16.08.11, 16:11
Ty, Mola, dlaczego ta Kobieta Cie tak nie lubi? Znasz ją?
Jak gadałam z Twoim eksem to on o Tobie w samych superlatywach. Żeś piękna, żeś mądra, że łon głupi, że łon cierpi, że takie tam i pozbierać się nie może i w ogóle. Po nocach oboje cierpieliśmy i na gg gadalismy (znaczy ja o swoim nieszczesciu, łon o Tobie wink )
Wychodzi na to, że nawet eks po Tobie płacze. Mało tego tyś tu niemalze za boginię dobroci, wielkoduszności, wyrozumiałosci robisz i to do tego słusznie (nawet moje złośliwe przytyki znosiłas dzielnie jak miałam okres wredziolstwa).
Skąd ta niechęć tej Kobity_z_męskim_przyrodzeniem ?
Ty ją znasz może?
Bo zachowuje sie jakbys jej jakowąś krzywdę zabezpieczyła wink))))
Obserwuj wątek
    • cathy_bum Re: Do Molki 16.08.11, 16:18
      Ja bym odpowiedziała prosto: zazdrość ani chybi. Molka się na ideał kreować nie musi. Wybiera mężczyzn wedle własnego uznania, bez padania im do stóp niczym mój dywanik łazienkowy. Nie musi przyjmować exa jak ze łzami błaga o wybaczenie, bo sama sobie radę daje. tpo budzi niezyczliwe uczucia w niektórychtongue_out
    • mola1971 Re: Do Molki 16.08.11, 16:21
      Zielonego pojęcia nie mam kto to, już kilka osób na priv mnie pytało czy ją znam. Osobiście nie znam i znać nie chcę, ale sądząc po tym jak się mnie uczepiła, jakieś powody ma. A jakie ktoś może mieć powody się mnie uczepić? Toż ja oaza spokoju i dobroci jezdem big_grin Znaczy jest to ktoś, kto mnie nie zna bo gdyby znał to by lubił tongue_out Zatem jest to ktoś kto zna mnie "przez pośredników". A jedyny pośrednik jaki przychodzi mi do głowy to mój ex bo on ma powody by mnie nie lubić (bo zepsułam się i przestałam tolerować jego zdrady, lenistwo i chlanie i o zgrozo się z nim rozwiodłam). Zatem jeśli ex ma z tym coś wspólnego to kto może mnie nie lubić bardziej od niego? Wg mnie tylko jego nowa lala smile
      Tak to z mojego punktu widzenia wygląda. Choć 100% pewności nie mam bo mieć nie mogę. A aż tak mi nie zależy na dociekaniu prawdy by IP sprawdzać i inne takie.
      • to.ja.kas Re: Do Molki 16.08.11, 16:26
        Ty Molka, ale on mi na gg wyznawał miłość do Ciebie i mówił, żeś Ty ideał i bóstwo. Myslisz, że zdanie zmienił? A może nie reagowałas na jego zaloty, śledzenie po forach, gadulcach i inszych miejscach i teraz juz nie chocha i tyłek obrabia, żeś zła, bo nieczuła???? wink))))

Podejrzewasz, że to moze być next eks? Łojej. Z bloga na RICD przyszła?
        Jeśli tak jest to ja chciałam za posrednictwem forum o nowe przepisy poprosić.
        I zapytac czy sąsiad dalej nerwowo wali w sufit jak W tupie?
        Tak mnie to zafrasowało i w napięciu ciagle trzyma wink
        • mola1971 Re: Do Molki 16.08.11, 16:33
          Kaś, ja pracuję big_grin Brzuch od śmiechu mnie boli big_grin
          Może chłopak zdanie zmienił. Wtedy kochał, teraz nie kocha. Zawsze chwiejny emocjonalnie był.
          Ja tam jemu i jego nowej pani życzę jak najlepiej. Niech sobie żyją długo i szczęśliwie byle tylko jak najdalej ode mnie smile

A co do blogów kulinarnych to podrzucę Ci kilka linków do naprawdę dobrych blogów. Zresztą komu ja to piszę? Ty sama mogłabyś bloga (i to nie tylko kulinarnego) pisać smile
          Na tamtego bloga nie wchodź bo szkoda czasu. No chyba, że jako usypiacz chcesz go zastosować. Jeśli tak to warto. Polecam big_grin
          • cathy_bum Re: Do Molki 16.08.11, 16:35
            Mola, ja się poskarżę! Bo Kas to już mnie chyba nie lubi.!! Każe mi te wypociny czytać, zamiast urlopem się cieszyć. Jędza, no... Chlip, chlip...
            • mola1971 Re: Do Molki 16.08.11, 16:41
              Cathy, Ty nic nie rozumiesz. Kaś dobrze dla Ciebie chce. Na co dzień zabiegana jesteś, ambitne rzeczy czytasz to na urlopie masz odpocząć i się wyspać. A ten blog usypia lepiej niż najlepsze tabletki i najnudniejsze książki big_grin
              • to.ja.kas Re: Do Molki 16.08.11, 16:44
                No właśnie, dobrze chce. Cathy daj Młodej do poczytania. Zasnie i spokojem wiekszym w domu cieszyc sie bedziesz wink
                • cathy_bum Re: Do Molki 16.08.11, 16:51
                  Wiem, chcesz młodej sushi podeżreć, dlatego ją uśpić planujesz. Nie mogę dać dziecku takiej lektury, bo ono na samodzielnie myślącą jednostkę rośnie, a nie cień Małego Misia Bez Jajectongue_out
                  • to.ja.kas Re: Do Molki 16.08.11, 16:55
                    Dla sushi zrobie wszystko....poza tym o czym Wy tu piszecie a ja sie wstydzę wink
                    • cathy_bum Re: Do Molki 16.08.11, 16:56
                      Obiecałam już wiedźmowe sushi, więc zwolnij mnie od lektury!!!
                      • to.ja.kas Re: Do Molki 16.08.11, 17:01
                        F życiu !!!!! Od dziś to łobowiązkowa lektura dla każdej niewiasty ! Uwrażliwiaj się psia mac wink
                        • cathy_bum Re: Do Molki 16.08.11, 17:03
                          Jestem niewrażliwa sucz, tryskająca jadem. Szkoda wielka, że muszę się oddalić od komputera, ale kierowca zajechałwink
                          • to.ja.kas Re: Do Molki 16.08.11, 17:06
                            Mój ciagle jedzie....od babci. O , dzwoni wink
      • rybak Re: Do Molki 16.08.11, 16:33
        Ani chybi psychofanka.
        Albo psychofan.
        Oj, współczuję.
        sad
        • mola1971 Re: Do Molki 16.08.11, 16:35
          No widzisz, Rybaku... To się dorobiłam big_grin
          • to.ja.kas Re: Do Molki 16.08.11, 16:43
            Nooooo dorobiłaś się. Dobrze, że Ty bo jakbyś liczyła na dorobek swojego eksa.... big_grin
            • mola1971 Re: Do Molki 16.08.11, 16:47
              Ciągle po nim jakieś dziwne "dorobki" zbieram big_grin
              Ale co mam zrobić? Tylko śmiać się mogę smile
              • jarkoni Re: Do Molki 16.08.11, 17:28
                Poproszę o linka do tego już hmmm "słynnego" kulinarnego bloga. Mogę?
                • mola1971 Re: Do Molki 16.08.11, 17:32
                  Jarkoni, na priv mogę Ci wysłać smile Na forum nie wkleję bo raz, że za reklamę nikt mi nie płaci a z altruizmu wyrosłam tongue_out A dwa - tam jest link do strony na Facebooku autorki a więc można dojść jej danych osobowych a ja z GIODO wystarczy, że zawodowo muszę mieć do czynienia. Prywatnie nie chcę wink
                  • to.ja.kas Re: Do Molki 16.08.11, 19:23
                    Soooryyy, ale blog w necie, a autorka sama kieruje na nim do swojego otwartego prawie na oścież profilu na fujsbuku wink
                • panda_zielona Re: Do Molki 16.08.11, 20:00
                  O właśnie , to samo chciałam Cię Mola prosić, coś ostatnio mam kłopoty z zasypianiem, może co pomoże smile

jarkoni napisał:
                  > Poproszę o linka do tego już hmmm "słynnego" kulinarnego bloga. Mogę?
                • gazeta_mi_placi Re: Do Molki 16.08.11, 21:05
                  Mąż cały czas pytał jak go czytałam z czego tak się śmieję big_grin
                  • mola1971 Re: Do Molki 16.08.11, 21:16
                    Oj tam, na wielkiej literaturze się nie znasz big_grin
                  • noname2002 Re: Do Molki 16.08.11, 22:37
                    Gazeta, po prostu jesteś niewrażliwa i nieromantycznasmile)))
                    • errormix Re: Do Molki 16.08.11, 22:54
                      To przez Józka. Bez dwóch zdań.
                      • mola1971 Re: Do Molki 16.08.11, 23:02
                        A masz coś do Józka? suspicious
                        Toż to ideał faceta big_grin
                        • errormix Re: Do Molki 16.08.11, 23:10
                          No to najwyraźniej czegoś nie zrozumiałem.

Zawsze mi się wydawało, że kobieta oczekuje od faceta by ją przytulał, całował, rozmawiał z nią, a Józek co? Tylko bzzzz, bzzzz, bzzzz.
                          • mola1971 Re: Do Molki 16.08.11, 23:17
                            W sumie to masz rację smile Ino mnie się nastrój z pewnego rozpustnego miejsca wziął i tutaj przeniósł big_grin
                            Pewnie, że przytulanie fajne jest. I w ogóle mizianie wszelakie. Gdyby tak nie było to kobity po Józku by se kupiły i po kłopocie.
                          • mayenna Re: Do Molki 17.08.11, 17:04
                            errormix napisał:

, a Józek co? Tylko bzzzz, bzzzz, bzzzz.

Może miód robi?smile
                            >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka