plater-2 Re: dobry fryzjer 25.07.13, 18:15 "Piekne wlosy" sa tragicznie drogie !!!! Ja chodze naprzeciwko stokrotki na matejki. Duzo taniej i bez czekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dobry fryzjer IP: *.uznam.net.pl 08.09.13, 18:03 szczerze polecam Justynke z salonu fryzjerskiego Mona,na ul Grunwaldzkiej 1 .Mila,synpatyczna osoba doradzi,poleci naprawdę warto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer IP: *.uznam.net.pl 13.12.13, 19:19 Tą panią justynkę z salonu mona to chyba polecają jej koleżaneczki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentlik Re: dobry fryzjer IP: *.uznam.net.pl 13.12.13, 20:21 ja bym jej nie polecil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agus Re: dobry fryzjer IP: *.uznam.net.pl 14.05.14, 16:37 Ktoś tu chyba zazdrosny?A nawet gdyby dziewczyna ma prawdziwy talent, jest bardzo sympatyczna osobą i ktoś taki będzie miał pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka pani Ela IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 28.08.14, 13:21 Jak cenowo, pasemka wygląda to w salonie Twoj styl? Chcialabym sie zapisac do p. Eli a jestem spoza Świnoujscia. Na jakich kosmetykach panie pracuja w tym salonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: dobry fryzjer IP: *.uznam.net.pl 28.08.14, 14:33 łudziłam się, że pani Ala przy Wybrzeżu Władysława, to jest to, czego szukam. Salon nowocześnie urządzony, miła obsługa. Na początku owszem, ale niestety ceny ciągle winduje. Samo nałożenie farby na odrost i modelowanie 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dobry fryzjer IP: *.play-internet.pl 21.10.14, 14:06 Sprytnie i fachowo działa dziewczyna, przy ulicy Konstytucji – środkowy punktowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
goscniezafowolony Re: dobry fryzjer 04.03.15, 16:59 ODRADZAM TWOJ STYL na Staszica 2. Nigdy wiecej NIE skorzystam z ich uslug. Mialam MASAKRE na glowie, a Pani fryzjerka udawala ze jest wszystko wporzadku. Odrost na 3 cm, blond placki zamiast pasemek, pasma jak u skunksa na 2 cm. NIEMILA i NIEKOMPETENTNA kobieta. Za to POLECAM Pania Ale z wybrzeza, ladnie czesze, dobrze obcina i farbuje bez zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
uznam4 Re: dobry fryzjer 04.03.15, 23:24 goscniezafowolony napisał(a): > ODRADZAM TWOJ STYL na Staszica 2. Nigdy wiecej NIE skorzystam z ich uslug. Mia > lam MASAKRE na glowie, a Pani fryzjerka udawala ze jest wszystko wporzadku. Odr > ost na 3 cm, blond placki zamiast pasemek, pasma jak u skunksa na 2 cm. NIEMILA > i NIEKOMPETENTNA kobieta. > Za to POLECAM Pania Ale z wybrzeza, ladnie czesze, dobrze obcina i farbuje bez > zastrzezen. Odnośnie pani Ali, zapomniałaś za jaką kasę robi te usługi. Myślałam ,że dostanę szoku, jak za nałożenie mojej farby na odrosty , skasowała 160 zł. Gratuluję pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.15, 14:35 A ja szczerze polecam Pauline z salonu Elle przy Kołątaja 24a,jestem osoba wymagajaca na punkcie włosów i fryzury mam po prostu tzw bzika. Od p.Paulii zawsze wyszłam zadowolona strzyżenie jak i kolor zawsze dobrze dobrany noe raz odradzala chciałam zrobić po swojemu a i tak po krótkim czasie wracałam i robiłam korektę taka jak wczesniej byla zaproponowana. Dziewczyny idźcie spróbujcie może tez wam podpasuje.Powodzenia . A przy okazji jest solarium 1.10 za min i lampy tak samo dobre jak karaibach z tym ze o 70%taniej. Odpowiedz Link Zgłoś