Dodaj do ulubionych

Do przedziwnej1

24.07.07, 12:03
Hey! Sorki że się wczoraj nie przedstawiłem=).Jestem Arek i pochodzę z Poznania.
Znajdując to Forum ucieszyłem się że istnieje tak wiele osób takich jak ja
przepadających za miasteczkiem DZIWNÓW.Wyjazd do DZ planowałem już od hoho...
ale dopiero po zdaniu maturki;-)no i cóż udało mi się! Wyprawa tuż tuż=) a ja
nie mogę się doczekać jak dziecko odliczam dni.Ostatni raz do Dziwnowa
zawitałem z rodzinką w 2000 roku,później już nie było to możliwe.Domyślam się
że wiele się tu zmieniło.W tym roku jadę z przyjaciółką.Mam pokój na polu
biwakowym na osiedlu rybackim 16 obok basenu(portu) zimowego.EkoCamp.Jak
myślisz dobra lokalizacją? Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje że
przeczytałaś mój post "Roza Weneda"=))
Obserwuj wątek
    • przedziwna1 Re: Do przedziwnej1 24.07.07, 16:19
      Eko-camp jest ok. Lezy w bardzo dobrej czesci Dz. Skoro tu byles to znasz
      Osiedle Rybackie na pewno :)Blisko port, blisko rzeka, blisko morze i do centrum
      niedaleko - czego chciec wiecej? Na pewno bedziecie zadowoleni.
      Post o Rosa Weneda przeczytalam, spoko. Beda nowe dane :)
      • fan_dziwnowa Re: Do przedziwnej1 24.07.07, 17:54
        Wielkie dzieki. Nawet nie wiesz jak siem ciesze=P. Wiedziałem że można na Ciebie
        liczyć=).A przy okazji przesyłam pozdrowionka od mojej przyjaciółki Aguni to
        właśnie z nią jadę=).A co do mojej kwatery to mam nadzieje że komary nie bedą
        chciały nas skonsumować;). Czekam z niecierpliwością na foteczki o Rozie
        Wenedzie=))).Pozdrawiam
        • fan_dziwnowa Re: Do przedziwnej1 26.07.07, 21:14
          Hey! Czy to za Twoją namową <serrnik> zapodał fotki z Rozą Wenedą czy to po
          prostu przypadek...? Wiesz bo nie wiem komu dziękować...Zdjęcia są QL=) ale
          bardzo by mi zależało na fotce która choć w miare obejmie cały ten statek, by
          pokazać jego nową sylwetkę. A może jak będziesz miała to wkleisz inne hmmm???
          Proszem =))) ale te zdjęcia mnie zszokowały =(((
          fotoforum.gazeta.pl/72,2,1005,65961290,66497603.html
          Pozdr!
          • przedziwna1 Re: Do przedziwnej1 26.07.07, 22:39
            Serrnik byl szybszy :)
            • fan_dziwnowa Przedziwna1 co z moimi fotkami? 28.07.07, 21:35
              Wczoraj wieczorem wysłałem 3 zdjecia starej Rozy Wenedy i ich nie ma...=(. Z
              innych postów dowiedziałem się ze to Ty masz przyjemność dopuszczania lub nie
              fotek na FF DZ. Czy z moimi było coś nie tak--czy to tylko kwestia czasu? =)Pozdr!
              • przedziwna1 Re: Przedziwna1 co z moimi fotkami? 28.07.07, 22:01
                Wyslalam maila. Nie czytales?
                • fan_dziwnowa Re: Przedziwna1 co z moimi fotkami? 28.07.07, 22:09
                  zgadza sie to nie moje fotki sorki nie wiedzialem ze tak nie można=( w takim
                  razie je usunę i postaram sie o inne i już wiecej nie popełniać takich błędów.
                  Sorka i Dzieki za info=)
                  • przedziwna1 Re: Przedziwna1 co z moimi fotkami? 29.07.07, 08:46
                    Nic sie nie stalo :) Za to licze, ze podczas pobytu w Dz. bedziesz pstrykal jak
                    szalony, a potem wklejal jak szalony na FFDz. :))
                    • fan_dziwnowa Re: Przedziwna1 co z moimi fotkami? 29.07.07, 12:47
                      Ooojjj taaaak tego możesz być pewna;)).Ale jakie to dopiero sie okaże jak wróce.
                      Pozdrawiam:)
    • cyberfly77 Re: Do przedziwnej1 31.07.07, 21:20
      Witam wszystkich :) W tym roku na odpoczynek nad naszym pięknym Bałtykiem
      wybrałem właśnie Dziwnów. Razem z dziewczyną i jej siostrą wybieramy sie już
      niedługo bo 11 sierpnia. Kwatera już jest i właśnie chciałbym się coś o niej
      dowiedzieć. Mianowicie znajduje się ona na ulicy Pionierskiej numer 1,
      najbardziej interesuje mnie czy jest blisko do morza, bo patrząc na mapkę to
      wydaje sie, że jest kawałek. Z gory bardzo dziękuje za odpowiedź i serdecznie
      pozdrawiam :) Paweł z Kłodzka
      • fan_dziwnowa Korsarz kiedy rejsy? 08.08.07, 23:43
        Mam pytanko czy ktoś wie w jakich godzinach odbywają sie rejsy Korsarzem? bo
        chciałbym tak mniej więcej wiedzieć kiedy pojawić sie w porcie lub na moście
        =).Z góry DZIĘKI za odp.!POZDRAWIAM
        • fan_dziwnowa Aneks 09.08.07, 11:16
          Jeszcze jedno pytanko! Czy ktoś mi morze napisać co zazwyczaj wchodzi w skład
          "Aneksu kuchennego"? Chciałbym wiedzieć czego mam się spodziewać na miejscu,jak
          już przyjadę do DZ.=).
        • starbos Re: Korsarz kiedy rejsy? 09.08.07, 15:00
          Domyślam się, że chcesz zrobić Korsarzowi fotki. Pod mostem Korsarz przechodzi w morze o 10.00 12.00 16.00 i 18.00. Wraca z morza o 11.00 14.00 17.00 i 20.00. Jeśli chcesz się przepłynąć musisz być kilkanaście minut przed godzinami przejścia Korsarza pod mostem na nabrzeżu gdzie statek stale bazuje.
          • fan_dziwnowa Re: Korsarz kiedy rejsy? 09.08.07, 19:24
            Dzieki za info! Tak zamierzam zrobić pare fotek;). A co do godzin to jak patrzę
            czasem na kamerkę w Marinie to widzę jak wraca około 21....eeeee sie zobaczy na
            miejscu=)A tak to szkoda że Korsarz wypływa tylko jak jest bardzo spokojne morze
            (mógłby w takie większe fale tez) rozumiesz chciałbym by trochę pobujało... ;-)
      • starbos Re: Do przedziwnej1 09.08.07, 14:48
        Jeśli można wyręczę Przedziwną, na plażę z Pionierskiej istotnie jest kawałek, w zależności od tempa spacer 10-20 minutowy. Mam nadzieję, że Cię to nie zniechęciło i wypoczynek się uda. Pozdrawiam:)
    • can_x Re: Do przedziwnej1 12.10.07, 09:16
      Kłaniam się nisko z Kluczborka. Dzięki Twojemu FotoForum codziennie odpoczywam
      chwilę nad Bałtykiem.. Nawet w sierpniu kiedy byłem nad Morzem Północnym, myśl
      moja biegła do cudów w Dziwnowie a zdjęcie mew było robione z myślą właśnie o
      Dziwnowie. fotoforum.gazeta.pl/72,2,1005,67277546,67466762.html zobacz
      do skrzynki gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka