kasia9989 23.08.08, 17:17 jaki lokal na niewielkie wesele polecacie.Czy dobre dania tam serwuja i jakie sa mniej wiecej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: Wesele IP: 80.54.123.* 25.08.08, 15:16 Odradzam Warte, kompletna porazka !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laya_yl Re: Wesele IP: *.slowianin.pl 03.09.08, 13:05 jesli poza sezonem to polecam meduze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 03.09.08, 21:46 Polecam Klub Garnizonowy,a jesli bardzo małe wesele to Bryze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 04.09.08, 10:21 ja nie duze "Lazur" duze Gral ale tam akustyka jest zla to samo na grodku Gospodnik tez -male garnizonowy -ok do ok max 70 osob Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pszczolki_zuzi Re: Wesele 11.09.08, 11:15 Ja również polecam Klub Garnizonowy .Miła obsługa i przepyszne jedzonko . Odpowiedz Link Zgłoś
w_i_o_s_n_a Re: Wesele 11.09.08, 21:42 na nie wielkie przyjęcie polecam kurną chatę fajny wystrój i świetne jadełko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 11.09.08, 22:51 Kasiu - złotówki przeznaczone na wesele zamień na euro - kurs ciśnie w górę. W roku 2011 - będzie jak znalazł. Po ślubie wyślij dzieciaki na weekend do Pogorzelicy - później, po latach będą wdzięczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wesele IP: 217.97.193.* 12.09.08, 08:01 Nie ma sensu oszczedzac, bo jak wszystkim od dawna wiadomo w 2012 roku bedzie koniec swiata. Jeden juz byl w 2000 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Wesele 12.09.08, 10:41 ee a ponic mial dwa dni temu byc jaka ta maszynerie uruchomili i miala czarna dziura powstac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wesele IP: 217.97.193.* 12.09.08, 15:18 To wszystko to nic. Putin tak sie boi amerykanskich rakiet ze w nasza biedna mala Polske chce swoje wycelowac. Niech on sobie w tylek wyceluje pajac ruski i wystrzeli wszystkich ruskich w kosmos szukac czarnej dziury... Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Wesele 12.09.08, 15:46 hehe putin chce po prostu miec okazje do pobawienia sie swoimi duzymi zabawkami a z kazdej strony mu zabraniaja. facet juz sfrustrowany na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 12.09.08, 21:20 tak na temat gadacie ,ze az mdli.. garnizon polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wesele IP: 217.97.193.* 12.09.08, 21:23 Na mdlosci polecam krople mietowe. Lub palec w gardlo jesli nie szkoda zarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 14.09.08, 20:43 wydaje Ci sie ,ze twoje odpowiedzi są błyskotliwe....sprowadze Cie na ziemie...załosne,cały jestes żałosny szczegolnie z palcami w buzi.. no koments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: Wesele IP: 217.97.193.* 15.09.08, 07:46 Doprawdy nene? Co masz jeszcze do powiedzenia gburze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nene Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 15.09.08, 19:24 żebys zamknal paszcze prostaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wesele IP: 217.97.193.* 15.09.08, 20:51 nene ty zalosny czlowieczku haha ssij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelikaqn Re: Wesele IP: 80.54.123.* 15.09.08, 18:33 nie polecam Hotelu Warta.Obsluga to 3 trzy niepełnoletnie,niedoswiadczone,aroganckie,opryskliwe gó...ary.Szefowa przez cala noc chowała sie po kuchni.Nie podano wszystkich potraw a niektore bardzo szybko sie skonczyły.Niektóre daniazebrane ze stołow nad ranem nie wróciły juz na poprawiny.Pochwale jedynie kuchnie,nic poza tym.Jedzenie było smaczne,kucharkibyły ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wesele IP: *.swn.vectranet.pl 16.09.08, 12:44 jesli wesele tak do 40 maksymalnie osób to polecam restauracje antykwariat miłe wnętrze fajna i miła obsługa pyszne jedzonko naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
knick Re: Wesele 26.11.08, 15:38 A zncie jakąś fajną knajpkę lub restauracje nad samym morzem?? Chciałabym mieć wesele na plaży, ale nie jestem ze Świnoujścia i nie mam możliwości sama poszukać czegoś nad samym morzem, no i sezon już minął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Wesele IP: 217.97.193.* 26.11.08, 16:09 ale to chyba w czasie sezonu to wesele chcesz czy w zimie ;) ... z takich blisko to avangard mi przychodzi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
knick Re: Wesele 26.11.08, 18:15 Pewnie że w sezonie :) !! Wymarzyliśmy sobie ślub na plaży ale na odległość trudno coś załatwić a na internecie nie ma za dużo informacji na temat takich miejsc. A orientuje się ktoś jakie są ceny w Świnoujściu takiej imprezy?? Bo nie wiem czy wesele na plaży nie będzie kosztowało majątku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okiu Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 26.11.08, 19:26 trafic tu z pogoda to jest sztuka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Wesele IP: *.cust.tele2.pl 27.11.08, 07:06 Ja wlasnie polecma Warte,z szefowa mozna sie spokojnie dogadac,balowalismy tam niezle 2 dni,nikt nie narzekal a wiara byla z roznych stron kraju.Jedzenia bylo dostatek,bardzo smaczne.Mi tam sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WESELNIK Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 27.11.08, 11:21 Warta!!! tylko nie to.Banda zlodzieji.Oni zatrzymali sie jakies 20 lat temu.Typowy PRL.Obsluga poprostu beznadziejna, cala kuchnia pijana lacznie z kierowniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: Wesele IP: 217.97.193.* 27.11.08, 14:20 za plażę odpowiada Osir Wyspiarz, koszty to chyba w urzędzie miasta trzeba się interesować ... może i to romantyczny pomysł, osobiście nigdy bym nie chciała, przedewszystkim z powodu braku możliwości pozbycia się gapiów czy też nagich staruszków niemieckich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wesele IP: 217.97.193.* 27.11.08, 15:12 Dziewczyno naogladalas sie Mody na sukces i zamarzylo ci sie wesele na plazy? Roznica polega na tym, ze oni maja prywatne plaze a nie kupe piasku zasranego przez psy i ludzi. P.S. Tak, jestem fanem Tokio Hotel oraz Mody na sukces. Plebanii tez. Odpowiedz Link Zgłoś
knick Re: Wesele 27.11.08, 19:13 Niestety nie oglądam Mody na sukces i nie znam ich pomysłów, ja po prosty uwielbiam nasze morze!! Jakby była możliwość to najchętniej zamieszkałabym na plaży! A najbardziej lobię dziką plaże w Świnoujściu, ale tam nie ma jak zorganizować wesela. A co jest w Osirze? Jakaś knajpka, restauracja? Gdzie to jest dokładnie? macie jakiś link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfabet Re: Wesele IP: *.eranet.pl 27.11.08, 21:50 Najlepsze miejsce to restauracja konstelacja właśnie przy dzikiej plaży przy marinie 4 wiatry rewelacyjne wnętrze dobre ceny mój kolega miał tam wesele ktoś mu polecił miejsce był zachwycony weselnicy mieli dodatkową atrakcje szczególnie ci z polski,spacerowali po dzikiej plaży. ale z tego co wiem na przyszły rok chyba już nie mają miejsca spróbuj sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Wesele IP: 217.97.193.* 27.11.08, 22:47 osir to raczej firma zajmująca się sprzątaniem plaży i ratownikami w lecie i jest jakby wyciągniętym ramieniem urzędu miasta... weź dziewczyno wpisz w www.google.pl hasło to się dowiesz ... wyszukiwarka nie boli. Poza tym musisz zorganizować podest, bo gdzie ludzie będą tańczyć? na piachu? nie każdy tańczy wygibasy ;) ... musisz mieć namioty pod którymi będą stoły i musisz mieć dobre nagłośnienie, koszt nie mały!!! Na miejscu nie ma firmu która namioty Ci wypożyczy ... chyba, że brezenty (fuj), poszukaj na forach weselnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noras Re: Wesele IP: *.swn.vectranet.pl 28.11.08, 20:47 od maja do wrzesnia na plazy jest kilka sezonowych knajpek - niektore calkiem spore i nadawaly by sie na organizacje wesela...wszystko jest do zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zegar Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 28.11.08, 21:31 aktualna data - 28.11.2008. Odpowiedz Link Zgłoś
knick Re: Wesele 30.11.08, 09:41 I mi właśnie chodziło o taka sezonową knajpkę bo one sa na samej plaży ale teraz już są zamknięte i nie wiem jak można skontaktować się z właścicielami żeby dowiedzieć się czy w ogóle istnieje możliwość zorganizowania tego typu imprezy?? nie znalazłam na necie żadnych kontaktów, czy ktoś wie jak można namierzyć jakiegoś właściciela? Problem w tym że nie jesteś ze Świnoujścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noras Re: Wesele IP: *.swn.vectranet.pl 30.11.08, 11:31 masz juz jakas przyblizona date ? liczbe gosci itd ? mysle ze moglo by sie to udac :-) napisz do mnie noras2@poczta.onet.pl moze cos sie uda zrobic w tym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARTA Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 03.12.08, 17:11 Uwarzac na pania z Warty.Najpierw podaje cene 140 zl od osoby a na koniec pani dolicza sobie 22% vatu i juz robi sie 170 zl co przy stu osobach daje 3 tys dodatkowych kosztow. Zlodziejstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wesele IP: *.uznam.net.pl 06.12.08, 20:29 jak juz cos to uwaŻac,totalna bzdura,robil kuzyn tam weselicho i bylo wszystko dopracowane,zero kanciarstwa,z czystym sumieniem polecam Warte Odpowiedz Link Zgłoś