telefon110 30.12.17, 22:25 czy kobieta zdradzona przez męża w swoich następnych związkach będzie się zdrady brzydziła czy będzie zdradzać ? takie zagadnienie mi chodzi po głowie macie jakąś własną teorię na ten temat ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwa200 Re: zdradzona 04.01.18, 09:37 myślę, że prawdopodobnie będzie się zdrady bała, a to, czy będzie zdradzać-to zależy od jej charakteru-sama będąc kiedyś skrzywdzoną może chcieć teraz samej skrzywdzić Odpowiedz Link
rybak Re: zdradzona 07.01.18, 08:50 Czy człowiek napadnięty i dotkliwie pobty przez bandytów będzie się tego w przyszłości bardziej bał, czy sam zaczmie napadać i bić innych? Zadajesz niemądre pytania! Odpowiedz Link
adria231 Re: zdradzona 09.02.18, 11:20 Do zdrady trzeba dwojga. Słyszałam jednak,że ludzie potrafią wielokrotnie pakować się w te same kłopoty.Np. kobieta, której pierwszy mąż był alkoholikiem - znajduje sobie następnego alkoholika.Podobno ma ona coś w sobie takiego, że lgną do niej alkoholicy. Może podobnie jest ze zdradami. Jeżeli miałabym generalizować, powiedziałabym żeby unikać przedstawicieli niektórych zawodów.Nie chcę tutaj nikomu narażać się. Odpowiedz Link