heniek.8 24.06.15, 21:17 robimy spotkanie rozwodników? fajnie by było od pyskówek w necie przejść do rękoczynów : ) proponuję wawa centrum sobota po południu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zastalemjolke Re: co robić w weekend? 24.06.15, 21:41 Witaj Heniu. Dawno mnie tu nie było. Ale fakt im dalej po rozwodzie tym bardziej zdajemy sobie sprawe z tego ze jesteśmy .... Rozwodnikami. Chyba żadne spotkania tego nie zmienia, ale cóż zawsze warto pogadać. Pozdrawiam nowych. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 24.06.15, 21:55 chyba taki mamy znak zodiaku - roz-wodnik no to zapraszam do wawy dla pierwszych stu osób stawiam rum, z biedronki ale 7-letni Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 24.06.15, 22:11 Ja chętnie i bez rumu, ale nie w tę sobotę, bo w niedzielę o świcie wyjeżdżam na urlop. Jak coś, to w następnym terminie melduję się w centrum Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 24.06.15, 22:29 liczę na Ciebie kwestia synchronizacji ja mam tak że co drugi weekend jestem statecznym tatą a co drugi wolnym ptakiem więc w sumie mogę wchodzić zarówno w zjazdy rodzinne jak i zajazdy sarmackie Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 24.06.15, 23:04 No to odezwę się po powrocie, czyli po 12 lipca, bo przez dwa tygodnie, mam zamiar leżeć świństwem do góry, nad naszym polskim morzem Odpowiedz Link
mayenna Re: co robić w weekend? 25.06.15, 08:08 Heniu, a nie możesz wymyślić innej daty? Nieco odleglejszej? Wakacje mamy nie nie tak łatwo wyrwać się z domu. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 25.06.15, 17:22 jasne nie ma problemu jakby co możemy przyjechać nad jezioro, masz pole namiotowe? Odpowiedz Link
mayenna Re: co robić w weekend? 31.07.15, 10:33 heniek.8 napisał: > jasne nie ma problemu > jakby co możemy przyjechać nad jezioro, masz pole namiotowe? Mam. To kiedy się was spodziewać? Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 01.08.15, 08:30 dopiero teraz zauważyłem Twój wpis dzisiaj montujemy ekipę, potem jedziemy na tournee Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 12.07.15, 15:40 Wróciłaaaaam . To kiedy kręcimy jakieś spotkanie Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 12.07.15, 21:37 i już masz po wakacjach? a teraz na mnie kolej z wyjazdem i wygląda na to że pewny mogę być dopiero terminu 1.08. to daje kilka tygodni na ustalenia jaki scenariusz ? - przyjeżdżamy z dziećmi na pole mokotowskie i rozchodzimy się o 20-stej? (głosuję na nie - idziemy do knajpy gdzie jest pysznie i niedrogo i walczymy do upadłego (tego się trochę boję ale głosuję na tak Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 13.07.15, 10:12 Niestety już po urlopie, dziś pierwszy dzień w pracy, więc lekki szok . Co do scenariuszy, to pierwszy odpada, bo moje dziecię ma 24 lata, więc na Pole Mokotowskie to ja mogę iść z nim właśnie na piwo Ale jeśli są chętni na takie właśnie spędzenie wspólnie czasu, to czemu nie, przypomnę sobie jak to się biegało po parku za dzieckiem, mogę robić za ciocię opiekunkę , choć nie ukrywam, że druga wersja bardziej mi sie podoba Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 30.07.15, 20:01 no to jak tam P.T Rozwodnicy w sobotę temp. 20 stopni, zachmurzenie małe rozglądamy się za czymś? Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 30.07.15, 21:36 No patrz, zanim weszłam, to o Tobie pomyślałam czy już wróciłeś z wywczasów i... Jestem za, nakręcaj jakieś spotkanko Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 08:05 hejka ale ja nigdy nie organizowałem nic takiego zresztą chyba nie ma potrzeby rezerwować stolika założę nowy wątek bo tego oprócz nas nikt nie czyta, zakładam coś takiego - sobota ok. 18, miejsce - gdzieś skąd można z buta wrócić na pkp Śródmieście albo Powiśle. znasz może jakieś miejsce w takich okolicach? ja nie mieszkam w Wawie i słabo się znam, ostatnio byłem gdzieś na Miodowej, stylizacja na starą Warszawę, było nawet OK Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 11:24 Jak tak, to Dworzec Powiśle Ew. Chmielna albo pawilony na tyłach Nowego Światu. Znak rozpoznawczy kapelusik z gazety. Wyborczej Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 11:48 o! pojawiają się pomysły to może coś z tego wyjdzie? jeżeli chodzi o mnie to mam takie preferencje: - można tam coś zjeść jakąś pizzę albo tatara na początek - żeby piwo nie było skandalicznie drogie - podsłuchy ... mi nie przeszkadzają Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 14:04 Ma być upał jak fiks, nie radzę tatara od ilu się zaczyna skandalicznie drogie? Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 14:05 ps Dworzec Powiśle to jest knajpa. Dołem tory, górą knajpa. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 14:21 OK czyli godz. 18 tam? Ty będziesz w czapce na głowie a jak ja mam przyjść? może być "na letnika" czy raczej wyprasowana koszula i spodnie w kancik ? PS. skandalicznie drogie to chyba tak kilkanaście zeta za zwykły koncerniak. Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 14:29 Ja na Dworcu nigdy nie byłam, wiem tylko, że jest. Ale kilkanaście to chyba nie, a jakby, to można się przenieść do Amatorskiej albo do Piotrusia żartowałam. U mnie wchodzi w grę tylko opcja "not without my son", sorry. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 14:48 niech się synek też rozerwie to może te bulwary na świeżym powietrzu - gdzie to jest? w Amatorskiej byłem jakiś czas temu, to była końcówka wieczoru i nawet OK Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 14:55 Bulwary są od Poniatoszczaka w dół rzeki Punkt zborny by trzeba i tak gdzieś konkretnie, tam jest knajpa na knajpie i dzikie tłumy. Co do mnie, z uwagi na dzieciowe ograniczenia wolę tam nie. Możeta sobie iść, jak już się oddalę położyć potomstwo spać Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 15:11 przeczuwam przygotowanie do wolty czyli młody na bulwarach nie może a w zamkniętym obiekcie może? jaki pomysł by Ci odpowiadał? Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 15:32 Hałas i kupa luda, pchałbyś w to małe dziecko? Ja nas widzę w jakimś miłym ogródku jak na Polach Mokotowskich knajpy na Chmielnej mają ogròdki i te pawilony też, nie wiem jak Dworzec, pewnie też ma, a decybele nie walą po uszach. Na bulwarach w sobotni wieczór siedzi pół Warszawy i muzyka daje. No sorry, mam ograniczenia jakie mam i dlatego też nie mogę się umawiać na 100%. Bo jeśli np. faktycznie wylezie upał jak fiks, to nie będę wiozła dzieciaka zbiorkomem przez pół miasta, bo mi się ugotuje. To nie jest Heniu wolta, tylko życie masz pojęcie, jak ja bym sobie poszła do knajpy w miłym towarzystwie? Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 15:39 > masz pojęcie, jak ja bym sobie poszła do knajpy w miłym towarzystwie? nie zapominaj że ja się tam wybieram więc o miłym towarzystwie nie może być mowy dla mnie może być Pole Mokotowskie, sprawdźmy listę obecności: - Olgucha? - Limonka? Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 15:46 A prawda, obiecywałeś rękoczyny Czyli na razie mamy skład 1 facet, 3 baby, 1 małe dziecko? Wygląda wesoło, jak się da, to wchodzę w to Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 14:56 ps do Amatorskiej dawno dawno temu chadzałam z kumplami na piwo po pracy. To były czasy Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 14:50 Aha, i doskonale rozumiem, że PT Koleżeństwo może sobie nie życzyć balowania z dzieckiem i zaaferowaną matką dziecku i jeśli PT Koleżeństwo zastanawia się w tej chwili, jak by tu grzecznie powiedzieć "sorry Yoma, może innym razem", to równie grzecznie informuję, że się nie obrażę Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 15:40 Ja się dostosuję do tego co wymyślicie, z młodym mogę się bawić w berka... eee przesadziłam po 20 m mam zadyszkę, ale wymyślimy jakieś inne zabawy. Jak już ustalicie miejsce i punkt zborny, to dajcie znać Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 15:51 Młody żąda, żeby go chodzić za rączki. Pożądana/y ciotka/wujek umiarkowanego wzrostu Jak znam życie, to teraz czas do jutra wieczór zejdzie na ustalaniu miejsca zbiórki Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 15:54 To ja proponuję spotkanie przed dworcem Warszawa Powiśle o godz na ten przyklad 17:30 i dalej sobie pojdziemy dołem i czegos poszukamy. Tylko jaki znak rozpoznawczy? Jestem chętna do prowadzania młodego w tę i nazad Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 16:12 Mnie pasi. Mogę mieć ten kapelutek z Gazety, ale duża blondyna z zarąbiście zielonym wózkiem spacerówką pewnie i tak będzie tylko jedna Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 16:18 Błagam, ja bez kapelutka, ja wiem, że każde pudło musi być przykryte, ale... Ja też jestem duuuuża blondi, wózka nie posiadam, ale mam za to zajebiście niebieskie oczy Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 16:25 > wiem, że każde pudło musi być przykryte, ale... ómarłam Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 16:20 ok jestem za będę się kręcić przed wejściem z czarnym plecaczkiem o 17:30 zaczynam przyglądać się badawczo każdej przechodzącej kobiecie przy okazji: przez google znalazłem ten link: warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,18461326,jest-decyzja-otwarcie-bulwarow-w-te-niedziele.html czy to dotyczy jakiegoś specyficznego odcinka czy całość dopiero otwierają w niedzielę? Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 16:22 Heniu, nie mam pojęcia, bo jak dziś jechalam mostem, to nie wiem co oni chcą otwierać, bo mi to nadal na plac budowy wyglądało. Tak więc Heniu, wypatruj jutro dwóch blondynek zaczepiaj każdą, która wyda Ci się podejrzana Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 16:52 Olgucha, jak jedziesz autobusem, sprawdź sobie ograniczenia. Zmiany w ruchu z powodu Tour de Pologne. Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 17:02 Spoko, jadę tramwajem z Woli, więc luzik Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 17:13 Heniu, zostawiłam Ci nr fona na pw, Tobie Yoma nie mogę, bo masz nieaktywny profil Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 22:06 Ale pocztę mam, wklep normalnie w adres yoma@gazeta.pl ty będziesz celować bliżej 17.19 jak Henio czy bliżej tej 17.30? Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 22:47 sprawdzałam rozkład i będę na moście o 17:20, no i muszę ciut przejść, więc pewnie koło 17:30 dotrę Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 23:34 OK. Pytam, bo gdyby mnie miało nie być - chcę być, ale jak mówię, nigdy nie wiem, co wyskoczy - to nie czekajcie dłużej niż do 17.45, jak tak. Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 01.08.15, 00:05 Nie kombinuj, ciotka zajmie się młodym, masz być Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 01.08.15, 00:17 A - nie kojarzysz, czy między przystankiem tramwajowym na moście a PKP jest zjazd dla wózków czy same schodki? Sto lat tam nie byłam, a jeszcze z wózkiem... Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 01.08.15, 00:22 Tego nie pamiętam, bo też dawno tam nie byłam komunikacją miejską, ale jak mi powiesz na którym przystanku wysiądziesz, to przyjdę i zatargamy tego księcia z karetą na miejsce Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 01.08.15, 09:23 Łatwiej będzie, jak się dymnę z kapcia Smolną. Spoko Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 16:23 Specyficznego odcinka kawał na pn, spoko. Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 15:46 Podpytałam moja młodzież i ona poleca knajpki nad Wisłą, między Mostem Poniatowskiego a Mostem Łazienkowskim.Twierdzi, że o tej porze tam są głównie ludzie z dziećmi, bo imprezowicze zjawiają się tam w okolicach godziny 22 Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 15:53 A idzis, to nie wiedziałam to podpytaj jeszcze o decybele? Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 15:59 Młodzież spojrzała wymownie i powiedziała, że jak chcemy ciszy, to żebyśmy do kościoła poszli Ale serio, to powiedział, że luzik, decybele są na nocnych imprezach. Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 16:09 No toż nie mówię, że ma być jak makiem zasiał normalny poziom, żeby się dało gadać bez wrzeszczenia. Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 16:11 Henia nam wcięło. Czyżby się wystraszył trzech bab i dziecka? Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 31.07.15, 16:20 ja jestem, sprawdzałem rozkład jazdy, będę o 17:19 Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 31.07.15, 22:10 Limonka, jak się boisz małych dzieci, to smyk nie wrzeszczy Odpowiedz Link
wiosnaw Re: co robić w weekend? 01.08.15, 16:09 Hej, życzę Wam udanej zabawy! Przeszłabym do Was, choćby na chwilę na początek, żeby przynajmniej się poznać, ale to parę setek km ode mnie, niestety. Odpowiedz Link
pajak30 Re: co robić w weekend? 02.08.15, 11:34 ja tez chetnie na spotkanie z corka bym wpadla, ale daleko jak nie wiem co...zorganizujcie cos po srodku mapy Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 02.08.15, 13:48 Jak Wawa nie jest pośrodku mapy, to co jest? Odpowiedz Link
wiosnaw Re: co robić w weekend? 02.08.15, 16:54 To może nie pośrodku - ja południowy Zachód proponuję Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 02.08.15, 18:37 Ponoć środek Europy leży w Suchowoli na Podlasiu, kiedyś tam nawet byłam... Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 02.08.15, 21:41 jak mowa o Podlasiu to już stamtąd rzut beretem na Mazury i ja bym nie zapominał o polu namiotowym u cioci Mayenne mam ochotę tam się wybrać szczerze mówiąc chociaż słabo że już wykorzystany urlop więc tylko weekend wchodzi w grę (przynajmniej to pocieszenie dla cioci bo jak mówi porzekadło trzeciego dnia ryby i goście zaczynają śmierdzieć Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 02.08.15, 22:21 To by warto już było na parę dni, niekoniecznie u cioci Mayenny, ale w jakiejś sąsiedzkiej agroturystyce... Odpowiedz Link
wiosnaw Re: co robić w weekend? 02.08.15, 22:27 W stolicy Dolnego Śląska proponuję po okresie urlopowym. Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 03.08.15, 22:11 Ciut daleko dla mnie w tej chwili, ale za rok... Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: co robić w weekend? 01.08.15, 18:11 Ale wam dobrze...a ja jeszcze nie jestem pełnoprawną rozwódką. Może to mnie zmobilizuje żeby się wziąć za robotę. Chociaż nie wiem, czy mi się motywator jeszcze uruchomi - to już 2gi rok. Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 01.08.15, 21:55 A jest jakiś zakaz spotykania znajomych w stanie zamężnym? Powiem, że impreza się udała. Dziecko mi padło i całą noc będą mu się śniły tramwaje, autobusy i barki dzięki Olgucha, dzięki Heniu. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 01.08.15, 22:20 również dzięki z mojej strony zapomniałem że nic nie kupiłem do jedzenia dzisiaj - w lodówce tylko pół kilo cheddar i kilkanaście butelek wina. przynajmniej wiem co będzie na kolację Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 01.08.15, 22:24 A ja ci nawet chciałam przypomnieć, że chciałeś jeść, przecież tam stały foodtrucki Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 02.08.15, 11:14 Dziękuję Wam za wczorajsze popołudnie. Yomka, w szczególności Twojemu Jaremce. Całuj go moooooocno od ciotki Odpowiedz Link
yoma Re: co robić w weekend? 02.08.15, 13:49 Nie omieszkam, jak tylko się obudzi nie nie, nie śpi od wczoraj, już był wstał. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: co robić w weekend? 02.08.15, 16:43 odnalazłaś się w końcu Olgucha spławiłaś nas w metrze i ruszyłaś na tęgi melanż? Odpowiedz Link
olgucha_3 Re: co robić w weekend? 03.08.15, 17:45 Yoma, mam nadzieję, że dziecko wycałowane od ciotki mocno Heniuś, jasne melanżowałam w następnym metrze, które było za 4 min Jadę na Podlasie 14 sierpnia, w okolice Bielska Podlaskiego i Hajnówki. Ktoś coś? Odpowiedz Link