koniczynkatoja 15.12.10, 11:55 szukam godnego polecenia adwokata we wrocławiu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_matthew Re: rozwód wrocław 18.12.10, 11:37 Polecam mec. Grzegorza Kozaka. Bardzo doświadczony w tej tematyce. Gdyby Pani chciała mogę podać namiary na niego Odpowiedz Link
paris-ienne Re: rozwód wrocław 18.12.10, 11:50 Napisz na mój adres mailowy na maila gazetowego, mogę Ci kogoś polecić pozdrawiam Odpowiedz Link
in.dubio.pro.reo Re: rozwód wrocław 19.12.10, 00:34 Proponuję adw. Oskara Derenia. Mogę podać namiary na maila. Odpowiedz Link
kaska123 Re: rozwód wrocław 04.01.11, 15:25 Dzięki, ale już znalazłam dobrego adwokata pozdrawiam Odpowiedz Link
ew_l Re: rozwód wrocław 29.08.11, 13:07 Mnie reprezentował mec. Baszczyński, szybko poszło bo bez orzekania o winie. Wcześniej mecenas przedstawił mi opcje i zdecydowałam, że ta jest najlepsza, bo nie trzeba brudów wyciągać. Trochę trudniej było przy władzy rodzicielskiej i alimentach (wiadomo tutaj już o kase chodziło), ale też jestem usatysfakcjonowana Odpowiedz Link
maksym82 Re: rozwód wrocław 29.08.11, 13:29 mnie w zeszłym tygodniu rozwiódł mec. Małek. Teraz jeszcze podział majątku przed nami, ale mecenas ma doświadczenie więc jestem spokojny, że będzie tak jak chcemy czyli mniej więcej 60% dla mnie 40% dla niej,a kto wie może jeszcze korzystniej będzie. Odpowiedz Link
nie_alicja Re: rozwód wrocław 29.08.11, 15:30 ja z tym samym pytaniem oraz dościśleniem: sprawa może być trudna, w grę wchodzi silna przemoc psychiczna i ekonomiczna, dziewczyna jest na maksa zdołowana i rozbita. pan na stanowisku, trzymający w rekach finanse i ustalający warunki jej i dzieciom, któremu nikt nie śmie się sprzeciwić. chodzi o skutecznego, doświadczonego prawnika, który w dodatku nie jest najdroższy w mieście - ona nie jest teraz specjalnie dobrze sytuowana. ktoś ma jakiś namiar?... strasznie mi jej żal, dziewczyna się wykańcza i potrzebuje pilnej pomocy. Odpowiedz Link
mstawarz Re: rozwód wrocław 30.08.11, 10:14 Zapraszam do Centrum Praw Kobiet na Ruską 46B, porady prawne i psychologiczne są bezpłatne. Mamy duże doświadczenie z przemocą. I chyba niezłych prawników Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: rozwód wrocław 30.08.11, 13:30 tu forum.gazeta.pl/forum/f,48555,Po_przejsciach.html pisze czest nijaki Der, jest adwokatem, doskonale zna tematyke rozwodowa. Odpowiedz Link
nie_alicja Re: rozwód wrocław 30.08.11, 21:25 chętnie dałabym jej tego linka - niestety, pan i władca odciął jej dostęp do neta... Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: rozwód wrocław 31.08.11, 11:21 To ty wez namiary do dera i jej przekaż, zadzwonic spotkac chyba sie moze Odpowiedz Link
nie_alicja Re: rozwód wrocław 31.08.11, 21:41 dzięki, zachowam sobie namiar i niewykluczone że wykorzystam. ale nie teraz. dziewczyna ma właśnie fazę "właściwie nie jest tak tragicznie". spoko. Odpowiedz Link