handra 10.01.10, 23:00 Wracaj na forum. Ja myslalem, ze Ciebie nie jest w stanie obrazic kazdy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami_hope Re: Do moli! 11.01.10, 10:44 Ojciec założyciel podcina skrzydła, więc ja się wcale nie dziwię, bo i po co angażować się i trwonić energię na przegrane sprawy?! Odpowiedz Link
enesta Re: Do moli! 11.01.10, 12:02 Mola, widzisz, potrzebna jesteś tutaj. a tam król, demokracja jest(?) Odpowiedz Link
kami_hope Re: Do moli! 11.01.10, 12:51 ravny napisał: > Nie tylko on. Nie, nie tylko. Ale, ponoć ryba psuje się od głowy... Odpowiedz Link
woman-in-blue Re: Do moli! 12.01.10, 08:33 Mnie tez bardzo brakuje Moli.... Mola, jestes potrzebna!!! Wroc, plis! Odpowiedz Link
jarkoni Re: Do moli! 12.01.10, 18:18 Też brakuje mi Moli, i wcale nie uważam, żebym był kimś podcinającym skrzydła.. Wypowiedzi Moli i jej odpowiedzi pomogły wielu osobom i jestem przekonany, że nikt tego nie neguje. A moderacja i styl jej prowadzenia to zupełnie inna para kaloszy i nie się na co i za co ostentacyjnie obrażać na całe forum. Takie jest moje zdanie, człowieka w gipsie.. PS. Nauczyłem się już pisać lewą ręką z polskimi znakami. Pojaw się Molu.. Odpowiedz Link
kami_hope Re: Do moli! 12.01.10, 19:19 No weź proszę nie rób z ludzi idiotów! No przecież nikt inny jak Ty właśnie Moli "podziękowałeś". Co to ma być?? Historia z gipsem też nie na miejscu. Na litość bierzesz? > Pojaw się Molu.. Rozkaz to był? A może prośba. Tylko jakoś tak niefortunnie z pominięciem słowa "proszę". Ale zanim... to PRZEPRASZAM powiedzieć warto. Odpowiedz Link
scarlet.secret.sky Re: Do moli! 12.01.10, 19:41 Chciałbym żeby Mola wróciła. Lubiałam ją. Odpowiedz Link
mola1971 Re: Do moli! 12.01.10, 20:06 Ło Matko! Wyjechałam na szkolenie (notabene z mentoringu )), wróciłam przed chwilą, zaglądam a tu taka miła niespodzianka Ludziska kochane, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Wam wszystkim i każdemu z osobna za miłe słowa napisane do mnie tu na forum oraz w e-mailach. Naprawdę odchodząc nie miałam zielonego pojęcia, że tak wielu ludzi czyta moje wypociny i jeszcze do tego je lubi. I nie ma w tym cienia fałszywej skromności, naprawdę nie wiedziałam. Obiecuję, że w miarę moich możliwości czasowych będę pisać. A gwoli wyjaśnienia - nie obraziłam się. Po prostu zrobiło mi się przykro, że zostałam przekreślona za jeden błąd. A przykro mi się zrobiło z dwóch powodów: po pierwsze sama NIGDY nie skreślam drugiego człowieka (czy to prywatnie, czy też zawodowo) z powodu JEDNEGO błędu, po drugie gdy zostałam moderatorem sama uczciwie napisałam, że błędy na pewno mi się zdarzą. To tylko tyle jako wyjaśnienie. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Odpowiedz Link
zmeczona100 Re: Do moli! 13.01.10, 20:51 OOOooooooooooooooooooooo, to jakaś zadyma forumowa mnie ominęła????? Mola ma być!!! Bo lubię ją czytać ;P Odpowiedz Link