Gość: Arek IP: *.uznam.net.pl 29.05.08, 18:13 Jakie są opcje jeśli chodzi o lekarzy ortopedów w Świnoujściu? Jest ktoś zorientowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.gprs.plus.pl 30.05.08, 00:24 do przychodni przyjeżdza chyba we wtorki dobry ortopeda z Gryfic dr Domin, ja moge go polecic z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: 217.97.193.* 30.05.08, 17:37 z daleka od Goseckiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 30.05.08, 18:11 go ma rację-z daleka od tego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 30.05.08, 21:54 popieram z daleka od Goseckiego ja chodze do Pyrkosza i sobie go chwale,nawet operował mi kolano w szczceinie Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: podnosze 26.06.08, 14:44 w Świnoujściu od zawsze jest problem z ortopedami, lepiej jechac do Szczecina. Tak mi kiedys polecil znajomy lekarz , po prostu powiedzial: w Świnoujściu nie ma ortopedow. Jesli tylko pieniazki pozwalaja to warto chyba sie wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizjo Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 02.04.09, 17:58 gosiecki potrafi podac tylko blokade i po sprawie nie ma pojecia o ortopedii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 01.07.08, 15:11 ten znachor nie rozpoznal przewleklego zapalenia stawow kolano mialem spochniete jak baniak chrupalo jak czerstwa bolka a p.Gosecki twierdzil ze nic mi nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.cust.tele2.pl 21.04.09, 12:52 Witam. Czy można bliższe informacje na temat dr Domin.W której przychodni przyjmuje , ewentualnie numer telefonu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjęnt Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.14, 23:16 Ja natomiast mie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
letniwietrzyk Re: Ortopeda w Świnoujściu 16.08.08, 22:10 potwierdzam!Z daleka od Goseckiego!!!Z tego co wiem to w Świnoujsciu nie ma dobrego ortopedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imigrantka Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 17.08.08, 13:30 patrząc po tych lekarskich wątkach widzę, ze w Świnoujściu nie ma dobrych lekarzy w ogóle. Dobrze, że jestem zdrowa. I dobrze, że wyjeżdżam (w razie gdybym przestała być zdrowa) buziaki imi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanu Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 04.05.09, 16:31 z daleka od Gosieckiego!!!! jest chamski jak nikt! no chyba ,ze pojdziesz prywatnie:/to wtedy milusi..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.fn.pl 03.08.09, 01:29 oby nie gosecki,niemiły jak mało kto.nie zna się na niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesz Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 28.08.09, 20:14 zgadzam się :/ niestety z własnego doświadczenia (i nie tylko) wiem, że ani gosecki, ani pyrkosz (ten to już w ogóle pomyłka) nie są godni polecenia :/ odradzam obu!!!!!!!!! wiem, że jest jeszcze jakiś trzeci ortopeda w ś-ciu, ale nie byłam więc się nie wypowiadam na jego temat. a tak to niestety pozostaje szczecin.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.17, 15:47 Do szpitala przyjeżdża dr Zgutka ze Szczecina. Godny polecenia. Konkretny, fachowy. Byłam i polecam. Prowadzi też prywatny gabinet w Szczecinie ale tam podobno trudno się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.W Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.17, 11:03 Czy trudno to nie wiem bo nie dzwoniłem ale można się zapisać przez stronę www.znanylekarz.pl Mnie udało dostać się do poradni w szpitalu. Dobre wrażenie na mnie zrobił, rozmowa, badanie usg i recepta. Później jeszcze druga wizyta i jak na razie mam się dobrze. Pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria i Jan Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.17, 22:56 Potwierdzamy z mężem! Dr Zgutka świetny ortopeda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janeczka Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 18.10.17, 11:49 ale łatwiej i szybciej do do szpitala Polecamy z siostrą bo ona do niego z Aglii przylatuje bo tam to tragedia jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 16.10.17, 14:11 doktor Zgutka Gorąco polecam. chodziłam po wielu ale ten jest najkonkretnieszy. pierwsza wizyta to badanie razem z usg i ustalenie leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.17, 15:04 Polecam Dr Zgutkę. Jest w poradni w szpitalu ale lepiej jest jechać do niego do Szczecina bo więcej czasu poświęca niz w poradni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżyk Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 18.10.17, 11:47 najblizej i najlepiej do dr Zgutka. jak nie w szpitalu to trzeba do niego do gabinetu w szczecinie ulica jaracza 1 bo w szpitalu ciężko sie dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 15.11.17, 12:59 Jedynym godnym polecenia jest dr Zgutka w poradni przy szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 15.11.17, 13:03 Zgutka jest dobry. Lepiej jednak jechac do niego do Szczecina. Tutaj u nas to straszne kolejki są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Ortopeda w Świnoujściu IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.01.18, 10:56 W poradni szpitalnej jest ortopeda ze Szczecina Zgutka Poza tym nie ma nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś