Gość: zulu gula IP: *.uznam.net.pl 06.07.07, 23:25 hej.jest ktos kto was wkurza ze swinoujscia?a moze kogos nie lubicie i chcecie o tym napisac.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Re: wkurzajace osoby IP: *.st.vc.shawcable.net 07.07.07, 01:21 Tak-KON- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: wkurzajace osoby IP: *.uznam.net.pl 07.07.07, 18:01 jest pare takich zdzir,ktorym by sie lomot przydal ale......wszystko sie kiedys odwroci Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: wkurzajace osoby 07.07.07, 11:18 tak pani sprzataczka z mojego bloku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc niedzielny Re: wkurzajace osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:21 jabys jej czasami dzien dobry powiedziala to z pewnoscia uklady byly by inne Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: wkurzajace osoby 07.07.07, 13:25 jak by ona nie jezdzila winda z zapalonym kiepem w zebach to wtedy by bylo milo a ona jak na zlosc zasmradza obie windy na raz jakimis mocnymi albo meskimi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
shuja Re: wkurzajace osoby 07.07.07, 16:59 hehe Carmela ,nie zazdroszczę;) ,,moja'' P.Sprzątaczka zabiera się do pracy ok.7.00 i zamiast sprzątać napierdziela w poręcze żeby wszyscy słyszeli że była... Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: wkurzajace osoby 07.07.07, 19:41 u nas tez napierdziela ale trzeba przyznac ze czysto jest hehe ale ten smrodek co sie za nia ciagnie heh ale my mamy ubaw bo ona zawsze klnie jak soprzata i mowi sama do siebie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: wkurzajace osoby IP: *.uznam.net.pl 07.07.07, 23:47 Carmela - widzę, że masz wielbiciela. Deptaj po schodach - wszystkie windy na wyspie będą namierzane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc niedzielny Re: wkurzajace osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:04 :) hmmm.... no to juz powoli namierzam panienke carmele :) wind u swino niema za wiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: wkurzajace osoby 08.07.07, 09:24 hehehe a nie prosciej zapytac ? tylko w detektywa sie bawicie? hehe mieszkam na zachodnim :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz online Re: wkurzajace osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 08:25 Tak, nie lubię gościa Zulu Gula bo jest głupi i pisze jeszcze głupsze posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu gula Re: wkurzajace osoby IP: *.uznam.net.pl 08.07.07, 18:09 ty judasz ciAgnij sie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz online Re: wkurzajace osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:44 zulu gula jest głupi i nie potrafi odróżnić klawiszy ALT i SHIFT - nie lubię go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steel inferno Re: wkurzajace osoby IP: *.244.156.69.ip4.tnp.PL 09.07.07, 20:28 Fakt judas, coś z tym zulu gulą nie tak. I ma takie mało dynamczne ip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojna Re: wkurzajace osoby IP: *.uznam.net.pl 03.08.07, 21:15 Mariola S. Z ULICY CHROBREGO I JEJ RYSIU....MENELSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho Re: wkurzajace osoby IP: *.telpol.net.pl 20.07.07, 10:05 carmela ja to miałem przypadek w windzie moj sasiad też jechał windą z kiepem w gębie , poprosiłem go aby zgasił tego peta bo sie zrzygam zaraz a on na to ;żebym sie nie zesrał: a ja na to mogę i jak sie zesrałem i plecami zablokowałem mu drzwi oddychajac przez szczelinę przy drzwiach,myslałem że facet sie zerzyga a ile było żalenia sie do mojej żony,na pytanie czy pani wie że p.mąz zesrał mi sie przed nosem w windzie żona na to ;pewnie pan był tak dobrze wychowany że palił pan papierosa w windzie ,i puenta jeżeli ktos w windzie wam sie zesra pod nosem to ja wasz zdzicho oczywiscie w reakcji na papierosa,sram zawsze i mowie ze te pańskie papierosy jaskos gownem zalatują pozdrawiam zdzicho co chodzi cicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek z fabryki kre Re: wkurzajace osoby IP: *.uznam.net.pl 22.07.07, 12:17 zdzicho jestem twoim fanem tez tak bede robil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: wkurzajace osoby IP: *.uznam.net.pl 02.08.07, 14:23 a mnie denerwuje jedan pani z dzieckiem ktora wynajmuje mieszkanie i za nie nie placi wiec uwazajcie na nia i wogule jest falszywa a jak bajerowac potrafi a nazywa sie marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: wkurzajace osoby IP: *.swn.vectranet.pl 23.08.07, 19:21 takie scierwo z matejki 43; wynajmuje kawalerke i uzalezniona jest od solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: wkurzajace osoby IP: 217.97.193.* 23.08.07, 23:48 UWAŻAJCIE NA KLIJENTKE O IMIENIU DOROTA-BLONDYNKA!!!! WYNAJMUJE MIESZKANIE A PÓZNIEJ ZA NIE NIE PŁACI.PRACUJE W KAWIARNI (NOWA NA RONDZIE) UWAGA TERAZ MIESZKA NA ULICY MATEJKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madox Re: wkurzajace osoby IP: 80.54.123.* 24.08.07, 10:47 A mnie denerwuja takie dwie paniusie, mamusia z cureczka.One chyba nawet razem spia.24h razem.Nie wiem czemu ale jak je widze to mam ochote kopnac ta mamuske w dupe... fee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlin Re: wkurzajace osoby IP: *.uznam.net.pl 29.08.07, 22:19 wkurza mnie taka blondi gwiazda co pracowala na solarium na Boh.Wrzesnia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopara barmani z alibi IP: 80.54.123.* 30.08.07, 11:41 wkurzaja mnie barmani z alibi bo leja wode zamiast wodki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZWINKO Re: wkurzajace osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 13:28 Posiwialy , brudny " RUDZIELEC". Slynny bombiarz i pasazer prezydenckiej TACZKI. Gazetowy -ZLODZIEJ / ukradl tytul/ Odznaczony Krzyzem Oficerskim za wybyjanie kamieniamy szyb w sowieckich mieszkaniach,w ktorych przebywaly rowniez dzieci.. UPOKORZONY BEZRADNY I TYLKO NA SZCZESCIE KANDYDAT NA PREZYDENTA MIASTA. Mozejko - NE BUDESZ SPAT NI W DEN NI W NOCZY.WSE BUDESZ DUMAT TOLKO O TOM.... Odpowiedz Link Zgłoś