha Re: ales ty glupi sam jestes duren , nie wiesz o IP: *.uznam.net.pl 09.05.07, 12:54
                    wstyd mi za tych ludzi ,ktory wypisuja takie bzdury!

miejsce znajdziesz podaj maila to dam ci namiar do znajomej ,ktora wynajmuje
                    pokoje
                    • maja106 Re: ales ty glupi sam jestes duren , nie wiesz o 10.05.07, 09:09
                      mój e-mail: maja106@gazeta.pl
                      • Gość: olo Niestety wszędzie znajdą się idioci, IP: *.uznam.net.pl 10.05.07, 14:56
                        któzy narzękająna wszystko, nawet na turystów, nawet w Krakowie:)
                    • ankoscielna Re: ales ty glupi sam jestes duren , nie wiesz o 10.05.07, 18:59
                      też prosiłabym o adres w Świnoujściu, mój email: ankoscielna@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka