Dodaj do ulubionych

rozwód wrocław

15.12.10, 11:55
szukam godnego polecenia adwokata we wrocławiu
Obserwuj wątek
    • mr_matthew Re: rozwód wrocław 18.12.10, 11:37
      Polecam mec. Grzegorza Kozaka. Bardzo doświadczony w tej tematyce. Gdyby Pani chciała mogę podać namiary na niego
      • paris-ienne Re: rozwód wrocław 18.12.10, 11:50
        Napisz na mój adres mailowy na maila gazetowego, mogę Ci kogoś polecić
        pozdrawiam
    • in.dubio.pro.reo Re: rozwód wrocław 19.12.10, 00:34
      Proponuję adw. Oskara Derenia. Mogę podać namiary na maila.
    • kaska123 Re: rozwód wrocław 04.01.11, 15:25
      Dzięki, ale już znalazłam dobrego adwokata
      pozdrawiam
    • ew_l Re: rozwód wrocław 29.08.11, 13:07
      Mnie reprezentował mec. Baszczyński, szybko poszło bo bez orzekania o winie. Wcześniej mecenas przedstawił mi opcje i zdecydowałam, że ta jest najlepsza, bo nie trzeba brudów wyciągać. Trochę trudniej było przy władzy rodzicielskiej i alimentach (wiadomo tutaj już o kase chodziło), ale też jestem usatysfakcjonowana
    • maksym82 Re: rozwód wrocław 29.08.11, 13:29
      mnie w zeszłym tygodniu rozwiódł mec. Małek. Teraz jeszcze podział majątku przed nami, ale mecenas ma doświadczenie więc jestem spokojny, że będzie tak jak chcemy czyli mniej więcej 60% dla mnie 40% dla niej,a kto wie może jeszcze korzystniej będzie.
    • nie_alicja Re: rozwód wrocław 29.08.11, 15:30
      ja z tym samym pytaniem oraz dościśleniem:
      sprawa może być trudna, w grę wchodzi silna przemoc psychiczna i ekonomiczna, dziewczyna jest na maksa zdołowana i rozbita.
      pan na stanowisku, trzymający w rekach finanse i ustalający warunki jej i dzieciom, któremu nikt nie śmie się sprzeciwić.

chodzi o skutecznego, doświadczonego prawnika, który w dodatku nie jest najdroższy w mieście - ona nie jest teraz specjalnie dobrze sytuowana.

ktoś ma jakiś namiar?...

strasznie mi jej żal, dziewczyna się wykańcza i potrzebuje pilnej pomocy.
      • mstawarz Re: rozwód wrocław 30.08.11, 10:14
        Zapraszam do Centrum Praw Kobiet na Ruską 46B, porady prawne i psychologiczne są bezpłatne. Mamy duże doświadczenie z przemocą. I chyba niezłych prawnikówsmile
        • nie_alicja Re: rozwód wrocław 30.08.11, 13:25
          dzięki, przekażę jej!
          smile
          • ladyhawke12 Re: rozwód wrocław 30.08.11, 13:30
            tu forum.gazeta.pl/forum/f,48555,Po_przejsciach.html pisze czest nijaki Der, jest adwokatem, doskonale zna tematyke rozwodowa.
            • nie_alicja Re: rozwód wrocław 30.08.11, 21:25
              chętnie dałabym jej tego linka - niestety, pan i władca odciął jej dostęp do neta...
              • ladyhawke12 Re: rozwód wrocław 31.08.11, 11:21
                To ty wez namiary do dera i jej przekaż, zadzwonic spotkac chyba sie moze
                • nie_alicja Re: rozwód wrocław 31.08.11, 21:41
                  dzięki, zachowam sobie namiar i niewykluczone że wykorzystam.
                  ale nie teraz.
                  dziewczyna ma właśnie fazę "właściwie nie jest tak tragicznie".

spoko.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka