Gość: Jola IP: 217.97.193.* 02.01.09, 18:57 Czy ktoś ma namiary na dobrą wróżkę w Świnoujściu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazik Re: Wróżka IP: *.cpe.cableone.net 02.01.09, 22:17 tak,najlepsza osoby reprezentujace Swiadkow Jehowy[Jahwe],bo to co mowia,oparte jest calkowicie na Biblii[listem Bozym do ludzkosci],w identyczny sposob jak to czynil Jezus i apostolowie ponad 2000 lat temu.i jest to sie z tym [Biblia]warte zaznajomienia,poniewaz jak dotad,wszystkie biblijne proroctwa sie wypelnily,co jest rekojma,ze i ich reszta tez sie spelni,zgodnie z wola Stworcy.a najwazniejsza z nich jeszcze przed nami,to ta o ktora ludzie prawie dzien w dzien sie modla,czyli objecie wladzy nad ziemia przez Krolestwo Boze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Wróżka IP: 217.97.193.* 03.01.09, 00:45 Nie wiedziałam, że jehowi to wróżbici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wróżka IP: *.cpe.cableone.net 03.01.09, 02:55 wrozbitami nie sa,ale glosza ludziom Dobra Nowine o Krolestwie Bozym, o ktorym mowi Biblia.a Krolestwo to,zgodnie z przepowiedniami biblijnymi,jest jedyna ludzkosci nadzieja na wszelka ludzka bolaczke i lepszy inny swiat,bez chorob i nawet najwiekszego wroga ludzkosci, czyli bez smierci.czyz wiec nie warto udac sie po porade do Stworcy? niech na to pytanie kazdy sobie sam odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Wróżka IP: *.gprs.plus.pl 03.01.09, 10:26 kazik, daj se' na wstrzymanie, jola szuka wróżki! Ja znam Witka, który wróży z kart tarota, jak chcesz namiary to napisz na evi36@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja swiadowie bajkopisarze i najwieksi wrózbici 03.01.09, 13:47 racze tzw. falszywi prorocy i oszusci chwalili sie ze maja na 100% prawdziwe informacje od samego Jahwe... dziesiatki proroctw sie nie spelnily 1874-przyjscie Jzusa 1914-drugie przyjscie Jezusa 1918 1920 1925---zniszczenie kosciola rzymskotatolickiego 1930....powrót proroków Mojzesza, Izajasza, itp. ,. ,... , 1974....Armagedon...6000 tysiesiecy lat od stworzenia czlowieka 1995...wycofanie sie z najwiekszeej obietnicy tzw. ostatniego pokolenia 1914 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: swiadowie bajkopisarze i najwieksi wrózbici IP: *.cpe.cableone.net 03.01.09, 22:15 spojrz rzetelnie na to co mowi Biblia.ze swiatlo jasnieje bardziej, kiedy sie dzien zbliza i zrozumienie tez.juz Jezusa i tych,ktorzy z Nim byli i Go nasladowali,uwazano za sekte.i co,mieli racje? Jego apostolowie takze,jeszcze przed Jego smiercia,mieli zrozumienia nie majace pokrycia biblijnego.jestesmy ludzmi niedoskonalymi,waznym przy tym to,ze ufamy temu co w Biblii jest napisane i polecamy Ja czytaniu innym,bo to wazne dla kazdego osobiscie i dla tych,ktorym sie o tym mowi[ew.Jana 17:3].a co ten wspomniany Witek moze komus pomoc? chyba tylko nawiazac blizszy kontakt z przeciwnikiem Bozym,Szatanem Diablem Odpowiedz Link Zgłoś
mandala2 Re: Wróżka 05.01.09, 14:51 Również polecam Witka, namiarów nie znam, ponieważ korzystałam z wróżby z kart Tarota u Niego dość dawno, ale mixer zaproponował numer tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Wróżka IP: 217.97.193.* 05.01.09, 14:55 Sprawdziło Ci się cokolwiek? Nie wiem czy warte to jest zachodu, bo nigdy nie korzystałam z takich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Wróżka IP: *.bredband.comhem.se 05.01.09, 16:45 BARDZO POLEPSZA SAMOPOCZUCIE, ajak sie w to uwierzy wtedy sie moze spelnic...autosugestia, hehe ale trzeba uwierzyc co nie powinno byc trudne , wrózki sa cwane, sprytne, zalezy im tez na stalym kliencie, zwykle nie konczy sie na jednej wizycie, potem trzeba chodzic raz w miesiacu lub raz w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
mandala2 Re: Wróżka 05.01.09, 19:33 Jolu, spróbuj.Powiedział mi dużo faktów, które miały miejsce w moim życiu,co powinnam zrobić w pewnych kwestiach, zadział podobnie jak psycholog.Nie chodziłam co tydzień, ale to prawda,że zdarzają sie osoby, które uzależniają się od wróżb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wróżka IP: *.cpe.cableone.net 05.01.09, 20:05 Bog Biblii jest przeciwny tym praktykom i jest na ten temat to wyraznie napisane w Pismie SW. to,ze niektorym sie to podoba i moze nawet spelnia,nie jest niczym innym,jak tylko sidlem szatanskim na kolejnego czlowieka.ludzie opamietajcie sie,komu chcecie wierzyc, swiatlosci z kart Biblii,czy ciemnosci i klamstwu Szatana,ktore czeka smierc? sami zadecydujcie,macie wolna i nieprzymuszona wole. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Wróżka 05.01.09, 23:10 Kazik co ty ćpasz? napisz nam to bedziemy wiedziec czego unikać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wróżka IP: *.cpe.cableone.net 06.01.09, 01:44 czyz to raczej twej osoby inteligentnej i kulturalnej sie nie tyczy? ja pisalem jasno i zrozumiala,czego unikac,a ty nadal nie pojales? coz za nauczycieli miales? zanim cos napiszesz,pogadaj pierwej z rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez kazik Re: Wróżka IP: 42.118.42.* 02.12.13, 17:09 Ty Kazmierz przekaz swoim braciom si siostrom zeby nie paletali mi sie co niedziele kolo moich drzwi, wydzwaniali i pieprzyli te swoje bzdety te same zreszta co ty tu wypisujesz. Jestescie tak upierdliwi ze mam ochote spuscic psa z lancucha !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka IP: *.uznam.net.pl 29.11.13, 10:23 wrozk0.wix.com/doradztwo-ezo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kartytarota2 Re: Wróżka 26.09.16, 15:28 Dzień dobry, mam do zaoferowania wróżby i rytuały. Swój zawód traktuje przede wszystkim jako pasję, a nie jako tylko i wyłącznie źródło dochodu. Bardzo lubię rozmawiać z ludźmi, a także im pomagać. Bezcenne jest dla mnie, kiedy widzę zadowolenie klienta. Zawsze staram się poświęcić indywidualny czas dla każdej osoby. Koszt wróżby lub rytuału to 25 zł. Nie lubię pisać o sobie i o tym, czy jestem dobra, ponieważ sami Państwo to ocenicie. Można skontaktować się ze mną za pomocą e-maila: tarot-karty@wp.pl Łączę wyrazy szacunku Marta Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitawojciech Re: Wróżka 16.11.16, 22:37 A musi być ze Świnoujścia? Moim zdaniem najważniejsza jest sprawdzalność... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra3043 Re: Wróżka 18.12.16, 23:37 Ja nie polecam wrozki Wandy za nieprofesjonalizm.Podczas wrozenia odbierała telefony prywatne, nieskupiona.Wtrącajaca bardzo duzo swoich prywatnych opini.A najbardziej nie podobalo mi sie opowiadanie o innych osobach do niej uczęszczających tak dokladnie ze momentami wiedziałam o kogo chodzi. Co do wrozby-mi się nic a nic nie sprawdzilo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś