Dodaj do ulubionych

Nagłówek forum..głosujmy

07.05.05, 04:45
Poproszę o głosy czy zmieniać nagłówek forum (i tak zmieniłem jeśli ktoś
zauważył)...A jeśli tak to jakie propozycje na wpis...Referendum ani
głosowania raczej nie będzie, uprzedzam smile A jesli powiem, że współadmin też
zatwierdzi to nie chcę żebyśmy wyszli na męskie szowinistyczne...itd
I tak jesteście tu w większości Drogie Panie..Znając bezecnego uznajemy tylko
sprzeciw a'la Rejtan 1773, czyli darcie wierzchniej odzieży w ramach
sprzeciwu...Warunki:brak bielizny, odzież całkowicie podarta, całość
udokumentowana zdjęciami smile)
PS Nie uzgadniałem z bezecnym, pewnie dorzuci swoje warunki...Bałbym się na
waszym miejscu Bardzo Już Teraz Biedne Panie...
Obserwuj wątek
    • kasiar74 Re: Nagłówek forum..głosujmy 07.05.05, 07:25
      jesli chodzi o mnie niech zostanie
      pokazuje w koncu kawalek historii i motyw dla ktorego załozyłes to forum
      a tak poza tym miło cię widzec
      • india8 zostaje jak było 07.05.05, 08:19
        to mój głos

a swoją drogą, co Ty się Jarkoni tak łatwo dałeś podpuścić z tym nagłówkiem -
        przecież to Twoje forum

ja tam lubię czuć Pana;D
    • anja_pl Re: Nagłówek forum..głosujmy 07.05.05, 08:26
      oj jarkoni, juz przecież nagłówek zmieiałeś, poc o po raz kolejny tongue_out
      mi sie podoba, tamtam był bardziej osobisty, ten bardziej ogólny,
      a jak się komus nie podoba nagłówek to na forum nie wejdzie, ale to jego wybór,
      jego wolna wola tongue_out

cieszę się, że jesteś znów z nami big_grin
      • czekolada72 Re: Nagłówek forum..głosujmy 07.05.05, 10:01
        Jarkoni, Twoje Forum - Twój nagłówek smile)
    • bezecnymen Re: Nagłówek forum..głosujmy 07.05.05, 08:42
      big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDD
      a'ja Rejtan powiadasztongue_out
      mnie sie ta opcja podoba, z jednym atoli zastrzeżeniem:
      pani w roli tytułowej absolutnie do pierwowzoru podobna być nie może!!!
      a co do openposta:
      dopiero gdy napisałeś, że zmieniłeś, popatrzyłem i zobaczyłem, że owszemsmile
      moja opinia?
      był dobry...naprawdęsmile
      gdyby nie był tak osobisty, byc może nie zwróciłbym uwagi na to forum i latał
      po singlach czy w palarni marychytongue_out
      skróciłeś go i teraz jest jakiś taki oficjalny bardziejsad
      a opowiadam się za pozostawieniem go w obecnej wersji przynajmniej do czasu, aż
      w Twoim życiu pojawi się ktośbig_grin kto sprawi że nagłówkowe pytanie przestanie byc
      aktualne..
      będziesz już bowiem wiedział.. CO DALEJ, czego Ci szczerze acz bezecnie życzęsmile
    • kaszmirowa Re: Nagłówek forum..głosujmy 07.05.05, 13:19
      Dzień Dobry. Ponieważ jestem z wami od dzisiaj, mój głos w tej kwestii jest
      obiektywny (nie mam czułości bądź awersji do żadnego nicka). ZOSTAWIĆ!
      Argumenty zbyteczne, nagłówek mówi sam za siebie. Pozdrawiam.
      • asia9111 Re: Nagłówek forum..głosujmy 07.05.05, 17:00
        Wg. mnie powinien zostac. bez tego naglowka nigdy bym sie na Was nie natknela!
        • hela74 Re: Nagłówek forum..głosujmy 07.05.05, 19:33
          Zostawić bez zmian smile
    • latoja Re: Nagłówek forum..głosujmy 07.05.05, 20:10
      Jarkoni nic nie zmieniaj i pojawiaj się częściej na forum. Pozdrawiam serdecznie.
      • scriptus Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 00:20
        Ja też optuję za pozostawieniem bez zmian wink
        • gotyma Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 07:21
          jak widzisz jarkoni, dzieki temu co napisales w naglowku wielue osob zajrzalo
          tu i zostalo, co chyba jest najwazniejsze.
          glosuje aby zostal bez zmian
          pozdrowienia
        • jarkoni Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 12:39
          scriptus!!!!!!! Daj pyska stary wink)Lepiej powiedz co u Ciebie i pojawiaj się
          częściej...Bo niedługo forum będzie rozmową o pomadkach, kremach i
          rajstopach...wink)
          To nic antyfeministycznego Drogie Panie, vide "faceci w rajtuzach" czyli Robin
          Hood...
          • scriptus Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 22:18
            Ogólnie, to szlag mnie trafia, nie jest za dobrze. W następnym wcieleniu chyba
            zostanę kobietą, najlepiej wojującą feministką... crying
          • scriptus Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 22:21
            Nie mam siły rozpisywać się na forum, najłatwiej byłoby mi żółci powylewać przy
            piwie, ale, komu to potrzebne...
            • latoja Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 23:00
              Otwieraj piwo scriptus, ja posłucham. Inni chyba też.
            • jarkoni Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 00:24
              Scriptus browarek i opowiadaj....Wysłuchamy...I nie daj się prosić..
              • scriptus Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 06:29
                Tym razem ja coś solidnie zawaliłem, konkretnie urzędową sprawę...
                Straciłem sporą kasę i.... znowu żonę.
                Psiakość, żona powinna w trudnych sytuacjach być przyjacielem, a nie odwracać
                się i zostawiać człowieka samego. Mam kolegę, któremu w podobnej sytuacji żona
                powiedziała chociaż - nie martw się, jakoś będzie, jesteśmy razem - a moja,
                tylko kołki na głowie ciosać umie, albo się nie odzywać. Mam żonę, a kiedy mam
                kłopoty, nie mam z kim porozmawiać. Nie o kłopotach, w ogóle. Małzonkowie
                powinni być dla siebie oparciem, a nie, wśród wilków, jeszcze i własna żona
                dołącza do kąsających...
                Po prostu, nie chce mi się wracać do domu, nie mam do czego. Wracam, bo dziecko
                mnie potrzebuje. A żona, sama powiedziała, że czeka tylko, aby dziecko podrosło
                na tyle, żeby się nie stresowało rozwodem. No, to "pobędziemy" ze sobą jeszcze 5
                lat, a potem ... zapewne "Rozwód... i co dalej". Dobija mnie taka perspektywa.
                Ja jestem człowiekiem uczuciowym, ciepłym, chcę kochać, ale i potrzebuję choć
                trochę ciepła.
                • jarkoni Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 23:21
                  Dokładnie tak było u mnie.....Ja to delikatnie w nagłówku forum
                  nazwałem "życiem obok siebie a nie razem"..Nawet nie wiem co Ci podpowiedzieć...
                  Pamiętam różne historie u siebie, brak oparcia,lekceważenie, naigrawanie się z
                  mojej "firemki" i różne takie...Długo wytrzymywałem
    • akacjax Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 08:19
      Ci, którzy czytają forum(i nagłówek)dłużej-widzą zmiany. Nowi, no cóż, tak
      bywa, że wchodzi się do towarzystwa i trzeba chwile pobyć, by ogarnąć trochę
      historii.

Poza tym bycie na forum nie polega na "rozkminianiu" (jak powiedział do mnie
      syn: mama za dużo lepiej nie rozkminiaj-cokolwiek miał na myslismilenagłówka, ale
      na czymś więcej-może na rozkminianiu postówsmile

Nie daj się Jarkoni! To Twoje forum.
      • bezecnymen Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 08:34
        to co akacjo...
        kminimy coś?
        big_grinDDDDDDDD
    • jolkaxs Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 08:57
      zaglądaja na Twoje forum także ludzie którzy dopiero mają do roziązania ów
      problem lub stoją przed trudnym wyborem, czy juz rozwód proponuje to jakoś
      zasygnalizować. Od ludzi, któzy są po rozwodzie można się wiele dowiedzieć i
      uświadomić jak ważna w skutkach może to być decyzja, koniec trucia i pozdrawiam
      jeszcze nie rozwiedziona
      • bezecnymen Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 09:26
        droga jolko...to jest przecież zasygnalizowane cyt:
        ...ważne dla wszystkich, którzy się rozwiedli, rozwodzą lub myślą o rozwodzie...
        pewnie, bardziej reklamiarsko byłoby to napisać na początkutongue_out ale nie
        zamierzamy przecież tu zarabiać smile
        ci, którzy potrzebują pomocy, wsparcia ludzi, doświadczonych i życzliwych a nie
        zawodowców, pewnie nas znajdą ...
        pozdrawiam życząc przemyślanej, słusznej i korzystnej decyzji...
        • jarkoni Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 12:45
          jakoś niebezecnie i powaznie napisałeś....hmmmm...wink) Podpisuję się pod tym..
          • bezecnymen Re: Nagłówek forum..głosujmy 08.05.05, 13:54
            ciiiiiiiiiii jarkoni!
            bo stracę reputację tongue_out
    • maria132 Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 00:31
      Oczywiście wiekszość głosów jest za stagnacją.I jak tu z takimi ludźmi
      porozmawiać o tym co po rozwodzie?
      • bezecnymen Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 00:59
        czy ktoś cię mario zmusza???
        i dlaczego topik otwarcia ma uniemożliwiać dyskusję o tym co potem? zdaje się,
        że gdzieś obok jest topik o zakupach jako formie terapii, więc może zamiast
        czytać nasze nudziarstwa skocz po browarek?
      • jarkoni Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 01:16
        Mario, pomyślę nad zmianami topiku, ale plizzzzz nie częściej niż raz na cztery
        i pół godziny...Zgoda? Muszę czasem popracować i się zdrzemnąć....Wybaczysz?
      • scriptus Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 06:46
        Dla mnie perspektywa "po rozwodzie" jest na tyle przerażająca, że tylko patrzę,
        co piszą inni. Widzę, że wszyscy szukają nowych partnerów i wtedy myślę "po co,
        żeby było znowu to samo?" sad

Mam takie wrażenie, że większość szuka, ale zostaje samotna.

Wczoraj byłem z wizytą u Szwagrów, ich dzieciaki za mną przepadają, a ja za
        nimi, czy ja po rozwodzie przestanę być ich wujkiem???

• kaszmirowa Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 08:35
          Ponieważ jestem już "po" mogę Ci z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że po
          drugiej stronie świat żyje w podobnym tempie, ma takie same barwy i nawet ilość
          cudów świata pozostała ta sama... Tyle, że inaczej patrzę na to wszystko. I nie
          jest to rozczarowanie, zwątpienie, raczej świadomość, że życie daje mi prawo
          wyboru, do bycia szczęśliwą. To szczęście jednak nie jest nowym partnerem, nową
          miłością czy zaczarowaniem... Bo wreszcie jestem JA. JA dalekie od orbitowania
          wokół kogoś, życia czyimś światem, zapomnieniem siebie... Piszesz "widzę, że
          wszyscy szukają nowych partnerów" to prawda, że po Wielkim Rozczarowaniu chcemy
          sobie dać nadzieję na nowe życie. I jakkolwiek się to kończy, nie jest to, "to
          samo"... Masz wrażenie, że szukający zostają samotnymi, ja mam wrażenie, że
          oczekujący już są samotni... Pozdrawiam.
          Ps. Rozwód bierzesz z żoną. Jeżeli masz doczynienia z ludźmi na poziomie nigdy
          nie zakwestionują Ciebie jako człowieka...
          • scriptus Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 20:31
            To, co piszesz, jest rozumne, ale to nie rozum nami kieruje w takich sprawach.
            Kiedy popatrzę na moją żonę, ciągle ją kocham i ciągle mam nadzieję, że będzie
            jak dawniej. Kiedy zaś mnie odtrąca, boli bardziej, niżby uderzyła (chociaż
            jeszcze nigdy mnie nie uderzyła, więc tak naprawdę nie wiem, jak by to bolało).
            A jak sobie wyobrażę, że po rozwodzie miałbym być samotny, albo szukać sobie
            kogoś, bardziej mnie przeraża ta druga opcja. A teraz też sie czuję samotnie,
            zatem rozwód niewiele by zmienił w moim życiu crying
        • bezecnymen nie wszyscy 09.05.05, 09:04
          szukają kogoś nowego...
          czasem rany są tak głębokie, że nikt i nic nie potrafi ich zagoić
          ale też nie jesteśmy bocianami, by po stracie partnera zostać samotni do konca
          życia
          do końca życia...na pewno tego chcemy? to cholernie dużo czasu......
          ja mam za soba 6 lat samotności, i nawet mi to dotąd odpowiadało, ale teraz już
          nie, chcę żyć dla kogoś, kto będzie żył dla mnie
          syn i ja potrzebujemy się nawzajem, ale to zupełnie inne relacje
          • scriptus Re: nie wszyscy 09.05.05, 23:26
            6 lat w samotności, to dla mnie niewyobrażalna perspektywa, choć wiem, że to
            możliwe...
        • latoja Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 12:15
          Właśnie dzisiaj przeszłam na drugą stronę i obecnie jestem już "po rozwodzie ".
          Nie wiem jak bedzie ale wszystko jest lepsze niż trwanie w chorym związku.
          Teraz czas pracuje dla mnie.
          Scriptus nie bądź bierny, zrób coś ze swoim życiem.
          • scriptus Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 22:23
            Latoja, a co, Twoim zdaniem, mam zrobić ze swoim życiem?

Na razie jestem, jak ten stary góral, co siedzi na szczycie górki na pieńku i
            spokojnie fajkę pyka, bo wie, że gdziekolwiek by sie nie ruszył, to zejdzie na
            dół. Może i są wokoło wyższe górki, ale góral za stary, a górki za daleko, żeby
            na nie wchodzić. A i tak, na szczycie każdej jest co najwyżej taki sam pieniek,
            na którym można usiąść i spokojnie pykać faję. A czy będzie szczęśliwszy, że
            siedzi może trochę wyżej ???
            Jestem mężczyzną, zatem po ewentualnym rozwodzie nie odpadnie mi ani trochę
            odpowiedzialności za bliskich, za (byłą) żonę, dziecko (to w moim wypadku w
            przeciwieństwie do wielu innych ojców nie stanie sie byłe)... Co najwyżej
            przestanę chodzić w wyprasowanych koszulach, albo się nauczę prasować, może
            zacznę więcej jadać na mieście, bo tak tylko dla siebie się tak nie chce
            gotować, niż jak jada więcej osób. Co zatem mogę zyskać przez rozwód? Święty
            spokój? Też to coś warte, ale ja nie o tym marzę najbardziej...
            • jarkoni Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 23:28
              Ja prasowałem sobie zawsze sam, znam już jadanie byle jak albo w ogóle, ogólna
              stagnacja i bezradność....No popatrz i wraca temat z nagłówka forum...I siły na
              walkę o pieńki jakiekolwiek też jakby mniej...
              • india8 Re: Nagłówek forum..głosujmy 09.05.05, 23:30
                kapcaniejecie chłopakismile

a ja marzę sobie o jakimś pieńku w górach...
                i o grzanym winku, i chlebku ze smalcem, ech... wszystko przed, wszystko za...
                jakoś będzie, byle sie nad soba nie rozczulac...
                • jarkoni Re: Nagłówek forum..głosujmy 10.05.05, 00:48
                  Indio droga, kiedy jedziemy? Smalczyk,winko, pieniek,,,Nie rozczulam się..No
                  może czasem...Tak ze 3 razy na dobę hehe
                  • scriptus Re: Nagłówek forum..głosujmy 10.05.05, 00:51
                    Nieeee, no, pieniek, to ja sobie zawsze umiałem znaleźć, albo ławeczkę po
                    świerkiem z widokiem na świat. I popatrzeć z góry na wszystko wink)))
                    • bezecnymen Re: Nagłówek forum..głosujmy 10.05.05, 00:58
                      to może drogi nasz scriptusiu popatrzysz odrobinke na boki? zobacz jaka ładna
                      kobieta juz 10 raz w ciągu godziny przechodzi koło twego pieńka.....
                      big_grinDDDDDDDDD
                      • scriptus Re: Nagłówek forum..głosujmy 10.05.05, 01:02
                        Oj takkkk, tego mi się nie zdarza przegapić, straszny kobieciarz jestem,
                        strasznie mi się kobietki podobają, w końcu, takie ładne są chyba dla nas,
                        facetów, nieprawdaż???
                        Ale, patrzeć na cudze kobitki wolno każdemu wink)))))
                        • bezecnymen Re: Nagłówek forum..głosujmy 10.05.05, 01:05
                          ech te facety.... a może by nie tylko patrzeć?? a nuż daloby się mile
                          pogawędzić?
                          • scriptus Re: Nagłówek forum..głosujmy 10.05.05, 01:10
                            A toż ze mnie gawędziarz pierwszej wody...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka