Gość: gosc IP: *.uznam.net.pl 24.03.09, 21:55 Czy ktos moze podac namiary na dobrego notariusza a dokladniej chodzi o spisanie testamentu,przepisanie mieszkania.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: dobry notariusz IP: *.uznam.net.pl 25.03.09, 08:53 Absolutnie nie polecam Pusłowskiej na ul. Piłsudskiego! Za każdym razem kasuje coraz więcej za swoje usługi! Swoje ceny bierze chyba z sufitu! Osobiście wszelkie sprawy notarialne załatwiam w biurze notarialnym na ul.Bohaterów Września obok pasażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry notariusz IP: *.xs4all.nl 25.03.09, 11:06 nie prawda z ta notariusz na Boh. Wrzesnia!!!!!!!!!/deptak/ nas mieszkancow nowego bloku wszystkich rowno okantowala przy umowie przedwstepnej notarialnej,ktora potem okazala sie niewazna!!!!!!!!!!!!!!!! Omijajcie Kozarkiewicz szerokim lukiem!!!! Na Placu Wolnosci jest super notariusz Katarzyna Runge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: dobry notariusz IP: *.uznam.net.pl 25.03.09, 12:14 Dokladnie,p.Runge fachowo i cena przystępna,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry notariusz IP: 217.97.193.* 25.03.09, 14:33 Pani Szanowna na Boh.Wrzesnia prowadziła sprzedaże mieszkań Marchelaka z Międzyzdrojów mój garaż sprzedała 3 razy,Umowa bez roszczeń bez wpisów do ksiąg po prostu amatorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: dobry notariusz IP: 217.97.193.* 25.03.09, 17:44 Notariusz Kaliciuk - Runge ma biuro na pl. Słowiańskim 3 a nie wolności Odpowiedz Link Zgłoś
judym.online Re: dobry notariusz 25.03.09, 21:24 Gość portalu: ff napisał(a): > Notariusz Kaliciuk - Runge ma biuro na pl. Słowiańskim 3 a nie wolności TAK!!!!!!!to jest prawidlowy adres uczciwej i to jedynej notariuszki w S-sciu!!! reszta to korupcogenne narowy!! Puslowska i Kozarkiewicz omijac ich biura na 100km!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: dobry notariusz IP: 217.97.193.* 25.03.09, 21:55 nie wiem czy najuczciwszy notariusz i jedyny ... sprostowałam tylko wpis wprowadzający w błąd NOtariusz to urzędnik i jeśli ktoś czuje się oszukany to można złożyć skargę a nie plotkować w necie. Umówmy się, że net to nie jest wiarygodne źródło informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry notariusz IP: *.slowianin.pl 26.01.10, 17:43 No ciekawe....czy czasem piszacy sam nie ma w tym interesu.... Pani Kaliciu już dawno przeszla do cen na maksymalnym pozimie i sama tez nie jest nieomylna.... Blad przy najprostrzym pelnomocnictwie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dobry notariusz IP: *.uznam.net.pl 19.11.13, 08:04 Katarzyna Runge jest beznadziejna! Zedrze z was... wystarczy zobaczyć jak bogato się urzadzila za pieniądze takich naiwniakow.. Ja mam zle doświadczenie z ta pania! Odradzam!! zamiast jednej umowy spisala az 4! sprawa była na tyle prosta iż nie potrzebowala az tylu umow - no ale oczywiście za kazda trzeba zaplacic!! Odradzam no chyba ze chcecie jej zasponsorować kolejne antyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: dobry notariusz IP: *.uznam.net.pl 13.01.14, 12:00 Ha ha ha u pani K.R. cena przystępna???!!!! To chyba masz cennik sprzed 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 21:56 Polecam kancelarię "Służewski Jacek" w Szczecinie: fachowcy.pl/company/534529,Sluzewski-Jacek-Kancelaria-Notarialna Warto się przejechać, bo ceny umiarkowane i pełny profesjonalizm, polecił mi go znajomy, skorzystałam i nie żałuję, bardzo miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na przekret szukam notariusza co przymknie oko.... IP: *.bredband.comhem.se 17.02.10, 19:46 ...co za glupie pytanie,...kazdy notariusz jest dobry...on ma tylko potwierdzic zgodnosc umowy z prawem polskim i sprawdzic tozsamosc... popatrzec w dowód osobisty i podbic stempelek a wy sie pytacie i odpowiadacie jakby byla jaks róznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 19:09 a ja dzisiaj zapłaciłam 300 zł w szczecinie za podpisanie aktu, natomiast wszyscy nasi notariusze zyczyli sobie min 1500. zmowa jakaś czy co???? naprawdę warto podzwonic po sz-nie i ponegocjować, a nie dawać się kroić pijawom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie musze Re: szczecin IP: 80.94.30.* 16.09.14, 12:12 no dzwon i sie targuj tak jak na rynku o czapke sliwek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dobry notariusz IP: *.uznam.net.pl 19.11.13, 07:50 Najlepszy Notariusz w Świnoujściu to Pan Mariusz Nawrocki. Solidny, szybki i przede wszystkim NIEDROGI. Ponadto zwróci uwagę na istotne rzeczy żebyś nie był oszukany.. U mnie w umowie wszystko dopracował i zabezpieczył mnie tak, żebym dodatkowo nie musiała się martwić. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: dobry notariusz IP: *.uznam.net.pl 22.02.14, 18:34 Potwierdzam,najbardziej przystępnym notariuszem w Świnoujściu jest pan Marcin Nawrocki.Kompetencje,podejście do klienta(byłam kilka razy),atmosfera na każdym akcie pokazuje,że ten młody człowiek naprawdę lubi to co robi i bardzo szanuje klientów.Wiele aktów w swoim dorosłym już życiu sporządzałam w Świnoujściu ale nigdy nie myślałam ,że trafię w końcu do kancelarii do której leci się na skrzydłach.Wszędzie spotykałam się z bufonadą,brakiem szacunku a często i prawdziwych kompetencji.Pozdrawiam pana Marcina i jego personel. Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw64 Re: dobry notariusz 13.04.15, 12:15 Również polecam Pana Nawrockiego - www.notariusz-nawrocki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: dobry notariusz IP: *.h.net.lemor.pl 19.05.15, 22:55 ja polecam notariusz-nowysacz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry notariusz IP: *.tor-exit.network 18.06.15, 13:55 Polecam Notariusz Iwonę Kos. Kto poznał Panią Notariusz ten zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: dobry notariusz IP: *.uznam.net.pl 18.02.15, 22:16 Polecam Panie Notariuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
alota Re: dobry notariusz 14.12.18, 22:07 Wszystkich notariuszy nie sprawdzałam, ale świetnie zostałam obsłużona u pewniej miłej Pani notariuszki i tego czasu wszędzie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś