lidka-lidka Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 07.08.08, 11:47 A czy któraś z Was była może w "Time for wax" w Śródmieściu? Polecacie? A! Macie może jakieś rady przed pierwszą wizytą? ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
natkastojeden Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 13.12.16, 22:15 Tylko nie trojmiasto!!! Dziewczyna mnie poparzyła i wylądowałam u dermatologa. Teraz modlę się, żeby nie zostały mi blizny!!! Kiedyś byłam w Wawie i bylo ok, a teraz katastrofa!!!! Odpowiedz Link
goseeya Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 12.08.08, 08:44 Byłam wczoraj w Timeforwax na Domaniewskiej na depilacji brazylijskiej (pierwszy raz). Intymnie, profesjonalnie, czysto. Pani, która robiła zabieg była bardzo dokładna (depilowała także między pośladkami) i zrobiła to tak, że w ogóle nie czułam się skrępowana. Zapłaciłam 79zł, ale było warto. Trochę bolało, ale spodziewałam się, że będzie gorzej. Polecam! Odpowiedz Link
edmoond Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 27.08.08, 20:24 Słuchajcie o co chodzi z tą głęboką depilacją? Wyrywacie sobie włoski z okolic odbytu, tak? Odpowiedz Link
janedott Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 23.10.08, 11:49 Dziewczyny.. czy wiecie już coś o Pani Monice??? ona jest niezastąpiona.. :( Odpowiedz Link
zorgam Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 17.11.08, 19:36 Dzisja trafilam za posrednictwem tego forum do moim zdaniem REWELACYJNEGO salonu w Warszawie Byla to moja druga przygodna z gleboka depilacja i ciesze sie po takim falstarcie jaki przezylam ze 2 miesiace temu w Time for Wax na Domaniewskiej zdecydowalam sie ponownie na brazyliane. Owszem na Domaniewskiej jest bardzo milo,czysto ale to chyba na tym koniec. Niestety cena 79 zl ma sie nijak do jakosci uslugi po pierwsze trwalo to ze 30 min, do tego bardzo niedokladnie, poranione cialko i Pani kosmetyczka owszem mila ale mialam wrazenie ze robi to po raz pierwszy i bardziej sie bala niz ja:) Aaaaaaa dzisiaj....SZOK oczywiscie pozytywny Dotarlam do salonu Victoria na ul Garibaldiego 4 przy Rondzie Wiatracznym o ktorym byla mowa na forum i powiem tak bylo profesjonalnie, szybko, czysto, dokladnie, przyjemnie w sensie atmosfery-pelne rozluznienie. Panie kosmetyczki cudowne wprawione i fachowe. Panie bo tak tak na cztery rece dzialaja:) Bylam tam 7 min nie dluzej i jestem bardzo ale to bardzo zadowolna. Aaaaa dodam ze cena tez bardzo atrakcyjna 50 zl! Goraco polecam wsyztkim poszukujacym profesjonalnego salonu kosmetycznego. Odpowiedz Link
aggamii Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 12.12.08, 09:28 ..byłaś 7 minut na depilacji,może miałaś 7 włosków?Moja kosmetyczka specjalizuje się w depilacji intymnej i robi to perfekcyjnie ale nie poświęca klientce kilku minut!Nie jestem osobą wstydliwą,ale w takiej sytuacji nie chciałabym być obsługiwana "na cztery ręce".W salonie gdzie się depiluję ja i wszystkie moje kolezanki cena jest również atrakcyjna,a efekt końcowy jest super. Odpowiedz Link
katie202202 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 13.12.08, 20:47 a gdzie chodzisz na depilacje i jakie są ceny? Odpowiedz Link
elf100 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 22.12.08, 15:25 Bardzo polecam Pania Kasie w salonie na polnej rozy 6(kabaty)- pelen profesjonalizm- jestem bbbbbbbbbbbbbb zadowolona!!!! Odpowiedz Link
wiolineks Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 29.01.09, 11:33 ja jestem zadowolona z jednego salonu:) i z jednej pani:) a ma takie pytanie... czy jest na miejscu zostawiac pani tipa (napiwek) za wykonana robote??? w sumie pani sie ucieszyla jak jej zostawilam i teraz zawsze zostawiam, ale chyba rzadko to sie zdarza... Odpowiedz Link
desnuda Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 09.02.09, 00:40 Dziewczyny, Zdecydowalam sie pojsc w koncu na wos na bikini, choc dlugo sie zastanawialam, bo przez kilkanascie lat golilam sie tammaszynka, wiec wloski mam bardzo mocne i ogolnie rczej jestem zarosnieta a wloski sa ciemne. Przeczyatalam psoty na wielu forach i zdecydowalam sie wybrac do Time for Wax na Kopernika i musze wam powiedziec ze jesem zachwycona! Bardzo mila obsluga, woskowalam nie taka niewysoka brunetka, nie pamietam imienia. Zdecydowalam sie na bikini french, czyli zostawila mi takie cienki paseczek wzdluza reszta jest gladka. Do tego zrobilam sobi ejeszcze wosk na posladkach. Musze powiedziec ze czulam sie naprawde komfortowo, zrobione jest bardzo dokladnie i nie bilalo, choc bylam przygotowana na duzy bol. Nie czulam sie tez zbyt skrepowana, pani nakladala mi sprawnie wosk i ciach ciach usuwala owloseinie. Calosc trwala dosc dlugo, ale tez i sporo bylo do usuniecia. Pani bardzo mila i mialam wrazenie ze zna sie na rzeczy. Jest bidet, wiec mozna przez sie dokladnie umyc. Ooglnie zdecydowanie polecam, na pewno sie wybiore tam ponownie. Odpowiedz Link
maliziosa Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 09.02.09, 19:30 Ja także już nie pierwszy raz polecam Time for Wax, zarówno na Kopernika jak i na Domaniewskiej - szybko , sterylnie, miło a przede wszystkim profesjonalnie - dlatego tam wracam ;-))) Odpowiedz Link
marsie13 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 10.02.09, 12:55 Ja z kolei zawsze chodziłam do Moniki- fakt, dziewczyna jest niezastąpiona, ale że niestety gdzieś zaginęła i nikt nie wie gdzie jest, więc postanowiłam poszukać innego salonu kosmetycznego. Za namowa dziewczyn z forum wybrałam się do salonu Victoria na Garibaldiego. Faktycznie depilacja jest na "4 ręce", sprawnie, szybko, tylko...nie polecam dziewczynom, które pierwszy raz chcą wypróbować brazyliankę;) To w sumie jest tylko moje zdanie, bo na każdy salon są pochlebne i niezbyt pochlebne opinie. Ogólnie jest tak: jak mówiłam szybko, sprawnie i sympatycznie, włoski odrastają mi wolniej niż po depilacji Moniki i jest ich zdecydowanie mniej (o jakąś połowę;), i cena rzeczywiście atrakcyjna. Jeśli chodzi o minusy to może ich się wydawać nieco więcej;) Poszłam tam po dłuższej przerwie "niedepilowania" się woskiem tylko maszynką, tak więc bolało a że włoski były mocne więc trudniej było je wyrwać i tutaj był wielki błąd kosmetyczek. Wyrywały mi kilkakrotnie włoski z tego samego miejsca (co jest raczej zabronione bo zrywa się kolejne warstwy skóry)po jakimś czasie byłam tak "znieczulona" że nie czułam jak panie wyrywają mi "niedobitki" pęsetką;). Potem przez jakieś 3 dni chłopak nie mógł mnie tknąć bo byłam tak obolała a i pierwszego dnia miałam problemy z chodzeniem i siadaniem. Może i jestem zbyt wrażliwa;) Mimo to postanowiłam pójść tam drugi raz. Włoski były słabsze więc i depilacja nie była już tak drastyczna, ale i tak nie obeszło się bez "zranień". Zapisałam się tam na kolejną wizytę (idę tam za 2 dni). Myślę, że nie będzie strasznie bo włosków mam naprawdę mało po tamtych dwóch depilacjach- co sobie chwalę. Zresztą panie nie oszczędzają na wosku i jeśli widzą, że jesteś owłosiona bardziej na udach czy pośladkach albo i w okolicach pępka to i tam też Cię wydepilują nie doliczając sobie za to nic. Kolejna rzecz to depilacja pośladków- odbywa się na pieska. Może i to krępujące dla wielu dziewczyn ale dla kobiet w ciąży- jak ja- to super pomysł:) Więc mi to nie przeszkadza. Póki co będę tam chodzić bo ciężko mi zaufać komuś nowemu mimo różnych opinii...ale jak to na forum- dla jednej będzie świetnie a dla drugiej tragicznie. Można sugerować się opiniami innych ale nie brać ich sobie zbyt do serca- tak sama jak moja opinię;) Ogólnie jestem zadowolona więc tam wrócę:) Odpowiedz Link
omamy83 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 18.04.09, 17:33 witam wszystkich, czy może któraś z Was ma już jakieś wieści odnośnie Pani Moniki?? Odpowiedz Link
anik0987 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 07.05.09, 13:38 Podłączę się do wątku. Gdzie w okolicach ursynowa można wykonać depilację brazylijską, albo tzw. bikini french? Czy w jakimś salonie używa się może pasty cukrowej? Z powodu ciąży jestem nieco przewrażliwiona na ból. Myślałam też o salonie time for wax przy domaniewskiej. Tam chyba jest tylko wosk. Czy ktoś go poleca? Odpowiedz Link
sroka75 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 12.05.09, 16:24 o ile wiem depilację brazylijską (przy użyciu pasty cukrowej) wykonuje salon Essenca na ul. Oboźnej (nowy bud. na przeciwko Harendy), koszt to chyba 150zł, pzdr Odpowiedz Link
maliziosa Time for Wax- już beznadzieja!!!! 23.06.09, 22:07 Bardzo nieładnie drogie Panie kasować negatywne opinii o salonie!!!! Napisałam bardzo obszerną opinie niestety już negatywną o salonie -z została usunięta, ciekawe czemu , mało wygodna jest PRADWA, czy tak ? a chodziłam tam ponad rok... Powtórze raz jeszcze i bedę to powtarzać na wszystkich forach kosmetycznych. Poziom salonu Time for Wax spadł do zera!!! Niegrzeczne zachowanie właścicielki zarówno w stosunku do klientów jak i do własnych pracowników, czego byłam świadkiem podczas ostatniej wizyty. Depilacja wykonywana szybko (na polecenie wlascicielki) popędzanie kosmetyczek..to tak w skrócie tego co pisałam wskasowanym poście..Przde wszystkim oszczedności na używanych kosmetykach ( np.oliwka juz nie Depileve tylko duzo tanszy dr Kraft), papier toaletowy szary, jak z czasow PRL-u...a co najgorsze oszczedzanie na szkoleniach pracowników...pisałam juz o żenującej promocji gratis - depilacja brazylijska - ale wykonują ja osoby , które dopiero się uczą....totalna pomyłka... Ale właścicielce szkoda pieniędzy na szkolenia..lepiej i taniej wychodzi to na klientach..PORAŻKA ...Ogromny minus dla salonu !!!!! straciła Pani kolejne klientki.... Odpowiedz Link
e_ka2 Re: Time for Wax- NIE POLECAM 03.08.09, 11:19 zgadzam sie, TIME FOR WAX na kopernika nie mozna polecic, kosmetyczka wykonywala depilacje na chybcika, w ogole nie dbala o zminimalizowanie bolu (czyli naklejala baaaardzo dlugie paski) i w biegu wyszla rzucajac przez ramie "tam jest oliwka" Odpowiedz Link
buscemi_01 Re: Time for Wax POLECAM 19.11.10, 13:57 dla mnie to studio to rewelacja - bez zapisow, raz dwa wchodzisz, kosmetyczki mile, usmiechniete, fajnie czysciutko i estetycznie, zawsze mila muzyczka gazetki na stoliku, za pierwszym razem wypytaly o wszystkie szczegoly dotyczace dotychczasowej depilacji...nawet zrobily probe uczuleniowa (pierwszy raz spotkalam sie z czyms takim - milo) widac ze podchodza profesjonalnie...ceny jak na stolice dobre. ja polecam serdeczni.. Odpowiedz Link
1kwiatuszek24 Re: Time for Wax- już beznadzieja!!!! 15.09.10, 18:36 Time for Wax-polecam Zastanawiam sie kto takie posy pisze,desperacja az krzyczy... Korzystam z uslug salonu juz od trzech lat i nie mam im nic do zarzucenia Czysto, profesjonalnie i bardzo mila obsluga. A papier toaletowy...?taki sam jak wszedzie...Jest takie stare powiedzenie.Jak chce sie uderzyc psa to kij sie zawsze znajdzie... Zycze wiecej szczescia w szukaniu miejsc z dobrym papierem toaletowym-Zyczliwa:-) Odpowiedz Link
lefete Re: Time for Wax- już beznadzieja!!!! 21.10.10, 21:14 Jestem zaskoczona tą opinią. Aż oczy bolały jak to czytałam, bo trudno w to uwierzyć, nie wiem co myśleć. Chodzę do nich od dwóch lat, byłam klientką na Kopernika, na Domaniewskiej, teraz odkąd mają nowy salon w Solidarności to tam. Zawsze dziewczyny robią depilację profesjonalnie, mam znajome które też tam chodzą od wielu miesięcy i nigdy nie powiedziały nic złego (a myślę że gdyby było coś nie tak to od razu powiedziałyby) Salon jest czysty i pachnący, robią depilację sprawnie (mi szybkość tego zabiegu akurat odpowiada :)) A czy na Tobie ćwiczyły tę depilację, że piszesz o szkoleniach na klientkach? Odpowiedz Link
83maja Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 23.08.09, 16:21 Witam, czy któraś z Was może polecić salon na Mokotowie, w którym wykonuje się depilację pastą cukrową? Próbowałam pastę zrobić sama, ale spędziłam 2,5 godziny przy garnku i raz wychodziła twarda jak skała, a gdy wg instrukcji trochę ją rozcieńczałam, to wychodziła zbyt rzadka; nie umiem znaleźć złotego środka i jestem zdecydowana iść do salonu, bo mam już dosyć depilatora, po którym włosy odrastają po tygodniu i maszynki, po którym robi się kaktus!! Odpowiedz Link
kasiula8019 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 31.10.09, 21:17 Ja z pasty nie jestem zadowolona. Mam robione najnowszym woskiem, który przykleja sie tylko do włosów. Pierwszy raz bolało do łez. Za drugim razem już nic nie czułam. Jakby ktoś był zainteresowany proszę o emaila. Odpowiedz Link
colibra555 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 05.01.10, 10:56 Witajcie.A ja korzystam od niedawna z metody laserowej/E-light/ i jestem zachwycona. Nie boli, włosów odrasta coraz mniej i mam nadzieję, że jeszcze ze 2 razy i będzie po sprawie. Znalazłam niedrogie zabiegi- gabinet nazywa się EXPELOS, sympatyczne dziewczyny znające się na swojej pracy....polecam www.expelos.pl depilują tam również Panów... Odpowiedz Link
niania_sadyba Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 24.07.12, 20:07 na przeciwko Hyatta się otworzyło, mijam ten salon na rowerze codziennie, specjalizują się tylko w wosku i mają nazwę "Ouch", pewnie zasłyszeli od klientek:P Odpowiedz Link
karis125 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 29.03.13, 16:08 a czy ktoś mógłby polecić miejsce na depilację dla chłopaka? coś na 1-szy raz? z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link
naturalna5 Time for Wax niestety już nie, ale Beauty Secret p 20.01.15, 20:16 Dziewczyny chodziłam bardzo długo do Time for Wax, bo na początku faktycznie było super. Jak depilowałam całe nogi to Panie zawsze się pytały czy stopy też i patrzył czy trzeba coś tam wyrwać. Teraz nikt się nie pyta, nikt tego robi, tylko szybko szybko, Panie nawet nie "przytrzymują" skóry tylko ciągną - 2 kosmetyczki żadna skóry nie przytrzymywała. Tragedia. Ostatnio po zabiegu miałam wysypkę uczuleniową na nogach od ich wosku. Do depilacji brazylisjkiej używany jest ten sam wosk co do innych części ciała, czyli zwykły, co się wiąże oczywiście z dużym bólem i czasem opuchlizną. Za to w Beauty Secret u p. Alicji inna bajka. Po pierwsze kobieta cudowna, tak Cię zagada że nawet nie zauwazysz że ci zsunęła włąśnie garderobę jednorazwą i przystąpiła do dzieła. Byłam pierwszy raz a jak zaczęła gadać to miałam wrażenie że przyszłam na plotki do starej kumpeli. Poza tym absolutnie żadnego skrępowania przy niej, taką potrafi stworzyć atmosferę. Uśmiechnięta cały czas, nigdy nie ma dla niej że "za krótkie", że "za długie", opowiada o czymś zupełnie innym np. o synie i się śmieje. Widać, że lubi tę prace. Polecam szczególnie na pierszy raz dziewczynom które się boją i wstydzą. Poza tym używa specjalnego wosku do tych wrażliwych miejsc, takiego jak plastelina, nie wiem jak to się specjalistycznie nazywa, dzięki czemu mogę powiedzieć, że te najbardziej wrażliwe miejsca przy tej "plastelinie" absolutnie nic nie boli!!! Szok. Byłam z koleżanką która była pierszy raz, jest brunetką, i miała takie same wrażenia. Odpowiedz Link
naturalna5 Re: Time for Wax niestety już nie, ale Beauty Sec 20.01.15, 20:17 Dziewczyny chodziłam bardzo długo do Time for Wax, bo na początku faktycznie było super. Jak depilowałam całe nogi to Panie zawsze się pytały czy stopy też i patrzył czy trzeba coś tam wyrwać. Teraz nikt się nie pyta, nikt tego robi, tylko szybko szybko, Panie nawet nie "przytrzymują" skóry tylko ciągną - 2 kosmetyczki żadna skóry nie przytrzymywała. Tragedia. Ostatnio po zabiegu miałam wysypkę uczuleniową na nogach od ich wosku. Do depilacji brazylisjkiej używany jest ten sam wosk co do innych części ciała, czyli zwykły, co się wiąże oczywiście z dużym bólem i czasem opuchlizną. Za to w Beauty Secret u p. Alicji inna bajka. Po pierwsze kobieta cudowna, tak Cię zagada że nawet nie zauwazysz że ci zsunęła włąśnie garderobę jednorazwą i przystąpiła do dzieła. Byłam pierwszy raz a jak zaczęła gadać to miałam wrażenie że przyszłam na plotki do starej kumpeli. Poza tym absolutnie żadnego skrępowania przy niej, taką potrafi stworzyć atmosferę. Uśmiechnięta cały czas, nigdy nie ma dla niej że "za krótkie", że "za długie", opowiada o czymś zupełnie innym np. o synie i się śmieje. Widać, że lubi tę prace. Polecam szczególnie na pierszy raz dziewczynom które się boją i wstydzą. Poza tym używa specjalnego wosku do tych wrażliwych miejsc, takiego jak plastelina, nie wiem jak to się specjalistycznie nazywa, dzięki czemu mogę powiedzieć, że te najbardziej wrażliwe miejsca przy tej "plastelinie" absolutnie nic nie boli!!! Szok. Byłam z koleżanką która była pierszy raz, jest brunetką, i miała takie same wrażenia. Odpowiedz Link
basiunia5wawa Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 07.01.10, 09:55 Ja chodze do Insomnia touch na hożej 9, szczególnie polecam pania Anie, szybko i bez krzyku:) Odpowiedz Link
puterko00 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 17.05.10, 16:07 Ja polecam ten gabinet www.kos-med.pl/depilacja-laserowa.php Ja jestem bardzo zadowolona- a przy tym to co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło to konsultacja lekarska przed pierwszym zabiegiem oraz próba laserowa -bezpłatnie.Nie w kazdym gabinecie mozemy na to liczyc. Odpowiedz Link
maximaximaximaxi Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 27.05.10, 23:15 www.kos-med.pl, gabinet mają w centrum więc super lokalizacja. Poza tym jak się robi brazylijską to jednak fajnie to robić u jakiejś sensownej i delikatnej osoby, a tak jest taka kapitalna lekarka - Ania Kostrzewa. Bardzo ją polecam. I laser też mają jakiś wyjątkowy, już nie pamiętam jak się nazywa ale mnie na przykład prawie nie podrażnił skóry. Odpowiedz Link
puterko00 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 01.06.10, 12:29 Mozesz mi jeszcze napisać ile razy trzeba chodzić ,w sensie na ile zabiegów,zeby móc mieć całkowity spokój ? Czy juz sa jakieś efekty przy pierwszej depilacji laserowej? Odpowiedz Link
3_ola Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 28.07.10, 16:03 Ja bylam w podobnym Gabinecie Dermic na ul puławskiej, maja depilacje IPl za 99 zl, ponoc jest to jakas nowa technologia ipulse, jak narazie coraz mniej wloskow mi odrasta i wolniej przedewszystkim!!! Mysle ze jak pojde jeszcze 2 razy to juz nie bedzie ich wogole. Zerknijcie sobie na strone ;-) www.dermic.pl Odpowiedz Link
snupi89 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 18.12.13, 09:47 Ja byłam w N25. Tam również przeprowadzana jest tego rodzaju depilacja. Warto sprawdzić, co ten salon ma do zaproponowania. Można to sprawdzić w www.kosmetyka-warszawa.pl. Zachęcam. Odpowiedz Link
maximaximaximaxi Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 08.06.10, 20:15 www.kos-med.pl/, bardzo fajny, czysty salon. mają też dobry laser a zabiegi wykonuje Pani doktor więc na pewno bezpiecznie. Robiłam tam i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
puterko00 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 09.06.10, 13:04 Ile zapłaciłas za ta depilacje,ile zabiegów jest porzebe aby depilacje uznac za zakończoną? Odpowiedz Link
anieeelica30 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 14.09.10, 15:44 Kochana polecam Time for Wax w Wawie. Spełnia wszystkie wymogi nawet najwybredniejszej klientki ( a za taką się mam). Zrobiłam teścik: • Umiejętności kosmetyczki – jak długo depiluje , czy depiluje bikini brazylijskie ( najbardziej trudne wymagające dużej wprawy) • Czystość czy sprzątają po każdej klientce czy nie przykleisz się do fotela kosmetycznego ? • Czy depilują rolką cz szpatułką ? Szpatułką jest bardziej profesjonalna depilacja • Czy mają preparaty opóźniające porost włosa ? • Czy otrzymasz informacje jak się należy przygotować do depilacji woskiem i czy istnieją jakieś do niej przeciwwskazania Time for Wax spełnia wszystkie wymogi. A ich własna linia kosmetyków pielęgnacyjnych nie dość, że skuteczna, to jeszcze pięknie pachnie i nawilża. Zero konserwantów. A w salonie pełna profeska i nie trzeba się umawiać!!! Odpowiedz Link
1kwiatuszek24 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 16.09.10, 12:08 ja bylam na depilacji woskiem i naprawde jestem zadowolona spokoj z wlosami na 3-4 tygodnie znalazlam fajny salon w wawie nazywa sie Time for Wax chodze tam od pewnego czasu i jest supeer:-)), szybka obsluga i nie drogo a poza tym maja fajna linie kosmetykow,ktore opozniaja odrost wlosa,ktore naprawde dzialaja mam balsam z tej serii czekolada z poziomka jest super polecam:-)))) Odpowiedz Link
ola5777 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 17.09.10, 13:22 Wczoraj jak byłam w Blue City to dostałam ulotkę do salonu Afrodyta. Czy może któras z Was zna ten salon? Jak patrze na ceny to jak na stolice nie jest zle... No i wykonują zabieg depilacji laserowej. A takna marginesie-to po wosku tez mi włoski wrastaja.Wiec juz nie wiem co jest najlepsze.Skrobanie nóg maszynką ? chyba nie dla mnie. Odpowiedz Link
ola5777 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 11.10.10, 19:51 Wiesz moze kiedys i chodziło sie na wosk do kosmetyczki.Jednak dla mnei róznica miedzy woskiem a depilacja laserowa jest kolosalna.No i oczywiście na długo ;) Odpowiedz Link
ancymon123 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 13.02.13, 15:43 Mnie depilacja laserowa potwornie bolała, fakt, że dawno to było i może teraz jest inny sprzęt, ale też NIC nie dała, wszystko odrosło. Do tego coraz cześciej piszą, że może powodować czerniaka. To ja dziekuję :(. Po depilacji woskiem przeprowadzanej regularnie przez rok nie mam juz prawie wcale włosków, wystarczy że raz na jakiś czas przelece depilatorem. Koszt chyba porównywalny (ok. 1000 zł), ale żadnych poważnych skutków ubocznych (od ciepłego wosku miałam przez jakiś czas maleńkie pajączki w kilku miejscach na nogach). Odpowiedz Link
deelite Re: Time For Wax?? 08.10.10, 12:16 Jeśli chodzi o depilację bikini to w Warszawie korzystałam dotychczas tylko ze studia Time For Wax-z polecenia znajomej i ze względu na dobrą lokalizację (centrum, obok mojej pracy) Poza tym oni specjalizują się tylko w wosku, wiec dopowiadało mi na pierwszy strzał. Nie wiem czy poszłabym na wosk okolic intymnych do zwykłego salonu kosmetycznego - raczej nie...nie czułabym się komfortowo, poza tym obawy o zachowanie odpowieniej higieny. Jestem przeczulona na tym punkcie. Odpowiedz Link
frizone Re: Time For Wax?? 08.12.10, 22:09 Depilacja jest w porzadku, wiec ja nie o tym . Chcialam powiedziec ze dziwi mnie bardzo jak taki salon moze byc pozbawiony ogrzewania na takie niskie temperatury. W salonie na solidarnosci temperatura jest nie do zniesienia, bylam tam , musialam sie rozebrac i myslalam ze zamarzne a kosmetyczkom tez cieplo nie bylo Odpowiedz Link
frizone Re: Time For Wax?? 23.04.11, 19:58 Odwiedzilam ponownie salon na solidarnosci calkiem niedawno i teraz jest wspaniale, wkoncu jest ciepło , atmosfera jaka tworza kosmetyczki jest bardzo przyjemna , a depilacja jest szybka sprawna i dokladna . Dziewczyny uwijaja sie szybko a ból jest minimalny . Polecam Odpowiedz Link
lalalajka Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 12.07.11, 13:40 Polecam salonik przy Jakubowskiej 22 lok. 1 (rondo Waszyngtona) - specjalizują się tylko w depilacji (poleciła mi znajoma - spróbowałam - rewelacja ) - o ile wiem tylko tam robią w Warszawie prawdziwą depilację brazylijską (usuwanie włosów z okolic odbytu, warg). Po zabiegu zero zaczerwienień, siniaków, krostek itp. Szybko, sprawnie, bezboleśnie! Odpowiedz Link
stefan.15 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 30.07.11, 22:06 Witam dziewczyny Chciałbym się dowiedziec gdzie w warszawie mogłbym zrobic depilacje brazylijska??? Ile to mniej wiecej kosztuje?? Jak kobiety sie zapatruja na męska depilacje brazylijska??? pozdrawiam Odpowiedz Link
azazella Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 03.08.11, 15:53 Wlasnie wrocilam z Time for Wax na Al. Solidarności - naprawdę super. Będę wracać. Odpowiedz Link
zu_zu_a Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 20.10.11, 15:10 Byłam dziś rano w Time for Wax na Kopernika. Niby bardzo profesjonalnie, ale jednak bardzo sztywno. Byłam pierwszy raz na depilacji bikini i oczekiwałam czegoś innego. Kosmetyczka bardzo konkretna, aż za bardzo. Poza tym za głębokie bikini i brzuch (dwa machnięcia) zapłaciłam ponad 100zł. Efekt w miarę ok, ale więcej tam nie pójdę. Odpowiedz Link
nie_lubie_szpinaku Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 24.07.12, 20:27 wypróbuj Ouch (tak się nazywają;) ) na Belwederskiej (przy Hyaat) - zuepłnie inna atmosfera , ceny te same Odpowiedz Link
silna135 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 25.10.11, 10:25 Polecam depilację laserową, na taki zabieg możesz udać sie do kliniki medycyny estetycznej - Q-clinique, ( jest na ulicy Fosa41 w Warszawie) gdzie zabiegi depilacji są wykonywane na najwyższym poziomie pod okiem specjalistów. Klinika w swojej ofercie ma także wiele innych zabiegów medycyny estetycznej takie jak foto-odmładzanie, botoks, czy laserowe zamykanie naczynek krwionośnych. Polecam www.q-clinique.pl/ Odpowiedz Link
wax44 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 17.12.12, 18:15 monioreczek napisała: > Byla ktoras z Pan na takowej depilacji w warszawskim salonie?Mozecie cos > poradzic?Wybieram sie, ale boje sie bolu ;/ Polecacie jakis salon?Najlepiej, > zeby mial strone www. > > -- > Pozdrawiam > Monika Polecam Waxing Studio depilują najnowszym woskiem bezpaskowym (prawie bezbolesnym) www.waxingstudio.pl Odpowiedz Link
krzesloidrzwi Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 13.02.13, 15:57 a ja polecam Time for wax, maja 5 salonow w warszawie i posiadaja magic wax- bezbolesny i bezpaskowy wosk, ktory mniej podraznia skorę poza tym jezeli chodzi o depilacje bikini brazylisjkeigo to ufam tylko im :) sa skkuteczni i robia to dobrze - ostatnio powstala strona, na ktora natknelam sie w internecie www.bikinibrazylijskie.pl i taki tez fb, myslę, ze kto jak kto ale oni znaja sie na rzeczy :) Odpowiedz Link
ancymon123 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 26.08.13, 13:57 A ja polecam Waxing Studio na KEN (Ursynów- metro Stokłosy www.waxingstudio.pl/ceny/), robią też woskiem bezpaskowym, ale zamiast 129 zł za tenże wosk (za brazyliane) płaci się 75 zł. Cała reszta na identycznym poziomie, też bez zapisów. Chyba jako jedyni mają w swojej ofercie męskie bikini :) Odpowiedz Link
eeeta Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 26.08.13, 15:29 Time for wax zdecydowanie, przmiła, profesjonalna obsługa. Brasiniana 89zł, jest 5lokalizacji. Ja korzystam już od 3 lat, regularnie i na prawde polecam! Odpowiedz Link
ali.bed83 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 17.11.13, 22:29 Polecam salon coco manicure (www.cocomanicure.pl) w srodmiesciu. moje nowe odkrycie, depilacja jest woskiem firmy lycon bezpaskowo i (prawie) bezbolesnie. Odpowiedz Link
cos_na_zabek Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 09.01.14, 01:14 Spam spam spam:) Zdaje sie, ze dziewczyny z time for wax tez napedzaja sobie klientki z forum, osobiscie nie znam zadnej osoby zadowolonej 'uslug' tego salonu... Odpowiedz Link
stara_babcia Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 16.10.14, 13:34 A ja polecam Easy Waxing na Grzybowskiej z całego serca. I moja opinia nie będzie spamem. Jestem wierną klientką od lat! Odpowiedz Link
aquavita205 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 16.10.14, 13:58 rowniez polecam Easy Waxing, dobrze ze juz sa w Warszawie Odpowiedz Link
ha_n_ka Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 17.10.14, 11:08 Ja odkryłam ostatnio fajne miejsce przy Grzybowskiej - EASY WAXING. Byłam tam co prawda póki co tylko raz na depilacji bikini, ale jestem mega zadowolona. Zabieg wykonała przesympatyczna pani, bardzo dokładnie i szybko także polecam. Odpowiedz Link
haneczka06 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 18.01.15, 23:20 Ja miałam robioną depilację brazylijską w salonie Easy Waxing na Grzybowskiej 39. Wg. mnie super. I to uczucie gładkości po:) Chyba się uzależniłam... Odpowiedz Link
bedina1234 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 29.06.16, 00:30 Obok mojej pracy powstało nowe miejsce - Smooth Clinic www.smoothclinic.pl Warszawa ul. Państa 96. Skorzystałam z depilacji brazylijskiej i nóg. Bardzo fajny i długotrwały efekt się utrzymuje. Panie bardzo profesjonalne. Odpowiedz Link
andzella87 Re: Depilacja brazylijska w Warszawie?? 21.02.20, 11:25 Polecam salon Depicare, szczególnie ofertę https://www.depicare.pl/depilacja-laserowa-bikini - skorzystałam ostatnio i jestem mega zadowolona. Jest wiele salonów w Warszawie i szczerze? Naszukałam się co nie miara, ale jakoś przekonał mnie tamtejszy "spec" ;) Odpowiedz Link