Dodaj do ulubionych

kwatery Dziwna 44

22.07.09, 21:26
czy ktos cos moze cos napisac na ten temat?
Obserwuj wątek
    • przedziwna1 Re: kwatery Dziwna 44 22.07.09, 21:59
      Lokalizacja dobra, otoczenie w zieleni, w spokojnej czesci Dz., zaraz przy
      moscie. W dzien moze troche przeszkadzac ruch samochodowy, ale wieczory i noce
      juz sa ciche. Obok pole namiotowe, blisko las i droga nad morze i jezioro,
      niedaleko dwa sklepy. Budynek przechodzil gruntowny remont, wiec mysle ze w
      srodku warunki beda ok. Wlasciciele sa bardzo w porzadku. Mozna brac :)
      Milego urlopu :)
      • ptaqowa77 Re: kwatery Dziwna 44 26.07.09, 22:09
        bardzo dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz
        serdecznie pozdrawiam
        przybywamy 3 sierpnia :)
        • ptaqowa77 Re: kwatery Dziwna 44 07.08.09, 22:11
          jak dla mnie dno, ale moze za duzo wymagam na wakacje 2 doroslych i 1,5 rocznego
          dziecka w pensjonacie!!
          nie wiem jak mozna zapraszac gosci do takich warunkow i wmawiac im ze beda
          zadowoleni.
          łazienka moze i ok ale pokoj ledwo rzucony tynk, nawet nie pomalowany, na
          podlodze plyta pilsniowa nawet nie przybita, na to wykladzinka, lawa i 2 fotele
          (ten sam ustrój co łóżko) szafeczka 60x50x90 wiec wakacje na walizkach.
          lozko dwuosobowe(???) to stara wersalka pamietajaca czasy prl szerokosci na moje
          oko 90cm
          no jedyna zaleta to tv marki sony 29 cali z 5 programami. luksus.
          schody na klatce wylozone plytkami tez nie skonczone
          na 1 pietrze stara lodowka ogolnodostepna usytuowana w przejsciu.
          na naszym 2 pietrze przed pokojem tez nie przybita pilsnia
          strach przejsc. zapytalam czy takie warunki sa w kazdym pokoju Pani
          odpowiedziala ze tak. hmmm.
          cena 120 zł za ten pokoik, dochodzi jeszcze segregacja smieci przez gosci
          (ekologicznie nie ma co!!)
          podziekowalismy zaliczki nie zwrocila. no tak bo to ona najbardziej poszkodowana!!!
          podsumowujac pensjonat jak dla mnie tak samo wyglada wewnatrz jak i z zewnatrz.
          ogrodek zapuszczony. po obiekcie chodzi duzy pies. niby nic nie zrobi ale lepiej
          nie dotykac tak nas uprzedzila wlascicielka!!!
          Moze za 5 lat bedzie tam znosnie
          my juz im jednak szansy nie damy!!
          • barbaramp Re: kwatery Dziwna 44 08.08.09, 16:52
            Nie chcę być niegrzeczna ale przecież na zdjęciach widać, że jest to obiekt nie
            wykończony, wystrój pokoju też widać.Wiedziałaś na co się decydujesz.
          • przedziwna1 Re: kwatery Dziwna 44 08.08.09, 19:53
            Przykro, ze Wam sie nie podobalo.
            Przejezdzalam dzisiaj obok tego pensjonatu i sadzac po ilosci parkujacych na
            terenie samochodow chetnych jednak nie brakuje...Wiec to zalezy od wymagan i
            oczekiwan. Macie prawo byc niezadowoleni, jesli warunki nie spelnialy Waszych.
            Przyznam jednak, ze jak na pokoj z łazienka w murowanym, solidnym i swiezo
            remontowanym budynku ( a nie w jakims kontenerowcu na przyklad ) to cena 40zl za
            osobe nie jest zbyt wygorowana...Moze wlasnie ze wzgledu na te uciazliwosci
            opisywane przez Ciebie wlasciciele opuscili ceny...
            Mam nadzieje, ze znalezliscie kwatere dla Was lepsza. Milego wypoczynku.
            • ptaqowa77 Re: kwatery Dziwna 44 09.08.09, 21:41
              przepraszam ale zdjecia ktore sa w necie to nie te pokoje o ktorych pisze
              mysmy dostali pokoj na 2 pietrze ktore nie jest jeszcze skonczone i tylko o tym
              pisze, nie zostalam uprzedzona ze to moze tak wygladac. ja wiem ze cena
              przystepna ale ten pokoj ktorysmy dostali powinien kosztowac jeszcze mniej. poza
              tym to byla 2 a za dziecko nie placilismy czyli za osobe wychodzi 60 zł a wtedy
              nie jest juz tak tanio.
              na szczescie jest wiecej kwater niz tylko ta. mimo wszystko pobyt w Dziwnowie
              zaliczam do udanych :)

• przedziwna1 Re: kwatery Dziwna 44 10.08.09, 09:52
                No jesli to za 2 osoby to rzeczywiscie sporo...Dosc przykra wpadka, ale powiem
                Ci, ze ja szanuje wlascieli za to, ze kupujac wiele lat temu ten stary budynek -
                mimo tego ze byl w fatalnym stanie - nie zburzyli go, jak to dzieje sie
                zazwyczaj, tylko ciezka wlasna praca doprowadzili do stanu uzywalnosci i wiem,
                ze niedlugo bedzie mozna napisac "stanu swietnosci". A ten budynek to kawal
                historii Dziwnowa. Gdyby kupil go ktos inny - zapewne juz by go nie bylo...
    • d-ariusz Re: kwatery Dziwna 44 05.08.11, 17:13
      Pokoje w domu na ulicy Dziwne 44 w Dziwnowie to jedno wielkie nieporozumienie. Właściciele wynajmują pokoje w budynku, który jest jeszcze nieskończonym placem budowy. Od 2009 roku nic się nie zmieniło, taj jak piszą poprzednicy. W pokojach stare meble, w pokoju, który mi zaproponowano nie było nawet szafy. Klatki schodowe niedokończone. Z zewnątrz nie ma się czym chwalić. Budynek nieotynkowany. Parking to jedna wielka porażka, chwasty rosną do pasa, dzieci nie mają się gdzie bawić. Prowizoryczna brama wjazdowa. Miejsce do grillowania, a obok stoi betoniarka. Ten pensjonat nie nadaje się do spełnienia wczasów z dziećmi. Cena 190 zł za pokój 3 osobowy w sezonie, naprawdę za taką cenę można się spodziewać dużo dużo więcej. Nie polecam, wielki negatyw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka