Dodaj do ulubionych

Widziałam dziś

21.11.12, 13:11
pięknego staruszka, serio, zapatrzyłam sie w jego piękne, niebieskie stare oczy, ten człowiek wydał mi się być bardzo dobry, te jego czy - takie zmęczone, stare i takie rozświetlone. Ładnie ubrany, schuldny i czysty. Wybaczcie nudzę sie trochę.
Ciekawa jestem jaka będę na starość, patrząc na moją babcie i mamę chyba będę wyglądała jak one. Boicie się starości i tego że może być tak, że zestarzejecie się samotnie?
Obserwuj wątek
    • anbale Re: Widziałam dziś 21.11.12, 13:16
      Nie myślę jeszcze o swojej starości. W pewnym sensie mam ją przepracowaną i oswojoną bo pracuję na ogół ze starszymi ludźmi. Mogłabym o nich napisać książkę, kilka tomów smile
      A zresztą w mojej rodzinie kobiety żyją krócej i pozostawiają w nieutulonym żalu wdowców, więc pewnie nie mam się co martwić o swoją ewentualną samotność smile
    • kobieta306 Re: Widziałam dziś 21.11.12, 13:28
      inna_nowa_ja napisała:
      "niebieskie stare oczy, ten człowiek wydał mi się być bardzo dobry, te jego czy - takie zmęczone"

ta, a może on babci tak utruł, że się az zmęczył big_grin ????

• logicman Re: Widziałam dziś 21.11.12, 13:31
        kobieta306 napisała:

> inna_nowa_ja napisała:
        > "niebieskie stare oczy, ten człowiek wydał mi się być bardzo dobry, te jego cz
        > y - takie zmęczone"
        >
        > ta, a może on babci tak utruł, że się az zmęczył big_grin ????

Jak już, to raczej babcie tak dała do wiwatu, że aż w jego oczach to widać wink
        • kobieta306 logicman 21.11.12, 13:37
          niemożliwy jesteś big_grin
          ale się śmieję z tego teraz big_grin
          patrz, jak to można różniście interpretować wink
          • logicman Re: logicman 21.11.12, 13:49
            kobieta306 napisała:

> patrz, jak to można różniście interpretować wink

No właśnie smile
            Zawsze, czasem podświadomie, interpretujemy otoczenie odwołując się do własnych doświadczeń.
    • inna_nowa_ja Re: Widziałam dziś 21.11.12, 13:36
      oj tam, ja dziś w takim fajowym nastroju a Wy tacy realiści. Ja zapewne jego wieku nie dożyję. Dziś np czytałam nekrologi w Wyborczej, kurcze średnia wieku niewiele ponad 50 lub około 60.
      Strasznie się dziś nudzę, wiem to.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka